0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (3,623 puan) tarafından
Bu duvarlar mı çok ince yeni taşınan komşular mı çok sesli izliyor anlamadım gitti..

Onların oturma odası bizim yatak odamıza denk geliyormuş 1 bucuk ay oldu taşıdılar , her gece Bi tv sesi geliyor ama gecenin 12 1 kadar devam.

Hep hadi neyse dedik ama kızım bile uyurken rahatsız oluyor eşim bir defa kapılarını çaldı sesi kısmasını rica etti tamam dedi, bir kaç gece iyiydi şimdi yine aynı şey, bide korku filmi izliyor çığlık sesleri fln geliyor kızım uykudan uyandı.

Bende duvara vurdum sonra ses kesildi, tamamen kapattılar evin içinde konuşmaya başladılar, inşallah bizim sonumuz kavga olmaz, kendimi de kötü hissediyorum huysuz biri gibi ama eski komşuların böyle sorunları yoktu 

2 Cevaplar

0 oy
(4,589 puan) tarafından
Demekki onlar sesli dinliyo canim. Belki onlarda eski orurduklari yerde oyle dinliyorlardir oyle alismislardir. Uygun dille soylersiniz. Uyumsuzsa hayırlı olsun dinle babam dinle
(3,623 puan) tarafından
Evet bir gün alıp kadını bize getirip dinleticem en son
-Reklam-
0 oy
tarafından
benim de alt komşumla durum aynı. benim yatak odam onların oturma odası. işin garip yanı karı koca sağır. ergen bir oğlu ufak da bir kızı var. onlar da milleti rahatsz ederiz diye düşünmüyor. 
(3,623 puan) tarafından
Evet yani bizde izliyoruz ama hep kısık

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 452 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 301 göst.
10 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,983 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
11 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Deniz-133 (55 puan) tarafından soruldu