0 oy
137 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (49 puan) tarafından
16 aylık scotish fold cinsi erkek kedimiz var annemiz de bizimle ilk dogumundan oldu sonra annemizi kısırlaştırdık sorum şu 16 aylık oldu oğlumuz ama hala kizana girmedi 1 kez baba olsun öyle kisirlastiralim dedik şimdi bazen severken elimizi çok az sıvı bırakıyor kokusuz ama kızan belirtisi yok normal mi veterinerimiz yurt dışında soramadik 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Erkekler dişi görene kadar kızgınlığını belli etmiyorlar. 2 yaşında bir erkek kedim var, scotish fold. Dişi görmediği zaman çok sakin, görünce kuduruyor. Herkesi unutuyor. Yemek yemiyor.
-Reklam-
0 oy
(4,514 puan) tarafından
Erkek kediler dişilere göre farklı oluyor kızgınlıkta ancak bir kere kızana girerse sıkıntı büyük çiftleşse de kızanı bitmeyebiliyor
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Canim yaşı eriskinlik için yeterli.baba olsun istiyorsanız bi dışı ile bukusturabilirsiniz. Belirtileri kendi kendine göstermeye başlayınca bıraktığı koku çok kötü oluyor yıkamaya geçmiyor her yere işiyor falan hayvana da size de eziyet olur canım.
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Kedilerde annelik-babalık duygusu yoktur malesef. Anneler içgüdüsel olarak bebeklere biraz bakarlar. Bazısı hiç bakmaz hatta. Bebekler daha sütten bile kesilmeden tekrar kızgınlığa girer ve çiftleşmeye gider. Babalık zaten en ufak alakası yok :)) ayrıca Scottish ler keşke hiç çoğaltılmasa. Osteokondrodisplaziye sahipler. Acı içinde yaşıyorlar. Ayrıca bir ****** için en sağlıklısı kızgınlığa hiç girmeden kısırlaştırılmasıdır
(5,022 puan) tarafından
Merakımdan soruyorum canım bu kırık kulak olan mi senin dediğin kedicik.kk acı içinde yaşıyor dedigin
(30 puan) tarafından
Ya merak ettim osteokondrodisplazi nedir acaba ? Yazarken bile zorlandim neden aci cekiyolar yani
(5,464 puan) tarafından
Gen mutasyonu sonucu kemik deformasyonu diyeyim kısaca. Kemikler uçlardan deforme oluyor. Bir radikal tedavisi yok. Semptomatik tedavi uyguluyoruz sadece
(30 puan) tarafından
Anladim tesekkur ederim

İlgili bir soru bulunamadı

410,023 soru

12,327,727 cevap

39,144 kullanıcı

Kategoriler

...