Sadeleş, fazla eşyaları ele evden çıkar oyun oynarken kızının önüne bütün oyuncakları dökme her seferinde bir iki tane oyuncak ver çok fazla oyuncak olması dikkat dağınıklığı yapıyor canım her eşyanın yeri olsa toplamak on dk almaz iki üç günde bir silip süpürsen yeter aslında. İş iş diye de kendini üzme yarın büyüyünce evin tertemiz olur merak etme benimde bebeğim on aylık hep kucakta akşam onu uyutup evi topluyorum herşeyi hallediyorum gündüz de toplu evi silip süpürüyorum zor da olsa günlük işlerim böyle bitiyor yer uyuduğunda da bir yeri temizliyorum mesela eşim bebeğe bakarken ben yemek yaparsam bir çekmece bir dolap siliyorum ya da kıyafet dolabını düzenliyorum azar azar hallediyorum yapacak bir şey yok bebeklerimizin canı sağolsun onlar herşeye değer
Yok tatlım sende bir sıkıntı falan, ev işi dünyanın en nankör işidir. Dünya emek verirsin uğraşırsın ama kısa sürede hiçbir şey yapmamışsın gibi oluverir
Başkalarını da boşver mukayese etme. Onların ya destekçisi var ya da bebeleri kolay
Yalnız değilsin asla bende sana benim evin videosunu çekip atayım o zaman görürsün aslında evin ne kadar topludur
Bu arada 3, çocuk var tabi küçüğü 15, aylık :))
Canım o sosyal medyada paylaşılan şeylerie çok takılma ben de kızımın oyuncaklarını arka tarafa atıp salonunda kahve story'si atıyorum hep diyorum ah bir arka planı görseler kızın biraz daha büyüsün kendini keşfetmeye başlasın o zaman rahatlarsın 15 aylık daha çok küçük benim kızım 27 aylık o da bacağıma sarılıyor bacağımdan ayrılmıyor sürekli sebepsiz yere ağlıyor bende de aynı bu temizlik takıntısı var sanki evim hep kirli hiç yaşanmamış gibi evler sadece sosyal medyada var rahat ol kendini yıpratma
Sende bir tane varsa böylesin bende iki tane var benim böyle olmam normal yeni eve taşındık ama burnumdan geldi mutfak dün bitti düzdüm yardım eden kimsem yok bulaşık makinesi de bozuktu hepsini elimde yıkadım biri 2,5 diğeri 11 aylık bebekle yere indiriyorum sanki dövüyolarmış gibi ağlıyo çığlık çığlığa diğerini zaten söylemiyorum hiç durmaz hep ağlıyo bişiler için iyi aklımı yitirmedim üstüne üç aylık hamileyim şimdi yatak odası giyisiler yerleştiricem Rabbim sabırlar versin bize inşallah çocuk çok seviyorum ama yani hiç durmuyolar birden şartelleri atıyo ağlamaya başlıyolar
1,486,473 soru
24,301,557 cevap
344,068 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın