0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Pire salgını çıkmış heryer pire doluymuş insanları istiriyor evlere elbsielere halılara bulasiyormus dikkat edin lütfen ilaç alın görürseniz evinizde yağmur yağmadı için yeterince baya artışa geçmiş pireler çok canım sıkıldı duyunca Allah hepimzin yardımcısı olsun sizde duyduunuz mu yeşillik alanlarda ve çocuklarda çok oluyor Muş 

8 Cevaplar

0 oy
(638 puan) tarafından

En İyi Cevap
Maalesef dolmuşlar da bile denk geldik.  Krem pantolon giymiştim bacaklarım simsiyah oldu . Baktık pire . Kuraklıktan olurmuş.  Ülkece yağmur duasına çıkmak lazim
tarafından
Ay ay ay doğruymuş demekki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kediden köpekten de geçer.  Geçen sene benim başıma da geldi 
tarafından
Evet yayılmış belirli bir şehirlere hatta
tarafından
hangi sehirler ?
tarafından
Ankara İstanbul ve Yozgat simdilik
0 oy
tarafından
Bitmiyor ki basimizdaki belalar.... 
tarafından
Sorma canım 3 şehire yayılmış
0 oy
(5,148 puan) tarafından
Evet evim ilaçlattım bu yüzden ufak bebeğimin ısırmadık yerüni bırakmadılar birde ısırdıkları yer su topluyor 
tarafından
Oy Allah'ım yayılmış bende bir iki gün önce duydum hatta biri post açtı burda nickini unuttum
(5,148 puan) tarafından
Evet ya görünmüyorlar da zıp zıp
tarafından
Evet canım
0 oy
(109 puan) tarafından
Bir piremiz eksikti 

Çünkü herşey cok güzel ilerliyor .

Allah yardımcımız olsun daha neler gorcez aceba
tarafından
Evet canım.ya sorma benimde moralim bozuk
0 oy
tarafından
Pire salgını deyince geçmiş bi anı geldi aklıma. Köyde komşunun köpeği bizim odunlukta yatmaya alışmıştı, ne yaptıysak fark etmemişti kapıyı kapatamadığımız için. Birgün odun almaya girdim, eve girmeden önce aşağı baktığım bi an paçalarımdan yukarı tırmanan pire sürüsünü gördüm. Sürü diyorum, belki yüzlercesi vardı çünkü öyle kalabalıktı. Odunları atıp eşofmanla çorapları nasıl çıkaracağımı bilememiştim üstümden. O gün bugündür kedisiyle köpeğiyle onların yatmayı huy edindikleri yerle temas etmekten mümkün mertebe kaçınırım
tarafından
u çok kötü olmuş canım
0 oy
tarafından
Ayy pireden korkuyorum ya onlar mahvediyor insanı 
tarafından
Evet canım
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Daha sinek istilası olacakmis
tarafından
Ay deme of if

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 597 göst.
21 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 308 göst.
19 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Neyla (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 455 göst.
16 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 271 göst.
16 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yunusemrem (329 puan) tarafından soruldu

413,750 soru

12,454,570 cevap

46,432 kullanıcı

Kategoriler

...