0 oy
472 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından
Kizlar 13 senelik evliyim 3tane kızım var ve artık dayanamıyorum nasıl bir yol izleyecegimi de bilmiyorum eşim çok narsist bı insan kendinden başkası yok herkes hatalı yemek yaparım bahane bulur otururum 2 dk oturtturmaz istekleri hiç bitmiyo sevgi saygı zaten yok beni dinlemez anlamaz tek istediği şey cinsel ilişki artık nefret ettim çocuklar evdeyken bile gönderecek yer arar gidin diye ailemin yanına geliriz kendinden baskasiyla ilgilenmemi istemez akrabalarimi sevmez kimsenin yanına gidip oturmaz ben oturmak istediğimde ise moralimi bozar kavga çıkarır boşanmak istiyorum böyle ömür gecmiyo cocuklarima bakabilirmiyim bilmiyorum o evde korkuyla yaşıyorum en azından diyorum birinden korkmicam aç da yatsam huzurlu yatacam kimsenin kahrını cekmicem kendimi cocuklarima adayacam mutlu olmak istiyorum nolur akıl verin ağzıni surttur demeyin yaptım ama akillanmiyo huyundan vaz geçmiyor 

7 Cevaplar

+1 oy
(14 puan) tarafından
Yine bir erkek, yine allah belasini versin diyorum. Yani nafaka odemek zorunda canim sana degilsede cocuklarina biraz olsun bakmaz zorunda. Büyük olan cocugun sana destek olur anca. 10 yasindan buyukse baya anlar. Evde iki kisi olursunuz. Ailende destek cikarsa annen gelip cocuklara bakarsa korkmana gerek yok. Insanin duzenini bozmasi korkutucu ama ozgürlük hissini tatmak müthiş bjr şey. Böyle adamla durulmaz. Ama ilk once herseyini hazirla. Annenlerle konus, boyle bir durum olursa naparsiniz dusunceleriniz ne diye. Bir anda ayrilinmaz cunku
(41 puan) tarafından
Babam öyle çok herşeye karışmaz yemek seçmez bunu neden böyle yaptın demez sadece etraf tan cekiniyo kızı 3 çocukla boşandı geldi diyecekler rezil olacak
(14 puan) tarafından
Yani şoyle soyleyim. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama insanin her yaşta sevmeye aşık olmaya ihtiyaci vardir. Evlat sevgisi başka, eş sevgisi başka. Omrun boyunca kendini cocuklara adayabilirsin tabiki ama ya kendi isteklerin? Gormezden gelirim dersin ama bunlar ileride psikolojik olarak vuruyor. Ornegin oglun olursa kotu bir kaynana oluyorsun veya uykusuzluk, veya panik atak, sinir krizleri. Insanin kendi nefsi de var. Eğer genc isen ve ailen muhafazakar ise bir süre sonra orada sikılacaksin, ozgür olamayacaksin. Yani kocanin evinden tek artisi dırdır dinlememek olur ve bence aslında yeterli bir sebep. Bir süre beraber yasar gidersiniz. Zamanla ailende bu duruma alışır. İs bulursun belki. Benim kayin validem okulda hademelik yaparak iki katli mustakil ev yapti. Arsa aldi. 3 cocugunuda bakti eşi olmüştü. Senin ne kadar kararli ve yırtıcı olduğun onemli. Her zaman başıni dik tutman ve kendine, cocuklarina laf ettirmemen lazim. Sasece kendini dusunuceksin. Zor bir surec bosanmak, hele 3 cocuk. Eger yaşin biraz daha orta yaşlarda ve bu hormonlarinin cok zirvede oldugu donemleri atlattiysan ilk cocugunun biraz daha buyumesini bekle, idare et bir kac yil daha ayrilirken sana destek olur derdim. Ama sanirim gençsin ve beklemek demek, senin hayatindan boşa giden zaman olur. Ustelik sana hicbir artisi olmayan bir adam, ne ev, ne araba... karin tokluguysa ailende seni doyurur hemde seve seve. Yani derim ki eğer kocani sevmediginden eminsen yavaştan ayri yasamaya basla, ilk 1 hafta annenlere kalmaya git bakalim ne oluyor. Bir dene bakalim. Kalabiliyor musun? Esin ne diycek bakalim. Zaten ayrilir pisman olursaniz, tekrar evlenmek gibi nir sansinda var. Esin nasil biri bilmiyorumda kinci degil ve laftan zorda olsa anliyor ise biraz daha rahatlarsin.
(41 puan) tarafından
33 yaşımdayım onun duzelmeyecegini biliyorum o bu dünyaya benim ömrümü yemek için gelmiş varlık olsa ne olmasa ne dört dörtlük esyam var ama hepsi gözüm de bi tahta parçası teneke parçası mutlu değilim
(14 puan) tarafından
Dedigim gibi once bir deneme yap caktirmadan bir bahanelerle bir sure ailende kalabiliyorsan kal. Bir denersin ozluyor musun eski evini, ya da esini ya da ihtiyaclarini karsilayabilecek misin? Tabi eşin boyle seylere takilmiyorsa, evlilik terapisine gitmeni oenririm
(41 puan) tarafından
Onuda söyledim gitmiyo
-Reklam-
0 oy
(398 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ❤️ 
(41 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(1,088 puan) tarafından
İnsAllah kıymetinizi anlamadan ölmez.
(41 puan) tarafından
Kıymetimi anlamasi artık bişey ifade etmiyo canım ben bıktım soğudum artık kendime bı hayat kurmak istiyorum
(1,088 puan) tarafından
Doğrudur.diyelim boşandın çok daha rahat huzurlu bir hayatın oldu Esin desin ki eski eşim olsa böyle surunuymüydüm ey gidi lorke lorke ..   diyerek ah etsin kendine onu demek istedim
(41 puan) tarafından
Anladım canim evliliğim boyunca dua ettim zaten oyle biri çıksın ki karşına ağzı sicsin inşaallah diye
(1,088 puan) tarafından
İnsallahhh
0 oy
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah.
(41 puan) tarafından
Amin canım insaallah
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Anlıyorum ama olan çocuklara oluyor çok sıkıldında su ayeti hatırla her evlilik sevgi üzerine kurulmaz kimisi sabır kimdi imtihan bunlar boşanmak çözüm deilki sen bakma boşan bir kelimede çıkıyor ağızdan asıl çocukların psikolojik yıkımı onları düşün derim ben..sabr sabr
(1,958 puan) tarafından
Anlıyorum ama belli zaman sonrada babamızı özledik diyoeceklrr bence sakın kalip karar vermekde fayda var
(41 puan) tarafından
Babalarını istedikleri zaman gorebilirler konusabilirler canım onlarlik bı durum yok ben köleliğe dayanamıyorum artık azarlanmaya suclanmaya sinirlenmesin diye mutlu rolü oynamaya sırf onun yüzü düşmesin diye kendimden ödün vermekten bıktım artik
(1,958 puan) tarafından
13 yıl geçmiş sen bilirsin ben binanın yapılışı yıllar alıyor ama agitmak icin bir darbe yetiyor karar senin fikir senin...
(41 puan) tarafından
Bu tek bir darbe değil canım 13 yılın birikimi var yaşamayan bilemez eşimden nefret ediyorum resmen
(1,958 puan) tarafından
Senden dahA kotu durumd a olupda sabredenleri biliyorum .karar senin..
0 oy
(4,878 puan) tarafından
Kararını vermişsin zaten geçen bunca seneye ömrüne yazık narsist insan düzelmez beklemekle hata etmişsin 
(41 puan) tarafından
Evet canım çok hata ettim düzelir belki dedim dayak yedim suclandim hakliyken bile beni suçlar hep psikolojim bozuldu artik
(4,878 puan) tarafından
Bu hayat senin hayatın huzurlu yaşamak.en doğal hakkın 13 sene az değil o evde ne yaşadığını en iyi sen bilirsin keşke daha önce karar verip çocuklarını o evde büyütmeseydin çocuklar huzurlu bir yuva ister sizin evde eminim ki o yuva hiç olmadı
(41 puan) tarafından
Olmadı canım cocuklarima bile bakamıyorum artık evin içinde iş görmek yemek yapmak bile istemiyorum çocuklarım mağdur oluyo kendimi toparlayamiyirum
0 oy
tarafından
İş yerinden çok sevdiğim bir abla vardı kirada oturuyordu 3 tane çocuğu vardı küçüğü daha kreş zzamani bile gelmemişti . Sürekli kaymakamlığa belediyeye gidip yardım alıyordu kendiside çalışıyordu çok şükür çok iyi geciniyordu para bile biriktirip araba aldı . Rabbim yardım ediyor umudunuzu kaybetmeyin sandığımızdan daha güçlüyüz.
(41 puan) tarafından
İnşaallah canım bı gün bende ayaklarımın üzerinde duracam çocuklarımı kimseye muhtaç etmiyecem korkarak yaşamak istemiyoruz artik

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 825 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ofofof (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 607 göst.
18 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hickimsee (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 347 göst.
4 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 373 göst.