0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (590 puan) tarafından
Kızlar dün kızımın odasını topladım bı poşet kadar fazla oyuncak çıktı ne ara bu kadar almışım diye kendime kizdm odasıda küçük ,o yüzden gerçekten ihtiyacı olan İstanbul'da yaşayan birine verebilirim 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Muhtarlığa bırak bence onlar ihtiyaç sahiplerine senden benden daha iyi bilirler 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuklar mutlu olsun yeter derneğine yolla onlar gerçek ihtiyaç sahiplerine verir canım 

ınstegram dan ulaşabilirsin

N
(590 puan) tarafından
Teşekkürler canm
tarafından
Rica ederim canım
Ordakiler mükemmel insanlar hiç bir şüphen olmadan gönderebilirsin
0 oy
tarafından
Sizin gibi insanların sayısı artsın isallah burdan bırisi bana alışveriş yapıp biseyler göndermişti sanal marketten sağolsun bugünde kendi ebine diye siparişler vermiş benim evime geldi kadın resmen beni suçladı çok kötü hissettim hemen kuryelere verdim geri iade yaptılar bende yardım için birinden geldi sanmıştım çok üzüldüm 
(12,621 puan) tarafından
Ay hakkına girmeyeyim onun balım dedim o da yolladı değildir yani biliyorum kalbinin çok iyi olduğunu. Diğeri de Allah ıslah etsin yani kendi hatası
tarafından
Öyle canım Allah razı olsun İdil melek gibi
tarafından
Bende idilin yollasa geride istiycegini düşünmüyorum cok neşeli pozitif biri çünkü ona mahal vermem
(12,621 puan) tarafından
Canım başkasının destek olduğunu bilmiyordum ben zaten yanlış anlaşılma vardır dedim
tarafından
Evet canım
0 oy
(19 puan) tarafından
Benim 1,5 yaşında kızım var alack durumum yok kimseye vermediyseniz ben alabilirim duacınız olurum
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Şırnak Silopi'de bir okul var çocuklarin doğru düzgun oyuncakları yok. Eğer kargoya verip bağış derseniz bedavaya götürebiliyorlar. Eğer düşünürseniz adres verebilirim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 288 göst.
0 oy
16 cevap 699 göst.
0 oy
16 cevap 738 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Tekcocuk (1,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 280 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde Pasamm2020 (25 puan) tarafından soruldu

404,209 soru