0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
Kizlar iki gün sonra 38 hafta oluyorum ağrılarım var ama doğum sancısı değil artık başlasın istiyorum çünkü çok agirlastum ne uyku var ne bişi y yürümekte zorlanıyorum olması için ne yapabilirim 

8 Cevaplar

0 oy
(35 puan) tarafından
Hurma yiyin doğum başlayınca Meryem Ana otunu suya koysun okusunlar açılmn kolaylaşır
-Reklam-
0 oy
(2,324 puan) tarafından
Neler neler yaptım doğum başlasın diye ama vakti zamanını kendi biliyor bebek. 38 den itibaren yoğun hareket yaptım yürüdum hurma yedim ılık duşu sıklaştırdım vs. Ama bebeğim 40+2 de gelmek istedi. Kendi ne zaman isterse :)
0 oy
(9,675 puan) tarafından
Ahududu yapragı cayı adacayı yer sılme egzersizleri gibi seyler ananas tuketebilirsin eşinle korunmadan iliskiye girebilirsin 
0 oy
(3,976 puan) tarafından
Allahım ben de öyleyim daha 36yım uykuda sıkıntı yok ama bacaklarım hemen yoruluyor. İlk gebeliğim böyle değildi.
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Yalanci sancı varsa acilden giriş yap bağlarlar.sonra dersin duramıyorum çok ağrım var de.ben o şekilde suni sancıyla doğurdum.duvara yaslanıp bı aşağı bı yukari çömelip kalktım sıcak duş aldım bı taraftan suni sancı 7de yatisim oldu saat öğlen üçte doğurdum 
0 oy
tarafından
Sıcak duş, pilates, merdiven inip çıkma ve squad.
0 oy
(3,768 puan) tarafından

Hurma ye bol bol yürüyüş yap ve eşinle ilişkiye gir tabi yasak koymasıysa doktor ben eşimle ilişkiye girdim ertesi gün nişanım geldi sancı başladı ara vermişti 1 aydan fazla doktor dedi ki ilişkiye gir başlasın doğum öylelikle olmuştu :D

0 oy
(19,443 puan) tarafından
Ne yaparsam yapayım olmadı. 40+4 olunca daha fazla beklemedi doktor. Suni sanciyi verdi. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 130 göst.
27 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hlydgnn (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 500 göst.
27 Eylül 2024 Aile kategorisinde Heidi nin koylusu (3,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
0 oy
4 cevap 121 göst.
20 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (269 puan) tarafından soruldu

408,149 soru

12,258,727 cevap

37,313 kullanıcı

Kategoriler

...