0 oy
536 göst.
Diğer kategorisinde (592 puan) tarafından
Kızlar dün kızımın odasını topladım bı poşet kadar fazla oyuncak çıktı ne ara bu kadar almışım diye kendime kizdm odasıda küçük ,o yüzden gerçekten ihtiyacı olan İstanbul'da yaşayan birine verebilirim 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Muhtarlığa bırak bence onlar ihtiyaç sahiplerine senden benden daha iyi bilirler 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuklar mutlu olsun yeter derneğine yolla onlar gerçek ihtiyaç sahiplerine verir canım 

ınstegram dan ulaşabilirsin

N
(592 puan) tarafından
Teşekkürler canm
tarafından
Rica ederim canım
Ordakiler mükemmel insanlar hiç bir şüphen olmadan gönderebilirsin
0 oy
tarafından
Sizin gibi insanların sayısı artsın isallah burdan bırisi bana alışveriş yapıp biseyler göndermişti sanal marketten sağolsun bugünde kendi ebine diye siparişler vermiş benim evime geldi kadın resmen beni suçladı çok kötü hissettim hemen kuryelere verdim geri iade yaptılar bende yardım için birinden geldi sanmıştım çok üzüldüm 
tarafından
Yaa kiyamam  çok üzüldüm :(
tarafından
Ben daha çok karşımdaki kişinin davranışına üzüldüm benim ne suçum var o yanlış vermişse dedim kurye gelsin verdim hepsini çocuklar görünce sevinmişti içindeki aburcuburlardan yediler onlarida parasını merdiven paramı alınca aticam cokk kötü oldum
tarafından
Son adres sizinki Kayiitli kaldıysa ondan size gelmistir anlayisli olmaliydi sonuçta bikez size yollamis durumunu biliyo utanmasa alsin cocuklarin abur cubur yediklerinide nasil insanlar yarabbi
tarafından
Gerçekten verdim geri alışverişi kızım verirken ağladı yiyeceklerimizi adama niye verdin diye kurye için çok kötü hissettim bide gönder eşyaları yoksa ben bu işin peşini bırakmam falan yazmıştı eşime soylerim falan eşine beni dovdurcek heralde nakadar ayıp insanlarımız tuhaf bide veriyorum bilmiodum hemen alsın kurye dediğim halde böyle diyor sanki vermem dedim bilseydim yardiminida kabul etmezdim başım ağrıyor sabahtan beri
tarafından
Bu yaptığı cirkeflikle yaptigi iyiligide kaybetmiş ne acı Rabbim en kısa sürede feraha cikarsin inşallah darda koymasın❤
tarafından
Amin Allah razı olsun cümlemizi isallah
(13,502 puan) tarafından
Bahsettiğin idil sanırım bence yanlış anlaşılma vardır başkası ise bilemem tabi ama o iyi bi hanımkızdı
tarafından
Yok canım İdil değil Allah razı olsun ondan kimse onun gibi iyi niyetli olamaz İdil bana sabun gondericekti Allah razı olsun 26 sında demişti bende gelen sipariş o almış sandım tamda tarihte aynı içeri aldım bilmeden sonra bı uygulamaya girdim neler yazmış o kadın şok oldum İdil değil canım İdil Allah razı olsun hep konuşuruz çok iyi bı insan Allah ondan razı olsun
(13,502 puan) tarafından
Ay hakkına girmeyeyim onun balım dedim o da yolladı değildir yani biliyorum kalbinin çok iyi olduğunu. Diğeri de Allah ıslah etsin yani kendi hatası
tarafından
Öyle canım Allah razı olsun İdil melek gibi
tarafından
Bende idilin yollasa geride istiycegini düşünmüyorum cok neşeli pozitif biri çünkü ona mahal vermem
(13,502 puan) tarafından
Canım başkasının destek olduğunu bilmiyordum ben zaten yanlış anlaşılma vardır dedim
tarafından
Evet canım
0 oy
(19 puan) tarafından
Benim 1,5 yaşında kızım var alack durumum yok kimseye vermediyseniz ben alabilirim duacınız olurum
0 oy
(2,104 puan) tarafından
Şırnak Silopi'de bir okul var çocuklarin doğru düzgun oyuncakları yok. Eğer kargoya verip bağış derseniz bedavaya götürebiliyorlar. Eğer düşünürseniz adres verebilirim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 302 göst.
0 oy
16 cevap 755 göst.
0 oy
16 cevap 830 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Tekcocuk (1,207 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 292 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde Pasamm2020 (25 puan) tarafından soruldu

413,563 soru