0 oy
552 göst.
Diğer kategorisinde (3,058 puan) tarafından

Bu çocuğa ne oldu acaba ya kendimi o annenin yerine koydum bianda nefes alamadım :(

12 Cevaplar

+2 oy
(3,244 puan) tarafından
Bence teröristler kaçırdı o cocugu 
(5,961 puan) tarafından
Olablir baak ama illa gören olmazmiydi yada korkuyorlar sylemiyorlar
(3,244 puan) tarafından
Sanmıyorum canım goreceklerini kacirdiklari çocukları nasıl kaçırdılar
Yada amcasigile gitmişti belki de amcasi anlaşma yaptı teroristlerle o teslim etti
(5,961 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Diyarbakır köyü vallahi olablir herşey olblir oralarda.oluyo Allah yardım etsin
-Reklam-
+1 oy
(4,672 puan) tarafından

Çok zor çok:( parkta iki dk çocuğum gözümün önünden kayboldu aklımı kaybettim korkudan nefesim kesildi:( o anneyi düşünemiyorum 

+1 oy
(4,915 puan) tarafından
Bu çocuk hayatta değil bence küçücük köy herkes herkesi bilir kuş olup ucmadi bu çocuk hadi bı vahşi ****** parçaladı diyelim eşyası kalır yok bu çocuk o köyde değil bnce rabbim yardım etsin inseallah sağ salim bulunur 
0 oy
tarafından
Gerçekten çok üzülüyorum bende. Annenin feryatları hep kulağımda. Ne olur pişmanım desin yavrumu getirsinler şikayetçi bile olmayacağım diyor kadın :(
0 oy
(7,431 puan) tarafından
Didem aslana cikmis annesi
(207 puan) tarafından
Didem bulamaz onu saçma sapan bir sunucu.
(657 puan) tarafından
Bende orda gürdüm sanki
0 oy
(17,736 puan) tarafından
Hiçbir haber nasıl yok ya ben bunu anlayamıyorum yani illa bir iz olmali 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Köyde olsa bulunurdu ama arabaya bindirilip kaçırılmış olabilir sonrasini düşünmek istemiyorum.insallah diri yada ölü bulunur inşallah o yapanlar da cezasız kalmaz.diri ve ölü diyorum çünku kayıp çok zordur
0 oy
(606 puan) tarafından

Demin hala haber yok dye izledim yediğim lokma boğazına dizildi.sabah ezaniyla Allah'ta biliyor o annenin feryadı gözüme geldi kalkıp doğruldum dediğin gibi nefesim kesildi sanki dua ettim Rabbime.ölum Allah'ın emri kayıp çok zor..:'(

0 oy
(5,961 puan) tarafından
Didem aslandan izliyrorum müge olsa bulur inşallah çıkar kızımı bir saniye gözümden ayirmiyorim çok korkuyorum kadını hiç düşünemiyorum yazık ya
(657 puan) tarafından
Benimde aklımdan çıkmıyor
0 oy
(94 puan) tarafından

Yazık ki koca devlet dururken ümidimiz müge olmuş lafım size değil lütfen yanlış anlamayın sisteme benim zerzenisim 

0 oy
(84 puan) tarafından
Canım Didem arslan'a çıkmış o kadın Müge almaz artık o konuyu
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Zahide yetiş ve Didem aslanda konu üzerinde duruyor o kız ölü bulunacak kesin yazık ki

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 451 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 181 göst.
20 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cananidiz21 (732 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 245 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 840 göst.
25 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,563 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...