0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
Önceden aşırı sık idrara çıkıyordum doktor bna enfeksiyon için ilaci verdi braz olsun azaldı smdi kullandığım ilaçlar imom ferum magnezyum acaba ondanmi öyle çok cikiyorim günde 3 ila 5 kere çıktığım oluyor makattim yanıyor aciyor bu normalmi en son gttimgmde hiç bir risk yok dedi sadece normal doğum pozisyonu almış dedi öyle yani normalmi 

2 Cevaplar

0 oy
(5,961 puan) tarafından
Bilen yok mu ya
-Reklam-
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Kuzum normal kaslar gevsedigi icin demisti doktorum. Mesela ben bi iki kez kati gida yedim yani soylemesi ayip pizza yemiştim tuvalette makattan kan gelmişti ayy cok korkmustum. Doktorumda bana kaslar eklemler gevsiyo demisti. Hatta sonlara dogru basur gibi bisey de çıkmıştı dogumdan bi sure sonra gecti. Şimdi bebek de basiyla baski yapabilir
(4,350 puan) tarafından
Atar canim kacinci haftadasin? Dogum yaklastikca yeri daraldığı için fazla kimildayamaz ama guclu hareketleri olur
(5,961 puan) tarafından
Ben 28 hfta oldum agriim sancım falan yok magnezyum iyi geliyor harekrt edyor valaha kızımda erken doğum oldu 36 hftada yine korkuyorum.ya
(4,350 puan) tarafından
Doktoruna bi erken dogum yaptigini soyle canim progestan kullanayim mi diye sorarsin o tutunmayi saglar
(5,961 puan) tarafından
Ben unutum ilk üç ay içinde bir kutu bitti özele gdyordum hep bide kürtaj oldum iki ay snra buna hamile kaldım doktor progestan yazdı alttan kullandım erken doğum olmaması için olmaz inşallah
(4,350 puan) tarafından
İnsallah canım. Gonlunu ferah tut. Stres daha zararlı boyle düşün

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 469 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde Htcmrkc (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 254 göst.
0 oy