0 oy
68 göst.
Diğer kategorisinde (89 puan) tarafından
Daha oncede dikislerin dusmesi hakkinda yazmistim simdi baska bi sorunum var aslinda dedigim gibi uc hafta once dogum yaptim ben dıs dikislerim dustu herhangi bi sorun yok ama ic dikislerim iyi olmadi galiba iki gundur sol ic tarafi batiyo sanki isin garip tarafı kesik sag tarafimdan atildi eski yerinden ama sol ic taraf batiyo boyle bisey yasayan var mi kontrole gideyim mi  ic dikislerim mi acildi acaba bilemedim ben kanamam falanda yok bitti acilmis olsa kanama olur arastrdim biraz oyle yaziyo 

2 Cevaplar

0 oy
(1,962 puan) tarafından
Git bi canım baktır

Üşütmüşte olabilirsin
(89 puan) tarafından
Hastaneden geldigim  beri ayagimdan panduf sirtimdan yelek eksik olmuyo inan ki canim ne biliyim nasil usuttum daha onceki dogumumda hic boyle olmamisti bunda daha cok dikkat ettim oysaki birde ic kismi olunca goremiyosunda iki gundur cok tedirginim
(1,962 puan) tarafından
Üşütülüyor bacım .bütün damarların açık. Taharet alırken soğuk suyla alıyoruz. O bile üşütmeye sebep
-Reklam-
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Bence bir görün canım . Üşütünce de ağrıyor 
(89 puan) tarafından
Simdi randevu aldim 4 gun sonrasina varmis kendi doktorum degil ama olsun dogum doktoru sonucta
(4,669 puan) tarafından
Öyle canım iyi doktor olsun da
(89 puan) tarafından
Kusura bakmayin anca giris yapabildim malum iki cocugum var ikiside kucuk anca firsat buldum:) gittim ben doktora icerde enfeksiyon var dedi sislik ondan kaynakliymis fitil yazdi birde dusmeyen bi dikisim var ona bakti kendisi dussun dedi Allah hepimize saglik sifa versin
(4,669 puan) tarafından
Amin canım geçmiş olsun tekrar
(89 puan) tarafından
Cok sagol canim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 199 göst.
0 oy
14 cevap 752 göst.
0 oy
9 cevap 297 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Bsra77 (179 puan) tarafından soruldu