0 oy
437 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (40 puan) tarafından
Ben hiç iyi bir anne değilim 3.5 yaşında bir oğlum var gurbette çocuk büyütüyorum doğdu doğalı hem hareketli hem de uyku sorunlu bir bebekti 3.5 yıldır doğru düzgün uyumadım hiç sabah en geç 8.30 kalktı bugüne ladar hiç 9 10 görmediö eşim çok yogun çalışıyor yaaşadığımız yerde de pek çocuk yok oğlum tek başına çok sıkılıypr elimden geldiğince onunla oynamaya çalışıyorum ama olmuyor çok aksileşti çok huysuzlaştı alerjil bir çocuk çok sık hastalanıyor huyu her geçen gün değişiyor sürekli ağlıyor sesi kısılana kadar ne yaparsam yapayım değişmiyor ne desem yapmıyor aşırı inat ve ben kendimi tutamıyorum bağırıyorum sonra o uyuyınca ağlıyorum vicdan azabından ama tükendim gerçekten hiçkimsem yok nefes alacak 10 dakikam yok sürekli ensemde ve son 2 aydır sürekli ağlayan yemek yemeyen bir çocuk oldu tükendim annelik çok zor vallahi hiç tv izlemiyorum çocuk uyuduktan sonra bayılır gibi uyuyorum çünkü gün içinde çok yoruluyorum çok hareketli sürekli peşindeyim çok bunaldım kendimi tükenmiş hissediyorum çocuguma yetemiyorum sanki ben asla bagırıp çağıran bir anne olmak istemezdim çok çabalıyorum hala sabırlı olmak için ama tükendim yemin ediyorum tuvalete bile tek gidemiyorum tek başına oynamıyor asla sürekli ensemde devlet kreşine başvurduk özele gücümüz yetmiyor ne yapcam bilmiyorum kısır bir döngüdeyim tek başına gurbette çocuk büyütmek çok zor çokk....

8 Cevaplar

0 oy
(207 puan) tarafından

Sen mükemmel bir annesin. Herseyle bas eden ve çocuğunu tek bırakmayan harika bir annesin. Motivasyon olsun.<3

(40 puan) tarafından
Ne kadar tatlısnız yaa :( valla insanın bazen böylr şeyleri duymaya ihtiyacı oluyor
-Reklam-
0 oy
(2,478 puan) tarafından
Kreşe giderse ikinize de iyi gelir İnşaAllah 
(40 puan) tarafından
İnşallah yaa
0 oy
(20,519 puan) tarafından
Sen çok güzel bi annesin sadece ruhen biraz yorulmuşsun çok normal bence 
(40 puan) tarafından
Vallahi aşırı yoruldum her gün ağlıyorum
(20,519 puan) tarafından
Kolaymı canım valla benimkiler büyük olduğu halde yoruyolar
(40 puan) tarafından
Vallahi döksün saçsın onu da geçtim ama aşırı aksi aşırı inat
0 oy
(693 puan) tarafından
Sen tek başına çocuğun için mücadele ediyorsun. Gün boyu elinden geleni yapıyorsun. Kötü bir anne olsan bunları dert etmezdin kendine. Ben kalabalık bi aileye sahibim ve çok desyekçim var buna rağmen çok bunaldığım zamanlar oluyor. Sen bir başına en iyisini yapmaya çalışıyorsun sadece yorgunsun, eşinin izni olduğu zaman bazen 1-2 saat bile olsa kendi başına dışarı çık bu bile iyi gelir, kreşe giderse de biraz rahatlarsın 
(40 puan) tarafından
Evet nefes almaya ihtyacım varr
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Bu yazında koru anne olduğuna dair tek bir cumlen yok..sabır taşı değiliz canim bizim de tukendigimiz zamanlar tabii ki var...mümkün olsa sesimizi yukseltmeyiz ama bazen olmuyor..sen hepiniz hepimiz şahane anneleriz:))) burun kötü kocalar kurban olsun bize
(40 puan) tarafından
Vallahi tükendim bilmiyorum erkek çocugu diye mi bu kadar zor :(
0 oy
(719 puan) tarafından
Benim de 5 yaşında kızım var senin oğlum gibi.Otobüste bile tırmanırdı.Zamanla azalıyor ama senin güçlü olman lazım.Psikolojini iyi tutmalısın durumun varsa psikolojik destek muhakkak al.Eşin eve gelince oğlunla ilgilensin sen kendine vakit ayır günde en azından 1 saat deşarj olmana yardımcı olur.Evde değil parka  bahçede dursun full enerjisini atsın.Benim kızım oyuncakla bile oynamazdı parka götürürdüm öğlen bir çıkardık akşam 9 u bulurdu bebek arabasında uyurdu gelince yatırırdım yerine yıkamazdım bile yeter ki uyusım diye dua ederdim yoldayken Allah ım lütfen sabaha kadar uyusun diye.Uyku problemi vardı.Ve son olarak zor çoçuk zor gidiyor hafiflesede hep uğraştırıyor.2. Kızım 2 yaşında inan ki nasıl büyüdü anlamadım toplasan 1 saat stres olmamışımdır onunla ama büyük kızım hala strese sokuyor beni.Kuralları aşmak için uğraşır,Kendini bildiğini okumak ister vs mücadele çok yoruyor.Sütten kesmek,diş fırçalatmak,uyku düzeni,pijama giymek,sofrada yemek aklına ne gelirse bunları oluşturmak için herbirinde aylarca uğraştım.Psikolojik destek aldım sınırlarımı belirledim ona da uygulattım.Çok zor bir süreç kısacası en önce kendine iyi bakmalısın velhasıl kelam.
(40 puan) tarafından
Daha yeni markete gittik yürümüyor ben çok yoruldum kucagına al beni diyor evde başımdan aşan çocuk
0 oy
(2,409 puan) tarafından
Daha nasıl iyi bir anne olabilirsin ki, vicdanın kaynıyor evladım diye, annelik de tam olarak bu vicdan değil mi... Bir kere son derece haklısın serzenişinde, yorulmakta. Bir çocuğu bir köy büyütür derim hep sadece anne babayla olacak iş değil ki. Çocuğun huysuzluğuna gelince, bir şeyler anlatmaya çalışıyor sana annesi, yaşı ilerlemiş, daha aktif olmak istiyordur akran etkileşimi istiyordur. Yarım gün kreş veya oyun grubu iyi gelecektir. Hem ona hem sana. Sen ne zaman iyiysen evladın o zaman iyi. Bir ömür böyle olacak bu. 
(40 puan) tarafından
Evet ben iyi olmayınca ona yansıyr eşime yansıyor hayatıma yansıyor
0 oy
(971 puan) tarafından
Sen çok güzel bir annesin. Kendine bile zaman bulamadan evladın için yaşıyorsun güçlüsün azimlisin başarılısın bebeğin bir gün büyüyecek ve sen bugünleri özleyeceksin sabırlı ol .Geçecek biraz daha sabır güzel anne 
(40 puan) tarafından
İnşallah şansıma mı bilmiyorum kuzenlerım kaç çocukla geziyor ediyor ben mutfaktan salona geçemiyorum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 464 göst.
0 oy
25 cevap 1,014 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 581 göst.
29 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 817 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu