0 oy
679 göst.
Diğer kategorisinde (340 puan) tarafından
Kızlar normalde misafiri geleni gideni yedirip içirmeyi çok severim ama şuan 37 haftalık hamileyim bi taraftan ağır ağır temizlik yapıyorum bi taraftan buzluk hazırlığı bi taraftan da 3 yaşında kızım var onun peşinde koşuyorum ama gel gelelim 2 komşum var yaşlı her gün ama her gün öğlen saat 1 gibi bir geliyorlar akşam üstü saat 5 5 buçuğa kadar en fazla bir gün gelmiyorlar ertesi gün yine aynı zaten artık iyice ağırlaştım zar zor iş yapıyorum ama bunlar gelincede hem yapacak işlerim kalıyor hemde o kadar uzun süre sürekli oturamıyorum sancı oluyo kaburgalarım batıyo artık o derece bazen yanlarından kalkıp yemek yapamıyorum eşim açık açık söyle oturamıyorum de diyo kırmakta istemiyorum ama artık her gün her gün gına geldi siz olsanız ne yapardınız 

16 Cevaplar

+5 oy
(861 puan) tarafından
Valla hergün gelebilecek kadar samimi görüyolarsa seni bahsettiğin temizlik olsun buzluk hazırlığı olsun artık her ne yapıyosan ver ellerine birer bez süpürge deterjan ya temizliğe yardım etsinler ya buzluk hazırlığına yardım etsinler afedersin evlerine köpek mi sıçmış diye bi tabir vardır bizim oralarda, senin evini kendi evleri gibi kullanıyolarsa gerekeni de yapıversinler
(340 puan) tarafından
Bu gidişle öyle olacak heralde
(861 puan) tarafından
Bu gidişle öyle olacak değil, öyle olmalı. Yarın gelirlerse şayet direkt aç konuyu, yardım edeceklerse etsinler etmeyeceklerse kalabalık etmesinler.
(340 puan) tarafından
Valla bugün biber vardı onu koydum ortaya onu dizdiler ipe
(861 puan) tarafından
Olması gereken budur zaten. Bi insanın evine haftada bi ayda bi gidiyosan misafir gibi davranırsın, hergün gidiyosan misafir muamelesi görmeyi bekleyemezsin
(340 puan) tarafından
Son iki haftadır kahve dışında bir şey koymuyorum valla ne yalan söyleyeyim
-Reklam-
+1 oy
(621 puan) tarafından

Söyle teyze sen kalkmıyorsun ben gideyim bari evden :D yani bu kadar düşüncesizlik olmaz. 

(340 puan) tarafından
Mantıklı aslında :)
0 oy
(340 puan) tarafından
Ha bide sürekli bir dedi kodu içindeler ben sevmiyorum dedi koduyu onlar dedi kodu yaptıkça bazen kovasım geliyo ya 
(207 puan) tarafından
Sen dedikodu sevmediğine emin misin?
(340 puan) tarafından
Başkasının yüzüne söyleyemeyip arkasından konuştuğun herşey dedi kodudur bence ve ben birinin yüzüne söyleyemediğim bişeyi arkasından konuşmam
tarafından
Peki şuan ne yapıyorsun? Özellikle şu ikinci yorumda bahsettiğin şeyi ölç tart sonra da açtığın posta tekrar bak derim. Hamile halinle kimseye hizmet etmeye ya da kimseyi hergun hergun ağırlamaya mecbur değilsin lakin burada arkadan atmak tutmak yerine yüzlerine söyle. agirlastim işlerim çok yatmak dinlenmek ve hazırlıklarımı tamamlamak istiyorum bu yüzden bir süre başka komşulara ya da birbirinize gelin gidin ben müsait değilim de. Hem dedikodu olmaz hem de kafan rahat olur. tecrübe ile konuşuyorum simdi böyle yapan doğumdan sonra hiç rahat bırakmaz ve her şeyine de karışır açık açık söyle gitsin
(340 puan) tarafından
Ben burda arkalarından atıp tutmak dedi kodu yapmak için açmadım postu sadece siz olsanız ne yapardınız fikirlerinizi almak için açtım eşim açık açık söyle gelmesinler diyo ama bu şekilde kalplerini kırmakta istemiyorum o yüzden sizlerden fikir almak istedim onların dedi koduları onun kocası karıya gitmiş bunun gelini kocasına vermemiş bu şekilde ben bunları sevmiyorum
0 oy
(3,330 puan) tarafından
Ne alaka ya her gün gelmelerinin sebeb ne? Onlar seni kusura bakma da saf bulmuşlar aç karınlarını doyurmaya geliyorlar. Bebek doğunca nasıl olcak? Tatlı bir dille uyar hasteneye gidicrm yada kardeşim annem arkadaşum gelcek falan de insanlarda anlarlar
(340 puan) tarafından
Kız vallahi son 15 gündür kahve dışında bişey koymuyorum artık ben merkezdeyim annem kardeşlerim köydeler biliyorlar bugün arkadaşım gelecek dedim ki geldi de ama onlar da geldi e haliyle arkadaşım da sıkıldı gitti hiç bişey konuşamadık
(3,330 puan) tarafından
Ay çok kötü bir durum ya keşke başta alıştırmasaydın. Ama tatlı bir dille istemediğini belli et bence
(340 puan) tarafından
Aynen öyle canım ya açık açık söylicem artık
0 oy
(843 puan) tarafından
Ay ne kadar anlayışsız insanlar var bebek olunca da gelirler hep. Bi kaç geldiklerinde uyuyordum duymadım ya da çıkacak şimdi falan deseniz 
(340 puan) tarafından
İnan dün temizlik yapıyo numarası yaptım süpürgeyi koydum koridora kapı çalar çalmaz bastım düğmeye süpürge çalışıyodu duymadım diyim diye ama 1 saat sonra biri yine geldi çaldım kapıyıda açmadın diyo
0 oy
(16,234 puan) tarafından
Dinlenicem de mesafe koy canım komşuculuk güzeldir ama bu şekilde değil 
(340 puan) tarafından
İnan severim oturup kalkmayı ama bu kadarı fazla geliyo
(16,234 puan) tarafından
Canım yarın öbür gün bebek gelecek uyuyacak seni uykusuz bırakacak mecbur yani
(340 puan) tarafından
Aynen öyle canım açık açık söylicem artık
(16,234 puan) tarafından
Açık açık yanlış anlamayın ama yoruldum oturamıyorum içeriye uzanacağim de bir iki kez gönder bir iki kez duyma zili çözülür sorun
(340 puan) tarafından
İnşallah canım ya
0 oy
(1,759 puan) tarafından

Anlamayan insanı kırmamak için uğraşsan da yaramaz canım sen iyi niyetli düşünüyorsun ama onlar düşüncesiz. Ya yüzlerine söyleyeceksin gelince müsait değilim diye ya da açmayacaksın aramaları kapıları maalesef. Bi teyze de bana takmıştı ben telefonda müsait değilim diyorum anlamıyordu ısrar ısrar beni kızı gibi tanımadığım insanlara misafirliğe götürmeye çalışıyordu. Çevresi olmasa yalnız derim de çevresi de var anam yetmiyordu kadına ayıpta olsa engelledim kapıma geldiğinde de evde yoktum bi kere girmiş bizim bahçeye oturmuş eşim de tanımıyor görmüş sen kimsin demiş alınmıştı:)

(340 puan) tarafından
Valla bu gidişle açık açık söylicem artık başka çarem kalmıyo
0 oy
(559 puan) tarafından
Onlar gelmeden sen onlara git biraz otur kalk
(340 puan) tarafından
Ara sıra yapıyom da genelde ben kalk kahvaltı yap kızı yedir ortalığı topla derken onlar beni basıyo :)
0 oy
(710 puan) tarafından
Valla benimde arkadaslarim oyleydi bni saf bulmuslardi hergun geliyolardi en son dedimki artik ben size gelecem mekan degiselim ben yoruluyorum 4 cocukla birde sizin cocuklar ustune canim cikiyor yemegim yetismiyor dedim 2 gun gittim daha gitmedim simdi ayda yilda bir gelirler:)))
(340 puan) tarafından
En son açık açık dicem artık olmuyo böyle
0 oy
(323 puan) tarafından
Bi daha geldiklerinde hiç birsry yapma otur sadece soylen de iste çok yoruluyorum gelen gidende çok oluyor artık istemiyorum kimseyi de kızım saba söylüyorum gelinim sen ısıt hesabı yap belki utanırlar gelmezler 
(340 puan) tarafından
Son 15 gündür kahve dışında bişey koymuyorum bugün de biber dizdirdim valla
(323 puan) tarafından
Daha kahvede verme
(340 puan) tarafından
Öyle olacak bu gidişle açık açık söylicem artık
0 oy
(84 puan) tarafından
Keske bastan samimi olmasaydn artık çok geç canım zile basarlarsa açma bir iki bir iki sonra gelmezler
(340 puan) tarafından
Öğlen basıyolar açmazsam yada oğlana annem uyuyo dedirtirsem 2 saat sonra yine geliyolar açık açık söylicem artık başka çarem kalmadı
(84 puan) tarafından
Bence hiç açma hep böyle gelip gitsinler açma anlasınlar baktın anlamadılar sende kalp kırmadan kapının önünde karşılaşınca hamileyim artık ağrılarım oluyo uyuyoruz oğlanla sürekli sizde zile basyosunuz çocuk uyanyo ağlıyor durmuyo falan de yine anlamazlarsa açık açık söyle k bakma teyze müsait değilim kapının arkasından seslen açma bile
0 oy
(18,262 puan) tarafından
Kapıyı acmazdim. Sorarlarsa ararlarsa müsait değilim uzanıyorum halim yok dersin. Bir iki demeye anlarlar
(340 puan) tarafından
Canım süpürgeyi koridora koydum kapı çalar çalmaz bastım düğmeye süpürge çalışıyodu duymadım diyim diye ama 2 saat sonra yine geliyolar kapıyı çaldım açmadım diyolar :)
(18,262 puan) tarafından
Müsait değildim banyodaydim falan filan üç beş kere yap anlarlar . Ayıp ya her gün her gün gidilir mi elin evine
(340 puan) tarafından
Valla ben gidemiyom ya gittiğim yerde de 1 saatten fazla oturamam
0 oy
(7,558 puan) tarafından
Açma kapıyı bence kökten çözüm benim yapmışligim var :) 
(340 puan) tarafından
Kız oğlana açtırıyom annem yatıyo diyo çocuk bi iki saat sonra yine geliyor
(7,558 puan) tarafından
Açma canım valla başka türlü anlamıyorlar çocuğa sessiz olmasını söyle duymasın sesinizi çalıp çalıp gitsinler daha da ayakları kesilir
(340 puan) tarafından
Öyle yapıcam yada açık açık söylicem artık
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Her geldiklerinde onlara bir iş ver bak sonra gelmemezlik yapmaya başlarlar 
(340 puan) tarafından
Bugün biber dizdirdim ipe :)
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Bebek doğduğu zaman daha çok rahatsız olcan. Başını dinlemek isticeksin. Şimdiden acik açık konus
(340 puan) tarafından
Yarın konuşcam artık yada oğlana açtırıp annem müsait değil dedirtcem her seferinde
(5,328 puan) tarafından
İyi yaparsın.  Hayirli dogumlar dilerim sana :))
(340 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım amin inşallah
0 oy
tarafından
Baskın basanindir de sen git onlara, onlar sana gelmeden.. çok oturmaz kalkar evine gelir işlerini halledersin...
(340 puan) tarafından
Arada yapıyom ama ben hergün gidemiyom ya
tarafından
Gidemediğin günlerde açma kapını mecbur değilsin. Sonra ara abla kapıya siz mi vurdunuz çok kötüydüm kalkamadım falan de.
(340 puan) tarafından
Bazen oğlana açtırıp annem yatıyo dedirtiyom ararsam nasılsa aradı deyip tekrar geliyolar çünki şaka gibiler ya
tarafından
Bayağı yuzsuzlermis gerçekten.
(340 puan) tarafından
Aynen öyleler canım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 374 göst.
0 oy
2 cevap 177 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 288 göst.