0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (876 puan) tarafından
Kızlar iyi geceler herkese 

Yarın sabah kahvaltıya eşimle ortak arkadaşlarımız gelecek karı koca. Adam Eşimin çocukluk arkadaşı eşiyle de samimiyiz. Mersinden geldiler köye biz de gelmişken çağıralım dedik biz de mersine gidince sağolsunlar bırakmazlar başka yerde kalalım VS. Şimdi ben kahvaltıliklarin yanına patates kızartması, sigara böreği, mantarlı sebzeli yumurta yapacam. Kahvaltıdan sonra kahvenin yanına mozaik pasta yaptım baklava aldık. 10 da kahvaltıya gelecekler eşim 3 te işe gidecek. Sizce öğlen yemeği de yapayım mı en azından hazırlığını yapıyım eğer o saate kadar oturulursa kalkar hemn yaparım yemeğimi 1 2 gibi diyorum . Çok stres oldum ya sizce mantılı mı düşündüğüm? acıkırlar mı o zamana kadar ne yapsam bilmiyorum bana akıl verin 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öğlen yemeği değilde hemen bir patates salatası mercimek köftesi çay falan olabilir gibi geldi.
(876 puan) tarafından
Hiimm aslında haklısın aparatif birseyler daha iyi olur ya daha kolay olur
(1,706 puan) tarafından
Mercimek köftesi iyi fikir, onun yanına çoban salata çok yakışıyor bir de ayran.bir çeşit de başka bir aperatif olsa yeter bence samimiyseniz tuhaf kacmaz
(1,706 puan) tarafından
Mozaik pastayı da bence öğle yemeğinde ver
tarafından
Evet zaten baklava vereceksin.
(876 puan) tarafından
Samimiyiz canım birbirimizin evine gidince kendi evimiz gibi hareket ederiz. Buzluğa mantı yapıp atmıştık geçenlerde birer kase yoğurtlasam yanına olmaz mı? Hem 3 aylık hamileyim hem 2 yaşında oğlum var sabahtan beri temizlik hazırlık günlük işler ayaklarım ağrıdı tek başıma ya
(1,706 puan) tarafından
Olur canım çok da güzel olur
(876 puan) tarafından
Tamam o zaman gün tabağı şeklinde yapayım gelene çok mantıklı hiç öyle düşünmemiştim :) çok teşekkür ederim kizlarrr
-Reklam-
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Öğle yemeğine hafif şeyler yapabilirsin sarma dolma yoğurtlu mezeler gibi gün gibi yapabilirsin yani az çeşitle ben olsam öyle yapardım.yemeksiz göndermezdim 
(876 puan) tarafından
Evet canım ben de yemeksiz göndermek istemiyorum. Sürekli gelmiyorlar çünkü yılda 1 2 sefer anca. Çay demleyip hemen yanına hafif birseyler yaparım
(1,706 puan) tarafından
Evet canim iyi olur kolay gelsin
(876 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım tavsiyenize uyacam ♥️
0 oy
(15,799 puan) tarafından
Yok canim zaten onda gelince 12 den önce kalkilmaz kahvalti sofrasindan. Onlarda 2 gibi kalkarlar heralde. O arada da kahve içersiniz. Zaman kalirsa meyve yersiniz. 
(876 puan) tarafından
Ben de eşime öyle diyorum da o hemen 5 dk yapar kalkar kahvaltıyı. Ben diyorum misafirlet sonuçta en az 1 saat sürer yok diyor 4 5 saat geçecek üstünden. Strese girdim gece gece.
(15,799 puan) tarafından
Yok canim sohbet ede ede uzar kahvalti fasli. Normal zamandaki gibi olmuyor misafir gelince.
(876 puan) tarafından
Haklısın canım ya ben de öyle düşünüyorum yine de uzamasa öğlene aparatif birseyler yaparım çay demlenene kadar.

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 360 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Humakus (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.