0 oy
434 göst.
Diğer kategorisinde (1,669 puan) tarafından
Kızlar herşeye ağlıyor parka gidiyoruz önden uyarıyorum birazdan gidicez tamam diyor yine giderken gelmiycem diye ağlıyo üç buçuk yaşında geçen yine biyere gittik gelmiycem diye yerlere yattı eve kadar kucağımda getirdim nolur bı akıl verin

10 Cevaplar

0 oy
(11,566 puan) tarafından
Hemen hemen herkes yaşıyor bu durumu zorla götürmek yerine gönlünü etmenin bir yolunu bulabilirsiniz. Mesela ben sana küvet yapacağım oyuncaklarınla oynarsın veya eve gelince 10 dk tv izleyebilirsin. Yada markete uğrayalım alışveriş yapalım diyorum gönlü oluyor. Her çocuk farklı sevdiği noktayı siz kendiniz bulacaksınız 
(1,669 puan) tarafından
Maalesef ağlarken dinlemiyor bile sorun orda hepsini diyorum kendini yerlere atıyor bı dinler misin diyorum susmuyor mecbur kalıyorum
(11,566 puan) tarafından
Eve gidelim demeden önce konuşmayı deneyin bence. Hemen gidiyoruz derseniz ağlamaya başlar ve dinlemez dediğin gibi
(1,669 puan) tarafından
Canım yazdım zaten gitmeden önce diyorum Kızım hadi oyununu bitir birazdan eve gitme.iz gerek ama giderkn hep aynı şey
-Reklam-
0 oy
(128 puan) tarafından
İstediğini yaparmiydiniz normalde o önemli sınırları öğrenmiş çocuk genelde ise yaramayacagini biliyo ve deneme olarak kısa süreli yapıp kalkiyo benim oglanda yere oturur beklerim kalkar gitmek ister ama çığlık çığlığa ağlaması olmaz elinden tutup hayır diyince isteksizde olsa gelir dediğinin olmicani bildiği için zorlamaz pek 2 buçuk yaşında 
(1,669 puan) tarafından
Size yemin ederim hiçbir zaman taviz vermedim ama yok düzelmiyor
0 oy
(883 puan) tarafından
Ona direk eve gidiyoruz demek yerine seçenekler sunun mesela gitmek istemediği net bir yer olsun örnek veriyorum babaannesine asla gitmek istemez diyelim eve mi gidelim babaanneyemi gidelim diye oda kötünün iyisini ister ve evi tercih eder 
(1,669 puan) tarafından
Ne desem kâr etmiyor dinlemiyor ki gözü görmüyor beni hiç taviz vermedim halde yine kendi bildiği olsun diye diretiyor
(883 puan) tarafından
Bazen mizaçları öyle oluyor kendini üzme anlamaya çalış
0 oy
(13,363 puan) tarafından
Bu sorun çocuğa net izah etmemek ile ilgili. Onun seviyesine inip izah edeceksin bak şu an işimiz var yarın tekrar gelebiliriz ama evimize gidip yemek yapmalıyız büyümek için de lazım hem bu kızım. Evde de oyuncakların var hem bana yardım da edersin bugün yoruldum ben de senle beraber meyve suyu içeriz gibi gibi 
(1,669 puan) tarafından
Yooo benim kızımla ne kadar çok konuştuğunu herşeyi izahla çözmeye çalıştığımı görsen şok olursun ama Yok asla düzelmiyor beni kendi ağlaması dan duymuyor bile
(13,363 puan) tarafından
Peki dediğini daha önce yaptın mı bu ağlama krizinde sınır ihlali var mı daha önce
(1,669 puan) tarafından
Hayır yapmadım çünkü istesem de yapamam dört aylık da bebeğim var herşeyi planlı yapıyorum büyüğün gönlünü yapıyorum sonra da mecbur küçüğün ihtiyaçları var ama kızıma demiyorum kardeşin için gidiyoruz inatlasir diye ama yinede düzelme yok
(13,363 puan) tarafından
Evden çıkmadan o halde de ki bak döneceğiz dediğimde ağlarsan parka bir daha çıkma hakkın olmaz kızım ona göre yanlış olabilir ama her yolu denemişsin
(1,669 puan) tarafından
Tamam canım bide. Öyle yapiyim
0 oy
(724 puan) tarafından
Şuan burda daha fazla kalıp oynamak istiyorsun anlıyorum ama daha önce konuştuğumuz gibi şuan eve gitme zamanı hadi şimdi sayıyorum 3 kere kay gidelim tamam mı? Yine istemezse eğer ağlamadan güzelce gidersek yarın seni oynaman için tekrar getireceğim o zaman çoook oynayabilirsin tamam mı?Yine de zorlarsa;şuan bitti eve gitmeliyiz.Kendin yürümek mi istersen yoksa anne seni kucağına mı alsın?Bu da işe yaramazsa;Eğer şuan kendin yürümeyi ttercih edersen sessizce(ağlamadan) yarın tekrar gelmeyi tercih edersen eğer anne seni alır götürürse yarın gelmeyeceğiz hangisini tercih ediyorsun? Bunları deneyebilirsin.Sakin ve kararlı bir ses tonuyla etkili olacaktır.
(1,669 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım deniycem
0 oy
(2,864 puan) tarafından
Benim kızımda3.5 yasinda herşeye ağlar oldu bende yoruldum 1 aylikta kızım var sabah kahvaltıya Sarelle koymayı unuttum başladı ben Sarelle istiyorum getirdim içinde az var yok ben istemiyorum bunu yeni istiyorum dolaptada açılmamış var görmüş onu az önce yine başka şeye ağlıyor velhasıl a desen ağlıyor b desen ağlıyor bende bilmiyorum napacagim 
(1,669 puan) tarafından
Gerçekten şaştım kaldım bende
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Off aynı durumdayım sadece sürecin geçici olduğunu düşünerek rahatlatiyorum kendimi. 3 buçuk yaşında ağlıyor evde dışarı çıkıyorum aynı şekil ağlıyor. ev gezmesine gidiyorm orda kalmak için ağlıyor gelen misafiri basta istemiyor ağlıyor gittikleri zama  gidiyor diye ağlıyor 
(1,669 puan) tarafından
Ayy işte böyleyiz
0 oy
(576 puan) tarafından
Ben ağladığı zaman tamam sen kal ben gidiyorum der arkamı döner gitmeye başlardım yavaş yavaş o şekilde ikna olurdu. Konuşarak ikna olmadığı zaman hep büyüklerin lafla uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir lafı gelir :D :D insanı bazen o noktaya getiriyor çocuklar ama sabrediyoruz işte :) sizinkinin artık yapısı öyle diyip kabul etmek lazım ne deseniz anlamıyorsa ya götürmeyeceksiniz ya da kucaklayıp getireceksiniz. Aslında öyle ağladığı bir gün seni bir daha getirmeyeceğim ağladığın için deseniz ve bir süre götürmeseniz acaba değişir mi huyu
0 oy
(684 puan) tarafından
Aynı oğlum sadece dışarda ağlasa iyi evdede aynı migrenim oldu ağrıdan kusma atakları geçiriyorum sen düşün . Hergün her dakika bağırmayla geçiyor bir yere gdince sen düşün rezillik . 3 bucul yaşındayz bizde illahlah ettik 
(1,669 puan) tarafından
Ayy Rabbim kolaylaştırsin inşaallah hepimize
0 oy
(606 puan) tarafından
Benec bu herkeste var bizde de durum ayni imkansız market bile eziyet yani bir yere gitmek çok zor umarım geçer diye düşünüyorum 
(1,669 puan) tarafından
İnşaallah ya dua edelim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 625 göst.
24 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Esra han (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 639 göst.
31 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 590 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (260 puan) tarafından soruldu