0 oy
889 göst.
Aile kategorisinde (136 puan) tarafından
Kusura bakmayın öncelikle özel bir soru çünkü eşinizle cinsel ilişki sırasında öz güven konusunda nasıl hissediyorsunuz benim göbeğim var o yüzden çok utanıyorum özgürce eşimin kararlarina rağmen bı gün bile vücudumu sergilemedim ona görsel olarak aydınlıkta bunu açık açık konuştum ama sen benim esimsin çok zevk alıyorum diyor ws ama benim bu özgüvensizliğim beni çok geride bırakıyor 2 aydır diyetteyim ama çok yavaş ilerliyorum fit olmak bende isterdim eşimle severek evlendik ama bu konu gerçekten çok üzüyor beni eşim ne kadar problem etmese de benim için çok önemli çok özür diliyorum sizden gerçekten ama kadın olarak belki bı nebze olsun yardımcı olmak istersiniz bilmiyorum:((((

18 Cevaplar

+4 oy
(1,126 puan) tarafından
Ben çok fit bir vucuda sahip olmama ragmen hic aydinlik bir ortamda bielikte olamamam hoslanmiyorum ozguven ile alakali değil bence.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşin bunu dert etmediğine göre kendinle barışık ol. Çok rahatsız olsaydı emin ol çenesine vurur bunu dile getirirdi erkekler egoisttir çünkü her düşündüklerini söylerler
(136 puan) tarafından
Tam tersi ben biraz egoistim o daha olgun daha düşünceli
0 oy
(1,110 puan) tarafından
Eşin dert etmiyorsa ki bravo ona gerçekten erdemli adammış, sen üzülme hiç. Sadece diyetle erimez ama çok hareket et farklı göreceksin. Benim de bebeğim şişko olduğu için ne kadar özensem de doğum sarkığım var ama eşim çok seviyor oğlumun imzası o diye, ben de takmıyorum artık :) 
(136 puan) tarafından
Neden bu kadar şaşırdın merak ettim canım
(1,110 puan) tarafından
Neye şaşırdım
0 oy
(50,396 puan) tarafından
cogumuzun göbeği var biz dogum yaptik hormonlarimiz alt üst oldu bazisi değişmiyor ama.ben gibiler neye ugradigini sasiriyo üzülme o cocugunun sana biraktigi bir iz ☺️
(136 puan) tarafından
Gebelikten önce de vardı ve yağ maalesef
(50,396 puan) tarafından
olsun bünyen demek ki öyle bak esinde anlayisli
(136 puan) tarafından
Ama ben istediğim gibi davranamiyorum utanıyorum
0 oy
(250 puan) tarafından
Yani kendimee fizik olarak da kusur bulmuyorum oyuzden hep özgüvenli davranırım varsa bile kusur bence kendimce güzel der karşı tarafa yansıtmam 
(136 puan) tarafından
Karşı taraf fiziği iyiyse ister istemez insan takıyor kafaya
(250 puan) tarafından
Takma canım özgüven hersey inan ki
(250 puan) tarafından
Bir şarkı varya aplan bin yaşına da gelse taş taş taş taş  ben hep onu söyler oynarım ama fiziimi severim yani:)
(8,221 puan) tarafından
Birisi kendini bu kadar övmene gerek yoktu :D anladık kusursuzsun ve fiziğin iyi :D
(250 puan) tarafından
Kusursuz demedim ki ben severim kusur bulmam dedim buda özgüvenli yapar dedim
0 oy
(9,178 puan) tarafından
Ben fitimde utanıyorum aydınlıkta vs olsa izin vermem 
0 oy
(1,799 puan) tarafından
Ben fit bir vücuda sahibim. Ama mesela benim göğüslerim baya küçük. Ama ben özgüveni baya yüksek bir insanım . Benim için hiç dert değil küçük olması. Eşim de bugüne kadar bir şey demedi diyemez de zaten. Aydınlık karanlık fark etmez benim için utanmam o konuda. Göbeğin olsa ne olacak mesela. 
(250 puan) tarafından
Banada çok koymaz aydınlık karanlık mekan zaman:)))) insan eşinden utanmamali ya
(1,799 puan) tarafından
Öyle ama eşimden o konuda utanmam , açık açık her şeyi de konuşurum.
(250 puan) tarafından
Olması gereken
0 oy
(9,446 puan) tarafından
Sen kendini sevmezsen bi süre sonra baskası da sevmez bacım. Göbegimde var maalesef hamıleyim su an 34 haftalık yine de özgüvenimden bişey kaybetmedim. 
0 oy
(664 puan) tarafından
Bende iki doğum yapmış  biri olarak abartı değil ama göbeğim var eşim de takma diyor iki tane çocuk doğurdun zamanla gider diyor bende artık utanmıyorum ki gerçekten öyle keyfen mi bozduk fiziklerimizi 
0 oy
(8,221 puan) tarafından
Tam tersi eşim karanlık ortam olsun diyor durmadan ışık kapatır ben tam tersi aydınlık olsun istiyorum:)))) bende anormallik var galiba
0 oy
(301 puan) tarafından
Ben de aydınlıkta yapamam vucudumla alakalı değil ama ben kendimi rahat hissetmem yani aydınlıkta olduğu zaman bilmiyorum bi tuhaf hissediyorum kendimi aslında utanmıyorum da ama yapmak istemiyorum 
0 oy
(1,773 puan) tarafından
Bende öyleydim aşırı utanirdim eşimden ama şimdi hiç utanmam çünkü helalim niye utaniyim ki sağolsun oda asla sorun etmez kilomu
0 oy
tarafından
Eşin bunu dert etmiyorsa sende sürekli dile getirip adamın aklına sokma
0 oy
(398 puan) tarafından

Benimde doğumdan kalan göbeğim var vücudum incecik ama göbeğim var ve sarkık eşim asla dert etmez ben senin gibi cekinirim biraz ama okdr sonuçta kim kusursuz ki kendimi böyle seviyorum arada göbeğimi sallar gülerim :Dhatta o sırada eşim den cekinmem 

0 oy
(459 puan) tarafından
Zaten diyete başlamışsın bi adım atmışsın çok kafama takma derim hem eşinde razı daha ne kolay mı çocuk doğurdun
0 oy
(261 puan) tarafından
Kilo da tabi ki etkiler ama emin ol tamamen kiloyla alakalı yasamiyosun bunu. Bugün kilo verip 90 60 90 bir vücuda da sahip olsan goguslerim güzel değil dyceksin popom güzel değil dyceksin. Oysaki sağlıklı olan her beden güzeldir. Herkes kusurlarıyla güzeldir. Kendi kendine denemeler yap soyun ayna karşısına geç ve kusurların yerine güzelliklerini gör. Kendine güzel olduğunu hatırlar ozguvenini yerine getir. Esin de zaten yorum yapmamış bedenin hakkında. Kaldı ki esin de kusursuz değildir eminim. Yorum yapma gibi bir hakka da sahip değil yani. Ekranlarda sergilenen gördüğümüz fizikler gerçeği yansıtmaz. Catlaklarimiz olabilir selulitlermiz olabilir. Gormedgimiz yerlerde küçük tüyler çıkmıştır.  Biz bu halimizle iyiyiz. Kafana takma düşünme kendini eşine teslim et bir kaç sefer sonra alışırsın 
0 oy
(16,012 puan) tarafından
Kocalar da kaslı baklavalı değil sonuçta onlarında ( her insan gibi ) vücut kusurları vardır. Aydınlıkta olup olmamasi ayrı bir konu ben mesela loş ışık seviyorum tamamen karanlıkta olmaz. Ama eşim beğenmez mı diye çekinmem bu arada hala kiloluyum ve diyetisyene gidiyorum çaba var ama yapacak bir şey yok 
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Cnm inan bana ben 5. Yılına daha girmedim nasip olursa Kasım'da olacak...

3 çocuğum var ama bugüne kdr eşim tamamen vücudumu göstermekten çok utanıyorum niye bilmiyorum eşim bazen şaka babında söylüyor o kdr çocuk bile var ama karım olmana rağmen vücudunu göremiyorum kesinlikle vücudumda bir anormallik de yok halbuki bende beğeniyorum ama utanıyorum nedense

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 546 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Selin19 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 472 göst.
27 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Ecrin-Busra (2,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 486 göst.
26 Haziran 2021 Diğer kategorisinde 1606sumeyra (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 298 göst.