0 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Kızlar ilk çocuk ve tecrübesizim. Tuvalet eğitimi nasıl olur neler yapmak lazım.   Kaç dk da bir wc ye götürmek gerek, gece uyuyorsa uykuda yapmaması için biz mi tuvalet için uyandıralım veya gece altını bezleyelim mi. Şimdilik kafama takılanlar bunlar. Sizinde özellikle şunu yap yada yapma dediğiniz şeyler var mı. ((   Biz şu kadar sürede hallettik, şöyle söyle  zordu vs kısmını sormuyorum . Onları yazmanıza gerek yok. Sadece bilgi ağırlıklı olması adına soruyorum. Tuvalet eğitimi nasıl verilir. Neler yapmak gerek. Nasıl daha kolay halledilir gibi Bu anlamda tecrübeleriniz önemli))

3 Cevaplar

0 oy
(12,536 puan) tarafından
Tane tane anlat öncelikle eğer Wc yi öğrenirse artık bezi takmayacaksın ve öyle daha rahat edeceğini canım. Ben bunu söylüyordum hep ve bir gün akşam üzeri takmamak üzere çıkardım lazimlik kullandım ilk etap klozetten korktu aparat olmasına rağmen ustelemedim.

Sakinlik çok önemli ben 15 20 dk. Da bir götürdüm gitmek istemezse rüşvet teklif edebilirsin işte istediği bisi almakla, istediği bi yere götürmekle gibi gibi. Altına yaptığında da sakın kalman çok önemli kilot değil ama paçası dar taytlar daha kolay oluyor çünkü kaka yapabiliyorlar bu sebepten de hiç olmazsa pacadan akıp yere düşmüyor.

Oyle bi manzarayla karşılaşırsanız tekrar anlat korkulacak bisi oadigini Wc ye yaparsa her tarafının kirlenmeyecegini totosunun acimayacagini falan. Pepe kukuli gibi Wc eğitimi olan sevdiği bi çizgi karakteri açabilirsin. Kendin Wc ye gittiğinde kapıyı açık bırakabilirsin benim bu sayede kendi klozeti istedi kısa bi süre içinde 
-Reklam-
0 oy
(1,809 puan) tarafından
Burda çok fazla detaylı anlatan olmaz YouTube ye yaz daha verim alırsın 
0 oy
(15,360 puan) tarafından
Bence o bez çıktı mı bir daha giymemeli. Ben gece uyuduktan sonra bağladim zaten eğitime başlamadan önce de kuru kalkıyordu ama yine de işimi garantiye aldım bazen yarım saat bazen yirmi dakika bazen tutuyor tutuyor yapmıyor o zaman beş dakika sonra yine götürmek lazım gece uykudan özellikle uyandırmam kendi kıpırdıyorsa uyanıyorsa hadi çiş yapalım derim bezi açınca da altına bu kullan at alt açma örtülerinden serip üzerine çarşaf serdim yatağında yapsa bile geçmiyor geceleri de arada kontrol ettim kaçırmışsa değiştireyim diye şükür bir hafta on günde tamamen hallettik şimdi çok nadir kaçırır kendi gelir söyler 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 68 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 125 göst.
0 oy
7 cevap 148 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 367 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu

397,941 soru

11,901,519 cevap

36,023 kullanıcı

...