0 oy
783 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,446 puan) tarafından

Kızlar şikayet edebilir misiniz,  görüntüleme yüksek olduğu için kapatamıyorum  

23 Cevaplar

0 oy
(109 puan) tarafından
Canim kimseden kımseye fayda yok 

Bu sekilde bir yere varamazsin 

Dişini sık kendini toparla ve bebegine bak.. 

Komşuymus anneymis akrabaymis bunlar palavra 

Sen ve bebegin gercek olan 

Lütfen bebeğini benimse ... 

Benn yapabilirim diyerek güne başla

Rabbim kolaylik versin
(1,446 puan) tarafından
Sağol canim benim Allah razı olsun. Bende yatak actirmadim kendime. Gece uyumaya yatak odasına geliyorum sadece. Ama onun dışında bir iş yapmak istediğimde kadın benden önce koşturuyor. Kendince iyilik yapmak istiyor ama ben bu şekilde çok hareketsiz kalıyorum. Bebek bakim konusunda da çok pimpirikli davranıyorum sanırım. Bu ön yargimi bir kirabilsem bakacağım aslında.
-Reklam-
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Senin bakacak kimsen yokken elin kadını sana yardımcı oluyor sen onun çocuğuna laf edemessin canim kusura bakma .yat kalk şükret evlat sahibi , merhamet sahibi ,iyilik sever bir komşun varmış .senin cocugun da yarın birgün öyle olur kınama hiç kuzu
(1,446 puan) tarafından
Kınamak değil canım. Sadece durdan anlamiyor çocuk. Daha doğrusu benim demem boşa gidiyor. Belki annesi yapma dese yapmayacak. Aslında sitemim kadına biraz. Bakim konusunda çok güzel bakıyor. Belki bir anne bile bu kadarını yapmaz. Ama benim sezaryen dikisinden çok bas ağrım var. Sezaryen sonrası bu baş ağrısını çeken beni çok iyi anlar. O baş ağrısı atağı sırasında bebeğimle bile ilgilenemiyorum ama evin içinde dans eden 11 yaşında bir çocuk var. Bana dua et inşallah bir an önce iyilesirim kadına da yük olmak istemem. Lohusa psikolojisine de girmem.
(2,537 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda ayağa kaldırsın canim sezeryan olmadım ama öyle bir baş ağrısı çekiyorum ki arada anlatamam.insallah sağlığına kavusmaya çalış canim bebeginle ilgilen kendin hem senin için hem bebek için bu önemli.rabbim kolaylık versin
0 oy
(1,028 puan) tarafından
11yas değilde sanki 5 yaş cocuk gibi ah Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin gercekten tahammul etmek çok zor annesinin durdurmasi lazım insallah biran önce toparlarsinizda kendiniz bakarsınız evladiniza gözünüz aydin bu arada sağlıkla büyütün cok zor kolayliklar diliyorum cok zorlandıginiz noktada kibarca annesine soyleyin isterseniz bak gercekten çok kötüyüm kafam kaldırmıyor gibisinden 
(1,446 puan) tarafından
Sağol canim Allah razı olsun. Kırmamak için kırılıyorum derler ya tamda öyleyim. Kadının yaptığı iyilik için yüzüm tutmuyor ama baş ağrısı olduğunda ses çoksa biraz kısar mısın vs diyebiliyorum ancak.

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 638 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
1 cevap 105 göst.
0 oy
1 cevap 115 göst.

413,749 soru

12,454,553 cevap

46,432 kullanıcı