0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (1,173 puan) tarafından
Kizlar çok özür dileyerek soruyorum kusura bakmayın lütfen artık eşimde şaştı kaldi garibim napacagimizi sasirdikda sizden akıl alayim dedim. 

Esim 1 ay once kusma ishal salginina yakalandi 10 gün çekti sonra duzeldi simdi yine aynı işe gidemiyor adam kusma yok ama ishal cok zorluyor hastanede ilac vs verdiler hepsini kullandi ve devam ediyor kullanmaya ama yok yani gecmiyor evde bazi şeyler denedik tabi ama sonuc alamadik bildiginiz varmi ishale iyi gelen birsey gercekten cok perisan oldu işe gidemiyor olmasi da bizi cok zorluyor malsf bi çözüm bulmamiz lazim artik ama ilac bile fayda etmiyor

12 Cevaplar

0 oy
(817 puan) tarafından
Haşlanmış Patates

Şeftali 

Muz 

Pirinç lapası

Demli çay 

Çok telveli kahve  yapıp içine çeyrek limon sıkmak

Birde benim büyüklerim ishal olduklarında sade gazozun içine 2 tane büyük aspirini atıp içerlerdi kestiğini söylerler hep 
(817 puan) tarafından
İnşallah şifa olsun hastalık zor hele böyle ishal çok daha zor çok halsiz bırakıyor insanı
(1,173 puan) tarafından
Evet zaten yorucu bir isi var inşaatta çalışıyor haliyle hiç ise gidemiyor mahvoldu kaç gundur inanki
tarafından
Ben düğünümde ishal olmustum gelinlikle nasil tuvalete gitcem diye ağlıyodum tabi simdi gülüyorum hava degisiminden kaynakliydi bende farkli il degismistik ☺kuru kahveye limon sıkıpta yemistim gecmistide
(1,173 puan) tarafından
Onu da kac kere yedi de hic fayda etmedi bize ya gercekten ishal cok zor
tarafından
Evet kuzum ya Allah yardımcıniz olsun gecsin gitsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Türk kahvesi üzerine limon öylece ağzına al ve bol su iç üstüne geçmiş olsun 
(1,173 puan) tarafından
Canim onu surekli yapiyor ama fayda etmedi bizde malsf anlamadik vallahi
(1,822 puan) tarafından
Toz bir şase vardı oda çok iyi geliyordu ama ismini hatrlayamadım şuan ya o tarz bir ilaç verdiler mi
(1,822 puan) tarafından
Geçen nişastalı suyun iyi geldiğini okumuştum Pinterestte
0 oy
tarafından
Esinin tum tahlilleri yapildimi ,bazen ishal masum olmayabiliyor canim
(1,173 puan) tarafından
Biliyorum canim benim cok detayliya girmedik ama ailemizde ishal den sonra malsf sıkıntı yasayan akrabmiz var o yuzden biliyorum bazi testler yapıldi ama hepsi değil
0 oy
(5,142 puan) tarafından
Gazoz ve bebek aspirini , kahveye limon sıkıp yemek , probiyotik kullanmak
(1,173 puan) tarafından
Kiz bebek aspirinimi normal aspirin vermişler ya esime olmazmi o
(5,142 puan) tarafından
Annem bize bebek aspirini verirdi hep canim buyuk olur mu bilmiyorum bebek aspirinden bir bardak gazoza koyardik.gecerdi hemen
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Doktor bize genelde reflor verirdi toz halinde evde de yoğurt un için e nişasta karıştırıp yerdik fayda ederdi bol ayran içsin bide
(1,173 puan) tarafından
Onuda bugun basladik toz seklinde aslinda iyi gelir gbi oldu ama rahatlamadim dedi
0 oy
(1,967 puan) tarafından
Probiyotik. Hemen eczaneye gitsin maflor probiyotik alsın 10 paket var içinde bitene kadar hergun bir tane içsin. Ona rağmen geçmiyorsa farklı bir şey olabilir .
(1,173 puan) tarafından
Ayy Allah korusun eczaneden geldik de yorumunu şimdi gördüm yarinda onu aldirayim ya
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Annem nar ekşisi iyi geliyor dedi. Bir tatlı kaşığı içince ishali kesiyormuş. Bide muz iyi geliyor. Kuru kahveye limon sıkıp içince de kesiyormuş. 
(1,173 puan) tarafından
Dediklerinizden sadece nar ekşisi denememistim hemen deniyorum simdi cok teşekkür ederim sizede annenizede Allah razı olsun
0 oy
(5,889 puan) tarafından
Valaha  bir kase yoğurt içine kuru çay koyun yesin. Bire bir yıllardır hep öyle yapyoruz annemlerden öyle öğrendik 
(1,173 puan) tarafından
İnanmazsiniz belki ama asla ise yaramadı eşimde doktora da gidiyor bisi yok diyorlar cok şükür bu nasil biseymis anlamadim ben
(5,889 puan) tarafından
Yedimi kuru çayı yoğurda koyup? Bide patates bol bol haşla yesin bide muz günde iki üç tane yesin düzelir ya
0 oy
tarafından
Bir bardak kolanın içine çay kasiginin yarısı kadar tuz atiyosun ve içiyor anında kesiyor...
(1,173 puan) tarafından
Bunuda sabah denesin hemen kola aspirin yaptık bugun ama hemen etki etmiyor heralde
0 oy
(2,234 puan) tarafından
Canım ozaman iç hastalıklarına gidin bir hastalık olabilir yani onu yaptık bunu yaptık geçmedi diyorsunuz normalde ishal geçebilen bişey dir sizinki başka bişey hastaneye gidin bence iç hastalıklarına 
(1,173 puan) tarafından
Gittik aslinda bisey yok dedi ama baska bir hastaneye daha gidelim diyoruz insAllah bisey çıkmaz Allah korusun ya
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Diafuryl ishal ilacı var hemen kesiyo ben evden hiç eksik etmem
(1,173 puan) tarafından
Babamda varmis resim ekleyebilsem keske 2 2 icti kesmedi
0 oy
(4,852 puan) tarafından
Ben cok cektım ve iştahımda gıtmıstı ölüyordum ishalden bayılma oluyordu artik. Bol su içsin şu kaybı cok olur. Haslanmıs Patates, sumaga batirilmis haslanmıs yumurta, ve bana cok ıyı gelen tereyağlı tarhana çorbası. Dr demıstı onu içtikçe ishalim durdu ve iştahım yerine geldi ağzıma lokma alamıyordum. 10 gun cektım mahvoldum ilaçlar hemn fayda etmiyor 
(1,173 puan) tarafından
Corbayi sabah yapayimda icsin insAllah bizede fayda eder iştahı yerinde şükür yiyor içiyor ama iste ishal den duramiyor yerinde mahvoldu vallahi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 98 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde Alisimm (2,500 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 128 göst.
27 Eylül 2022 Aile kategorisinde Ercey__ (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 50 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Eminebbk (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 157 göst.