0 oy
762 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (103 puan) tarafından
Bugün çarşı da işim vardı saat 3 oldu Aradım çok rahatsızım acile geldim kalbim çok ağrıyor dedi tm dedim çabuk git dedim korktum da sonuçta eşim 20 dk sonra aradım açmadı 30 dk sonra aradım açmadı 40 dk sonra yine aynı 1 saat sonra aradım meşgul neyse dedim 30 dk sonra tekrar tekrar aradım açmıyo saat 3 ten beşe kadar yine aramadı korktum Kayın pedermi aradım baba oğlun en son acile gitti kalbim ağrıyor diye 3 saat oldu aramadı arıyorum açmıyor dedim bana bağırdı niye arıyon bela mısın adam çalışıyor strese koyma bağırdı baba diyorum adam acile gitti iyi değil ağlıyorum  hüngür hüngür  kapatıyo babası arıyo hemen cvb veriyo konuşuyor Facebook bende açık eşimin facesi geçmişine bakıyorum aktif video üstüne video izliyo aramak yerine Allah aşkına siz olsanız napardınız başım çatlıyor nefret ediyorum artık ailesi kendisi iğrenç insanlar hakkımı helal etmiyorum ölseydi bugun ki akıttığım göz yaşları ile yıkanırdı

18 Cevaplar

+6 oy
(207 puan) tarafından
Kayinpederin ağzının payını verir. Kocama da gebermedin mi tuhh derdim.
-Reklam-
+4 oy
tarafından
Ne salakça davranış kocan ayrı s.lak kayinpederin ayrı s.lak.Sende değmeyen biri için gözyaşı dökme ya. 
0 oy
(2,669 puan) tarafından
Hadi eşinin saçmalığını anlarım da babası niye sana yükselmiş bu kadar hayırdır yani. Eşine hiççç bişey olmamıştır seni kandırmış resmen 
(103 puan) tarafından
Eşim tüm kazancını babasına veriyor kayınpeder kasa para dolsun yeter diyo telefonunu açmıyor ise arama demeye getiriyor eşim gibi kerizi kaybetmek istemiyor
(2,669 puan) tarafından
Ya canım senin kendine saygın kendine değerin yok mu ne kadar rahat söylüyorsun alışmışsın sanırım böyle yaşamaya. Eşin çalıştığı parayı sürekli nasıl babasına verebilir eşinin önceliği sen olmalısın çocugun olmalı devamlı devamlı babaya para yok verilir mi bunu sen normalleştirmişsin kocan da senden çekinmiyor. Bence bir kendine gel yoksa böyle çokkk üzerler seni bir göz dağı ver kocana
0 oy
(37 puan) tarafından
Nasıl yani gitmemişmi acile
(103 puan) tarafından
Gitmiş önceliği ben değilmişim 40 defa aradım açmadı babası arar açmaz açtı
(37 puan) tarafından
Önceliği sen olmayan biri için üzme sen kendini oda senin önceliğin olmasın
0 oy
(3,614 puan) tarafından

Kayınpederinin tam saygı yoksunu bir insan bide ona babamı diyorsun eşinde babasına benzemiş evlenirken zaten eş adayından önce ailesini araştırmak lazım evlât çünkü kan çekiyor benziyorlar Allâh sabır versin inşallah sanada
(103 puan) tarafından
Ağız alışkanlığı işte Allah razı olsun
0 oy
(109 puan) tarafından
Ailecek sa*lakmı bunlar ne 

Bence esinin bi bo*ku yoktu ne isler ceviriyorsa  artik babasida sipasini koruyor 

Dengesizler
(103 puan) tarafından
Aklıma gelmedi değil Rabbıme havale ediyorum
(3,669 puan) tarafından
E nabızdan görünür doktora gittiyse
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Konuşma bi kac gün hatasını anlasin
(103 puan) tarafından
Aynen bacım
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Eşinin yaptığı ayrı bir saçmalık da sen nasıl evde durdun böyle bir haber alıp ben ona şaşırdım 10 dk 20 dk yarım saat arayla ararken 3 saat geçmiş diyorsun .ben olsam Allah korusun eşim arayıp kalbim ağrıyor dese anında hangi hastanedeyse oraya giderim şartlar ne olursa olsun .bebek çocuk farketmez alır yanıma giderim yani
(103 puan) tarafından
Haklısın ama turizm bölgesindeyim 9 aylık bebeğim var hiç telefonu açmasa belki dediğini yaparım ama benim aramamı açmayıp başkasının aramalarına cvb veriyor ztn artı Facebook geçmişine bakınca aktif ve videolar izliyordu ztn o yüzden rahattım
(1,165 puan) tarafından
Neyseki birşey olmamış Allah tan.
(103 puan) tarafından
Kötüye bir şey olmaz anca insanı böyle strese sokuyor
0 oy
(310 puan) tarafından
Eşin gizli bir iş çeviriyor olma ihtimali varmı
(103 puan) tarafından
Eşim mütahit para için dinini imanını satarlar babasıyla dünyanın parası onlarda ama üstlerinde adam akıllı kıyafet yok eşlerine de hiç deger vermezler Rabbım de yedirmesin o parayı çocuklarımın rızkını ailesine yedirdiği için
(310 puan) tarafından
Karı kız muhabbeti yoktur inşallah ilk akla o geliyor maalesef babasını valla söylemiyorum bile
0 oy
tarafından
Kayın pederin ağzına s.icardim kocamı da öyle mi hadi git baban da kal video izlersin derdim
(103 puan) tarafından
Daha da gelmemiş eve kayınpeder aradı açmadım rabbime havale ediyorum
0 oy
(12,773 puan) tarafından

Ne sinir bozucu davranışlar tavrını koy bacım 

(103 puan) tarafından
Çocuklarım elimi kolumu bağlıyor işte eşim şiddete meyilli biri en ufak kavga da parlıyor ztn
(2,669 puan) tarafından
Çocuk her türlü büyür ya benim teyzemin çocukları yurtta büyüdü memur oldu hepsi karakterleri işleri herşeyi yerli yerin de hepsinin siz önce kendinize güvenin kimsenin kölesi olmayın
0 oy
(35 puan) tarafından
Allah sabır versin deymez ağlamana bişyler çeviriyor eşinn merak ettğini biliyor ve bn olsaydım hangi hastaneye gidecen der kendimde giderdim kayın pederde ne diyim baba demeyi hak etmeyen birinede söylenmez
(103 puan) tarafından
Evt ama Rabbım görüyor bilmiyor yeter parası olan kendini adam sanıyor
0 oy
(14,715 puan) tarafından
Babasının oğlu imiş 
(103 puan) tarafından
Evt Allah büyük
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Vallahi kuzum senin adına çok üzüldüm. Eşin seni hiç düşünmüyormuş. Yazıklar olsun. 
(103 puan) tarafından
Amin Allah büyük bakalım
0 oy
(1,442 puan) tarafından
***** derdi. Vallaa onunlami ugrasacagimmm
(103 puan) tarafından
Çocuklarım biraz büyüsün bakacam duruma
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Benim babam bana bağırmazken eşimin babası kim kö.pek pardon? Eşinde geberse arama bundan sonra. 
(103 puan) tarafından
Aynen cok haklısın
(2,940 puan) tarafından
Kendine saygı duy ve sana bu sekilde kimsenin davranmasına izin verme lü[fen.
(103 puan) tarafından
Kendime saygı duyuyorum ama en ufak bir şey de kapıyı gösteriyorlar çocuklarımı bırakamam yoksa bende bayılmıyorum inan
(3,669 puan) tarafından
O kapıyı sen onlara göster, ev kimin olursa olsun farketmez
0 oy
(4,575 puan) tarafından
Kayınpeder e noluyor ya ağzının payını verirdim ona noluyor . Esimin de ağzına ederdim ben onun için telaş yapcam o video izlicek yok öyle dünya kıyamet kopardı eve gelince 
(4,575 puan) tarafından
Asla tahammülüm yok böyle şeye ne demek telefon açmamak hadi bı şey olur açamadım dersin ama video izliyormuş hele kayınpeder ses etmeden duramazdm öyle bı şey dese
(860 puan) tarafından
Çok haklısın video izliyormuş bide ya
(4,575 puan) tarafından
Videolar kovalasin onu
(860 puan) tarafından
Bide kayınpeder var unutmayalım onu noluyorsa ona
(4,575 puan) tarafından
Her halta maydanoz olmasalar olmaz zaten onlar
0 oy
tarafından
Bana bunu yasatsa eşim bir köşede usulca g.ebermesini beklerim ben

İlgili sorular