+1 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (12,656 puan) tarafından
Bu ara iyi değil hayatım kızlar gergin hüzünlü zamanlar yaşıyorum. 15+5 gebeyim bebek hareketlerini ne zaman hissediyorduk arada kasığımın sağ tarafında toplanıp sertleşiyor bilhassa sırt üstü yattığımda. Kontrolüme daha var Dr a gitsem mi önden başka bir hekime kendi Dr um çok yoğun. Yani bir şey olmamıştır inşallah değil mi lüzumundan fazla takıyorum kızda bir de 14 haftalık seğirme hissediyordum sanki 

9 Cevaplar

0 oy
(3,793 puan) tarafından

Kız şimdi burdan nsl anlatalım bebek hareketlerini:D4 ay önce doğum yaptım ben bile unuttum yani Allah sağlıkla dogurmani nasip etsin inşallah 

(12,656 puan) tarafından
Sağol bebeğim:) ben 5.seneye gircem neredeyse hepten unutmuşum :,)
(3,793 puan) tarafından
Arada iyi sene varmış desene doğumu da unutmussundur bende en fazla arada 2 yaş var amao heyecanı yaşamakta çok güzel hareketlenince falan
(12,656 puan) tarafından
Doğum ilki sezaryendi balım bu da öyle olacak inşallah çabuk toplarım. Evet ilki kadar heyecanlıyım valla Rabbım veriyor cidden tekrar o duyguyu :)
(5,745 puan) tarafından
:)) insan unutuo gercekten. ikinci bebekte 15 hafta gibi hissedilir de kasilma
sertlesme toplanma olmaz. su sisesine pit diye fiske atmak gibi hafif hafif pit diye fiske atar sadece suan. 25 hafta sonrasi balik kuyrugunu cirpmasi gibi piti piti cirpinir:) en son 33  haftadan sinra da lambur lumpur paldir kuldur yaylanir:)
(12,656 puan) tarafından
E balım o sertleşme ne acabası ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
İkinci ise 17 de hissedilebiliyor. Normalde 21. Haftada falan başlıyorsun net hissetmeye.. 

Bende o haftalar hissediyorum diyordum gaz o diyorlardı. Net hissetmeye başlayınca evet gazmis dedim:)
(12,656 puan) tarafından
Gaz mı acaba diyorum ben de çoğu kez kız ahhahsg :)erken o zaman daha
0 oy
(16,906 puan) tarafından
17 haftaligim bende hareket hiç yok canım 20.haftadan önce olmaz zaten
(12,656 puan) tarafından
Anladım bebeğim dedim bir sorun mu var acaba ya
0 oy
(979 puan) tarafından
Ben 21.haftada hissettim net olarak öncesinde çok hissetmedim .birde kilo ile alakalı sanirim zayıf olanlar daha erken hissediyormus
(12,656 puan) tarafından
Aslında 56 kg yum balım da erken galiba henüz
(979 puan) tarafından
Bencede erken sanki 20 .haftayı geçmek lazım  .sağlıkla gelsin minik❤️
(12,656 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
(745 puan) tarafından
Canım ben oğlumu çok erken hissettim.15 haftalık filandim kızımı ise 20 haftamda hissettim şuan 3 ncuye gebeyim 2 haftadır hissediyorum net bı şekilde attığını ama kaç haftaligiz bilmiyorum çünkü doğumdan sonra adet olmadım hiç ve hamile kaldım haftaya randevum var o zmaan ogrenicem
(12,656 puan) tarafından
Sağlıkla gelsin balım inşallah yavrun ben de kızda erken hissettim bunda olmayınca inşallah dedim sorun yoktur
(745 puan) tarafından
Benim kızım ilk gebelikti belki ondan dolayı geç hissetmiş olabilirim oğlum ikinciydi onda erken hissettim 3 ncuyu de hissettim dışardan görülecek gibi haraketleri rabbim sağlıkla kucağımıza versin bebeğin hangi tarafta onu hissediyormisun mesela karnının hangi tarafı daha şişik duruyor
(12,656 puan) tarafından
Sağda canım genelde orası şişik ilk gebeliği De o batma hissi ile anladım hep sağdaydı.
(745 puan) tarafından
İlk çocuğun kız mı erkek mi canım benim kızım soldaydi çünkü oğlum sağda şuan ki gebeligimde sağda haraket ediyor sürekli ama bilmiyorum işte haftaya öğrenicez haraket ettiğine göre büyük haftali
0 oy
(807 puan) tarafından
Ben oğlumda 16 da hissettim şimdikinde daha erken 15 falandı heralde şuan 16 oldum düzenli olmasa da hissediyorum
(12,656 puan) tarafından
Ben de bakalım inşallah bu ara hissederim balım sağlıkla gelsinler yavrun dünyaya
(807 puan) tarafından
Amin canım hepimizin bebeği sağlıcakla gelsin
0 oy
(1,139 puan) tarafından
23.haftadan once hic net hissetmedim ben.
0 oy
(536 puan) tarafından
İlk nabız gibi attı canım kızım 15 haftada sonra 19 haftadada dışardan görünüyordu :) kan hareket eder gibi
0 oy
(16,863 puan) tarafından
Ben 17 de cinsiyeti öğrendim o ara başka doktora üçlü tarama için gittiğimde hafif bir kıpırdanma var gibi hissediyorum demiştim 17 18 haftalarda 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 82 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Emine&&& (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 447 göst.