0 oy
146 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,104 puan) tarafından

image


Selam kızlar kışlık bı şeyler yapıyorum bı kaç senedir patlıcan hafif kızartıp atıyordum ama iç harcı atmıyordum manavdan alip yapıyordum kışın bu sene böyle bı şey yapmak istedim çiğden koydum bahçe domates biber 


Karnıyarık iç harcını çiğden atan var mı ? ilk kez böyle bı şey denedim bakalım nasıl olacak 



Fikri olan yapan var mı ? Fikir ve önerilerinizi bekliyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(116 puan) tarafından
Bence içini yap soğusun biraz o şekilde at buzluğa poşetleyip bende o şekilde düşünüyorum 
(2,104 puan) tarafından
Ayy kız attım bile çiğden atıyorum dedi arkadaş çok yapmadım ama emin de olamadım ilk kez yapıyorum çünkü
(116 puan) tarafından
Bende ilk kez koycam ama en azından pratik olur direk koyarız içine çözülmeden karnıyarık dışı da içide diye düşünüyorum ondan
(2,104 puan) tarafından
O hazır oldu mu kavrulur kuzum ben düşünmüyorum da nasıl olur hiç denemedim iç harç
(116 puan) tarafından
Ya hazır da çiğ pişmiş farketmez o zaman nasıl kolayına gelirse:)
(2,104 puan) tarafından
Seneye ömrüm olursa pişmiş denerim :D
-Reklam-
0 oy
(2,104 puan) tarafından
Kızlar yapan var mı ?
0 oy
(1,937 puan) tarafından
Biber dondurucu da çok kokuyor bence 
0 oy
(548 puan) tarafından
Biberi falan ben de çiğ atıyorum o sekilde kullanıyorum 
(2,104 puan) tarafından
Güzel oluyor mu canmm biber atarım kızartmalık da hiç böyle atmamıştım
(548 puan) tarafından
Oluyor yemeklerde de kullanıyorum soslu biber de yapıyorum herkes çok beğeniyor
(2,104 puan) tarafından
Tamam canım sagol çok severiz patlıcan musakka
(548 puan) tarafından
Ben de afiyet olsun şimdiden
(2,104 puan) tarafından
Sana da canım:)
0 oy
(76 puan) tarafından
Ben karniyarigi tamamen hazırlayıp donduruyorum çok pratik oluyor bahçeden domates biber falanda ayri koyuyorum 
(2,104 puan) tarafından
Nasıl tamamen hazırlıyorsun canım biber bende ayrı koyuyorum çiğden kizarmalik güzel oluyor
(76 puan) tarafından
Patlıcanları fırında kozluyorum iç haricinida pişiriyorum harcı patlıcanların içine yerleştirdikten sonra tepsiyle beraber önce dondurucuda donduruyorum yoksa yağ oluyor poşeti donduktan sonra çıkarıp poşetlere üçer dörder dizip tekrar dondurucuya koyuyorum lazım olduğunda hemen fırına verecek halde duruyor yani
(2,104 puan) tarafından
Ana ne güzel ama benim büyük değil normal dolap dondurucu olmaz o dediğin
(76 puan) tarafından
Dondurucu dediğimde normal dolap yanlış yazdım :) dolabın buzluguna koyuyorum bende
(2,104 puan) tarafından
Büyük o zaman canım dolabın benim küçük e kurban eti süt geliyor köyden doluyor dolap:)
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Domatesi sos yapıyordu annem sadece domates yemeklere kullanıyordu buzlukta çok sulanıyor yemekte güzel olmuyor
(2,104 puan) tarafından
İlk kez koydum domates deneyeceğim bakalım nasıl olcak

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 913 göst.
29 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 170 göst.
0 oy
7 cevap 179 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 134 göst.
29 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Kayla4 (32 puan) tarafından soruldu

401,988 soru

12,034,250 cevap

36,262 kullanıcı

...