Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kedilerden anlayan var mı kızlar
0
oy
137
göst.
27 Ağustos 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
ahsenn13
(
49
puan)
tarafından
soruldu
16 aylık scotish fold cinsi erkek kedimiz var annemiz de bizimle ilk dogumundan oldu sonra annemizi kısırlaştırdık sorum şu 16 aylık oldu oğlumuz ama hala kizana girmedi 1 kez baba olsun öyle kisirlastiralim dedik şimdi bazen severken elimizi çok az sıvı bırakıyor kokusuz ama kızan belirtisi yok normal mi veterinerimiz yurt dışında soramadik
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
4
Cevaplar
0
oy
27 Ağustos 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Erkekler dişi görene kadar kızgınlığını belli etmiyorlar. 2 yaşında bir erkek kedim var, scotish fold. Dişi görmediği zaman çok sakin, görünce kuduruyor. Herkesi unutuyor. Yemek yemiyor.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
27 Ağustos 2024
AyseN.
(
4,514
puan)
tarafından
cevaplandı
Erkek kediler dişilere göre farklı oluyor kızgınlıkta ancak bir kere kızana girerse sıkıntı büyük çiftleşse de kızanı bitmeyebiliyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Ağustos 2024
kaavimsi
(
2,859
puan)
tarafından
cevaplandı
Canim yaşı eriskinlik için yeterli.baba olsun istiyorsanız bi dışı ile bukusturabilirsiniz. Belirtileri kendi kendine göstermeye başlayınca bıraktığı koku çok kötü oluyor yıkamaya geçmiyor her yere işiyor falan hayvana da size de eziyet olur canım.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Ağustos 2024
Doga_DVM
(
5,464
puan)
tarafından
cevaplandı
Kedilerde annelik-babalık duygusu yoktur malesef. Anneler içgüdüsel olarak bebeklere biraz bakarlar. Bazısı hiç bakmaz hatta. Bebekler daha sütten bile kesilmeden tekrar kızgınlığa girer ve çiftleşmeye gider. Babalık zaten en ufak alakası yok :)) ayrıca Scottish ler keşke hiç çoğaltılmasa. Osteokondrodisplaziye sahipler. Acı içinde yaşıyorlar. Ayrıca bir ****** için en sağlıklısı kızgınlığa hiç girmeden kısırlaştırılmasıdır
27 Ağustos 2024
Emineninanesii
(
5,022
puan)
tarafından
yorumlandı
Merakımdan soruyorum canım bu kırık kulak olan mi senin dediğin kedicik.kk acı içinde yaşıyor dedigin
27 Ağustos 2024
Kullanici
(
30
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya merak ettim osteokondrodisplazi nedir acaba ? Yazarken bile zorlandim neden aci cekiyolar yani
27 Ağustos 2024
Doga_DVM
(
5,464
puan)
tarafından
yorumlandı
Gen mutasyonu sonucu kemik deformasyonu diyeyim kısaca. Kemikler uçlardan deforme oluyor. Bir radikal tedavisi yok. Semptomatik tedavi uyguluyoruz sadece
27 Ağustos 2024
Kullanici
(
30
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladim tesekkur ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz