Kızlar doğum yapalı 16 gün oldu bugün sezeryanliyim. Aile apartmaninda oturuyoruz maalesef Evimiz sobaliydi kayinbabam kendi evine çektirmek için başvururken bizim ev içinde başvuru yapmış sözleşmeyi falan imzalamış bize sormadan bir geldi dogalgaz cektiryoruz sizde çektirin başvurdum ben dedi yani herşey olup bitmiş benim öyle haberim oluyor. Bende bizimki biraz daha beklesin şimdi zamanı değil 1 ay sonra olsun dedim eşime de defalarca ben nasıl temizlik yapacağım hem ameliyatliyim hemde bebek çok küçük yavrum zaten 9 gün kuvozde yattı kimse dinlemedi beni eşim sözleşmeyi iptal edersek bir daha bu fiyata çektirmeyiz dedi ben sana yardım ederim falan dedi yani kimsenin umurunda olmadık çocuklarım la ben 3 tane çocuk var biri daha kucuck yeni dogan ev pislik içinde heryer kırılmış toz. Dün adamlar işi bitirdikten sonra annemle oturacağım odayı ve mutfağı temizledik çoğunu annem yapmasına rağmen sabaha kadar ağrıdan yatamadım sinirden ağlıyorum elim ayağım titriyor sürekli. Kaynanam geldi az önce eline bez almış buz dolabının içini siliyor ( temizdi vallahi) bu kadar işin içinde gitmiş onu yapıyor kaç defa bırak yapma dedim istemiyorum dedim dinlemedi en son bezi aldm elinden buzdolabının acelesi mi bu kadar işin varken dedim. İkimizde ofkenlenp tartıştık . Bana diyor kötü mü oldu sıcak sıcak oturacaksınz. Bende şimdi zamanımiydi bunun başımıza kar mı yağıyordu aceleniz neydi dedim öfkelendi çıktı evine gitti. Akşam esim gelince birde onunla tartışırız çünkü ben hiç sakin olamıyorum sürekli sinirden ellerim titriyor İçimi dökmek istedim konuşacak kimsem yok hakkınızı helal edin Bu arada ben yaptirmayalim demedim 1 ay daha bekleyelim dedim.
409,042 soru
12,294,158 cevap
38,290 kullanıcı