0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından
Oğlum şuan 4 yaşında 2020 doğumlu Şubat'ta 5 e gircek ana sınıfına gitmeyi çok istiyor bende göndermek istiyorum arkadaşı felan yok hiç evde tek başına kardeşiyle birlikte ilk kayıtlar başladığında götürmüştüm 2019lu çocukları aliyorlarlardi dünde eşimi aramislar kayıt yapitirabilirsiniz 2020 ilk üç ayını aldıklarını söylemişler kararsızım ezilir diyorlar zorluk çeker güçlük çeker diyor kayinvaldem sizce öyle şeyler olur mu aklın verin bana çocuğumun zorluk çekmesini istemiyorum aslında ora ayak uyduracagini biliyorum ama kararsızim sizce erken mi okula gitmesi için eşim bu sene anasınıfına gitsin diyor seneye de 1 ci sınıfa başlar diyor tecrübeli olanlar akul versin lütfen 

10 Cevaplar

0 oy
(69 puan) tarafından
Bilgi lütfen 
-Reklam-
0 oy
(7,264 puan) tarafından

En önemlisi paylaşmayı ve wc eğitimi:(  benimki klozete oturuyor orda yoksa napacam bilmiyorum. 

(69 puan) tarafından
Hepsini yapıyor kendi başına wc girebiliyor kendini temizlemeyi biliyor yapıyor paylasim konusunda paylaşmayı seviyor
(3,058 puan) tarafından
Anasiniflarinda klozet var canım zaten
(7,264 puan) tarafından
Kuzucuk ❤ var mı ki acaba bizim okulda da? Neyse Cuma günü grup kuracaklarmış ordan sorarım artık:)
(3,058 puan) tarafından
Anasiniflarinda minyatür klozetler var canım
(7,264 puan) tarafından
Ay kız ağzın bal yesin:) mucks.
0 oy
(228 puan) tarafından
Benim kızım 26subat 2020dogumlu anadınıfına yazdırdım 2sene gidecek
(69 puan) tarafından
Biz bı sene anasınıfına diğer sende 1 sınıfa göndermeyi dusunuyoruz
(228 puan) tarafından
Küçük olur canım ya
(69 puan) tarafından
Bilmiyorum walla canm iki sene üst üste de anasınıfına göndermek istemiyorum okuldan sıkılır diye
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Bizim buradaki okulda 4 yaş alıyor ben göndermedim ama gönderen çok var  , ayrıca 4 yaş ve 5 yaşları ayrı grup yapıyorlar karışık değil 
(69 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla.karsik buradaki müdür bu sene anasınıfına gider seneyde 1 ci sınıfa başlar diyor korkuyorum üstüne giderler mi özgüveni kırılır mı zorluk çeker mi diyorum
0 oy
(15,632 puan) tarafından
Benimki nisan 2019 doğumlu. Geçen sene ana okuluna gitti. Kesinlikle ezilme falan olmadi. Zaten yaşitlari vardi sınıfında. Öğretmen birinci sinifa başlamasini tavsiye etti ama biz tekrar ana okuluna yolluyoruz. 5.5 yaşinda birinci sinifa gitmesini istemiyorum. 
(69 puan) tarafından
Neden istemiyorsunuz bn de iki sene anasınıfıni olup sıkılması istemiyorum
(15,632 puan) tarafından
Ana okulunda ezilmedi ama birinci sinifta ezilir diye korkuyorum. Daha oyun çocuğu, erkenden  okul yükünü sirtlanmasin. Oyunla geçireceği zamani ödevlerle geçirmesin istiyorum.
0 oy
(3,981 puan) tarafından
Bu sene gidince ezilir mı ne olur bilmem de seneye 1.sınıf için küçük ya asıl 1.sınıf zor olur. 
0 oy
(5,316 puan) tarafından
2 yıl.ust uste gonderirsin anaokuluna birsey olmaz benim cevremde herkes 4 yastan itibaren baslatiyor anaokuluna cocuklar gayatte iyi kendilerini güveni falan geldi
0 oy
(647 puan) tarafından
Benim kızım Eylül 2021 doğumlu ve ben devlet anaokuluna yazdırdım. Çalıştığım için 3 sene anaokuluna gidecek
0 oy
tarafından
Benim kızım da 27 Şubat 2020 doğumlu gittim kaydımı yaptırdım. Okulu gezdim. Zaten sınıflarda yazılıyor 4 yaş grubu 5 yaş 6 yaş diye. Yani endişelenmene gerek yok zaten doğum tarihine göre yaşadıkları ile aynı sınıfta olacaktır.
(69 puan) tarafından
Anladım canm
0 oy
(1,388 puan) tarafından
2020 kasim doğumlu oğlum bizde kaydettik ama bizim ayri sinif acildi 4 yas sinifi yani 6 yasindakilerle olsa ben vermezdim şahsen 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 585 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 528 göst.
4 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,432 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 330 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 195 göst.
13 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde NILHAN (113 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,613 cevap

37,512 kullanıcı