0 oy
88 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (882 puan) tarafından
Kızlar canım gibi sevdiğim arkadaşım doğumu oldu ama doğar doğmaz küveze alındı emzirme yapılamamış şuan damardan mama işe besleniyor. Ben sağım yapmasını söyledim dünden beri sağım yapmamış belki üzüntüsünden düşünemedi ama göğüslerinde bir şişme dolma vs yokmuş sizce ne yapmalı aranızda böyle bir durumla karşılaşan oldumu ne yaptınız cevaplar için teşekkür ederim cevap veremeyebilirim birde dua edin lütfen sağsağlım alsın yavrusunu kucağına :(

5 Cevaplar

0 oy
(1,115 puan) tarafından
Benim bol bol sağim yapsın canım benim kızım anne sütüyle kendine geldi elektrik li süt sağma makinası alsın 
(882 puan) tarafından
Entübede olduğu için ağızdan beslenme yapılamıyormuş :( ama sütünün akması için sağım şart dedim en azından depolar sonra içirir
-Reklam-
0 oy
tarafından
bebeğimi görmedim bile, sesini duydum sadece. üstelik doğum yaptığım hastaneden de başka hastaneye sevk edildi. bende 3 gün hastanede yattım. 3 gün boyunca göremedim bebeği. işk gün mama verdiler mecburen. ertesi gün sağmaya başladım. elektrikli pompa çok işimi gördü.

önce ıslak sıcak bezi göğsüme koydum tabi yakmayacak sıcaklıkta, sonra masaj yaptım. annem yardımcı oldu sütün inmesi için masaj yaptı, biraz bastırdı tek tek açıldı kanallar. önce Manuel pompayla denedim ama hastanedeki pompayı kullandım sonra acayip işe yaradı, ardından kendime lansinoh un elektrikli pompasını aldım 
(882 puan) tarafından
Evet bende ona en başta elektrikli alması konusunda ısrar etmiştim iyiki öyle almış
tarafından
elle sağdım yok, Manuel aldım yok kendimi hırpaladım ama hiç gerek yokmuş, Allah bulandan razı olsun. 14 gün küvezde kaldı bebeğim elim ayağım oldu resmen.
(882 puan) tarafından
Çok zor gerçektwn rabbim yaşatmasın kimseye doğuyor kucağına alamıyorsun. Sonra diyorsun iyi olsunda geç alayım ah analık zor iş
tarafından
sadece sesini duydum, bir de kolunu gördüm. aymı hastanede olsak görecektim ama 3 gün ağladım. neye benzediğini bilmiyorum, tamam herkes iyi diyor ama görmeyince acaba mı bana yalan mı söylüyorlar diye şüphe duyuyorsun. Allahım kimseye yaşatmasın.
0 oy
(172 puan) tarafından
Benimkinde doğar doğmaz köveze girdi . Kendime gelir gelmez hemşire gelip sağım yapmamı istedi ilk  gelen süt çok önemli diye. Pompa falan da almamıştım hazırlıksız yakalandım elle sagmaya çalıştım ilkinde çok zordu  ben yapamadım refakatçm  Allah ondan razı olsun yardımcı oldu yoksa ben yapamazdim sonra kendime manuel aldım bı iki ay falan kullndim o da çok yorucu olduğu için elektrikli aldm keşke ilk önce elektrikli alsaymışım acemilik işte sezeryan olmuştum ben  
0 oy
(1,681 puan) tarafından
Genel anestezi ile doğum yaptım zaten narkozlu zor attım ama baş ağrım 1 ayı buldu vücudumda ki şişlikler 1 haftada anca  gecti. 

8. Saatte bebeği emzirmek için yoğun bakıma gittim ama inan hiç hatırlamıyorum sütte yoktu zaten , sonra gecesi başka hastaneye sevk edildi ben mecbur doğum yaptığım hastane de kaldım hemşire sık sık sağsın dedi ama inan 5. Gün azar azar gelmeye başlamasdı süt damla damla oda 

Arkadaşına söyle bebeği aç bırakmıyorlar süt gelmedi diye ağlamasın yıpranmasın sağsın sık sık illa ki gelir. Ama bazıların 10 günü bile buluyormuş
0 oy
(94 puan) tarafından
Doğumun genel anestezi oldu. Hemen yoğun bakıma göndermişler. Ne gördüm ne sesini duydum. Bebeğim nerde dedim uyanınca. Biliyorsun durumunu annesi yoğun bakımda dedi. (Özel bebek olacagını hamileyken biliyordum) gelmedi sütüm kızımı görmeye alt Kata inecektim başım döndü izin vermediler. Bu arada hastanenin makinesiyle sagıyorum ama yok süt. Kızım sabah ameliyata alınmış. Akşam çıkabildi ameliyattan tam 6 saat sürmüş. Kendimi zorladım indim kızımı görmeye bu sefer. Onu öyle amaliyatlı sarılı kanlı görünce çoook agladım. Sezaryen dikişimden utandım. Asıl acıyı ben değil yavrum çekiyo dedim kendimi topladım gittim odama gögüs lerimi sıcak suyla yıladım moralimi düzeltip bi şeyler içtim yedim ve onun elinide tuttum ve gördüm ya geldi sütüm. Hemşire çok kaliteli yaglı sütüm var bebeğine çok iyi gelecek bu süt dediya daha çok sagdım daha çok. Ve inanırmısın bebeğim yoğun bakımdan çıkarken bana geri sütlerini koliyle verdiler okadar birikmiş. Moralini düzeltsin ve gögsüne sıcak su degdirsin. İnşallah işe yarar. Yoğun bakımdaki bebeğe tek faydamız sütünüz bizim. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 232 göst.
25 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,043 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 277 göst.
0 oy
9 cevap 371 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde CiCiLi_biCiLi (378 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 178 göst.
2 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (346 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,609 soru

23,682,216 cevap

310,348 kullanıcı

...