0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (1,288 puan) tarafından
Oğlum beş yaşında bu sene anasinifina baslicak bana aşırı düşkündur nereye gitsem benden ayrı kalmaz tuvalete gitsem nereye gittin diye sorgular babasında falan durmaz bişey olsa benle kalır benle durar 2 yaşında bir oğlum daha var o.bensiz duruyor geziyor beni pek aramaz toplumda bile ama büyük oglum böyle işte anasıfina baslicak uyum sağlayamaz sa nolcak nasıl uyum saglicak uyumludur aslında sessis sakindir ama bana düşkün okula gidince benden ayrı kalmak istemedini söyledi misal eşimin teyzesinin kızı var oda aynı okula gitcek o çok iştekli hevesli utanmıyor ama iki şube oldu için kura çekimi ile belli olcak aynı sınıfa düşmeme şansı var aynı sınıf olsa daha mı çok adepte olurdu uyum sağlardı tanıdık var diye  tavsiyelerinis varsa aliirim birde okullaar 9 unda açılacak ama anasınıfları uyum haftası varmış 2 sindede açılabilir dediler kacinda baslicaklar öğretmenler eğitim seminer gibi bişey alçaklar o yüzden 2 sinde deil 9 da başlıcak dediler ama 

3 Cevaplar

0 oy
(50,994 puan) tarafından
ogretmen cok onemli 

kizimin sinifinda annesine çok düşkün bir kiz vardi annesi hep bahcede bekliyordu bir kere görememiş kendini yirtti aglamaktan alip ozele verdiler tabi imkanları oldugu icin 

diğeri de cok ağladı ama zorla alisti bizim ogretmen cok esnek degildi ilimli yaklasmadi ilk etapta 
(1,288 puan) tarafından
Aynen öğretmen önemli bazıları çok sabredip uğraşmiyo bazıları da çok uğraşıyo alışsın adepte olsun diye
(50,994 puan) tarafından
bizim ogretmen cok etkinlik yapti egitimi cok güzeldi dolu dolu aldigi paranin hakkini verdi. ama sene basinda o aliyamayan cocuklara hic yakinlik gostermedi hep velilerden bekledi sorunu cozemediniz mi halledemediniz mi diye konustu oysaki ilimli olup çocuklara ekstra ilgi gösterseydi alisirdi çocuklar. yan sinifin ogretmeni de oyle güzel dolu dolu gecirmedi seneyi ne zaman okula gitsem ya cay icer ya makyaj yapardi ama cok tatli dilli gozukuyodu bizim gelinin yigeni onun sinifindaydi alisamadi onu tatlı diliyle alistirmisti. bizim sinifta bir cocuk hem aglayip hem gidiyodu ☺️
-Reklam-
0 oy
(317 puan) tarafından
Valla canım benim görümcem anaokulu öğretmeni o da dedi Seminer var dedi ama 9 başlayacak deniyor .tam net değil sanırım.

Ben bu sene ,,1,sınıf annesiydim..benim oğlum sorun yaşamadım hiç anaokulu döneminde hiç ayrılma sorunum olmadı.ama.olan veliler ve arkadaş tanıdım.malesef bir yıl boyunxa kapıda bekleyen..bahçede oturan arkadaş taniyorum..bunu deneyimle yemeden.bilemezsin.ogretmen yaklaşımı  da önemli..sevmesi ve güvenmesi gerek...yavaş yavaş alıştırmaya bak..o yüzden uyum haftası deniyor .ona kapida.bekleyecegini ne söyle..sonra bahçede.sonra.okul dışında..falan de.ne zaman istersen öğretmen beni çağırabilir de..belki bu şekilde alıştıra bilirsin..kolay gelsin şimdiden Allah bütün çocuklarımıza sağlık huzur versin .gerisi gelir zaten
(1,288 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim okulda belli bir zaman beklerim alışana kadAr ama iki yaş bir oğlum daha var eşim ise gidiyor herkes çalışiyor umarım tez alışır uyum saglar
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Geçen sene alısmayan tam 6 öğrencim vardı. 1.5 ay uğraştım çogu alıştı sadece 1 tanesi alismadi o da annenin küçük bebegi vardı okul kapisinda bekleyecegim deyip çocuk oyuna dalınca kaçıp eve gidiyordu çocuk da korktu güveni sarsıldı ondan alismadi. Bu arada çocuklarin bu kadar uzun sürede alışma sebebi Turkce bilmemeleri. Şırnakta görev yapıyordum. Öğretmen ikna eder diye düşünüyorum 
(9,527 puan) tarafından
Bende sirnaktayim ama ilçede siz nerde görev yaptınız
(1,621 puan) tarafından
Silopideydim ben
(1,288 puan) tarafından
Ya benim iki yaş bir oğlum daha var bende beklemeyemem ki eşim herkes çalışiyo yani annemde gelcek biraz ama oda çok durmaz
(9,527 puan) tarafından
Aa ben de silopideyim hangi okudu acaba

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 325 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 05060708 (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 399 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Gul2727 (228 puan) tarafından soruldu

405,838 soru

12,162,840 cevap

36,609 kullanıcı

...