0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (1,301 puan) tarafından
36 gün oldu doğum yapalı bir haftadır sezaryen dikişlerinde ağrı vardı doktoruma gittim sol tarafta nohut kadadar açılmiş dedi iç dikişlerim genişlerse bağırsak girer tekrar ameliyat olursun dedi dua edin genişlemesin aynı acıları yaşamaktan çok korkuyorum o kadar çok kafama takıyorum ki sütüm azaldı yürürken yatarken bebeğimi kucağıma alırken bile canım acıyor

8 Cevaplar

0 oy
(6,872 puan) tarafından
Ay geçmiş olsun canım inşallah genişlemez :(
(1,301 puan) tarafından
24 gün annemle kardeşim baktı onlar evlerine gidince  başıma bu gekdi canım koltuğu kaldırdım ucundan o yüzden oldu bence
(6,872 puan) tarafından
Bayada kalmışlar canım. Sezeryan zor demekki. Çokgeçmiş olsun. Ben 4 gün sonra yalnızdım.
Dikişlerim geç düştü ama açılma olmadı çok şükür
(1,301 puan) tarafından
Çok şükür kuzum
(1,301 puan) tarafından
3 ay agırlık yasak sezaryen de
(6,872 puan) tarafından
Anladım canım inşallah ni sorun yaşamazsın
-Reklam-
0 oy
(2,067 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah olmaz başına gelen varsa yazar ilaki
(1,301 puan) tarafından
İnşallah kuzum çok ağrılı sancılı olur 2. Kez olursa İnşallah olmaz
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun. Ağıra mi zorladin acaba 
(1,301 puan) tarafından
kuzum temizlik yaparken ağır kaldırdım  koltuğun ucundan tutup kaldirdim halıyı altına kokayım diye açılır diye hiç düşünmedim
tarafından
Tüh.  Ben 2 sezeryan oldum dikkat ettim acilmam olmadı.  Abimin karısı yataktan tek kalkarken dikisi patlamış hemşireler yarayı sıkıp sarı suyu çıkarmışlar içinden. Suan iyi
(1,301 puan) tarafından
Benim dış dikişlerimde bişey yok kuzum o yüzden şuan bişey yapamıyor doktor
tarafından
Ha tmm geçmiş olsun
0 oy
(14,892 puan) tarafından
oyy insAllah acilmaz biraz dikkat et canim ameliyat dikisi de zor yasamadim ama Allahim sifa versin cabuk atlatirsin ymarim 
(1,301 puan) tarafından
Amin kuzum inşallah  o acıyı yaşamam inşallah tekrar
(14,892 puan) tarafından
bende de kist var 40 kontrolunde gorecek bakalim ne diyecek cok korkuyorum
(1,301 puan) tarafından
Senin doğumun normalmi oldu kuzum sezaryende kisti de alıyorlar varsa
(14,892 puan) tarafından
normal oldu kuzum
(1,301 puan) tarafından
İnşallah ilaç tedavisiyle geçer gider canım benim ah biz kadınlar ne çok şey yaşıyoruz böyle
0 oy
(6,872 puan) tarafından
Nasıl oldun canım dikişlerin ne durumda
(1,301 puan) tarafından
Aynı kuzum perşembe gideceğiz genişleme varmı ne durumda bakılacak
(6,872 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım inşallah genişleme yoktur
0 oy
(357 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun ama dikiş kolay kolay patlamaz aslında çok mu yordun ağır kaldırdın inşallah genişlemez hiç birsey yapma iyi olana kadar 
(1,301 puan) tarafından
Koltuk kaldırdım kuzum hayatımın hatası oldu temizlik takıntısı olan biriyim temizlik yaparken oldu
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Ben 4aylikken dustum patladi ayni yerden tekrar dikildim canim dikkat et zor oluyor 
(1,301 puan) tarafından
Tamamenmi açtılar sadece o kısmımı kuzum
0 oy
(4,668 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım bende 40 gün önce açık miyom ameliyatı oldum aynı sezeryan kesisi gibi benim yaram kapandı senin nasıl açılmış ki canım zorladin mı çok ağır falan mı kaldırdın 
(4,668 puan) tarafından
Kız bende yaptım o hayatı koltuk çektim dip köşe yaptım temizlik ama 3 gün ağladım agridan doktora gittim demedim iş gördüm diye desem kızar adam rapor üstüne rapor veriyor açılmasın diye . Nasıl anladın iç dikişlerin zarar gördüğünü
(1,301 puan) tarafından
Kuzum doğum yapalı 30 gün olmuştu tamamen iyileşmiştim hiç ağrım yoktu gece uyudum sabah uyandım o doğumdan sonraki ilk haftanın ağrısı varya o ağrıyı sol yanımda hissettim birde ip batıyor gibi oluyor
(4,668 puan) tarafından
Ayy arada bir bana da oluyor öyle hatta kızım var 4 yaşında o düştü üstüme o gün çok oldu o Ağrı'dan  gittik canım o zaman bı şey yoktu eveli gün bahsettiğin gibi ağrı oldu
(1,301 puan) tarafından
Dikkat et kuzum birden açılıyor galiba
(4,668 puan) tarafından
Ayy Allah korusun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
8 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (5,504 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
0 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
6 cevap 149 göst.
15 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu

411,394 soru

12,383,606 cevap

43,378 kullanıcı

Kategoriler

...