0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından
Bir yaşında oğlum var bazen olur olmadık sağlamalarına sinirleniyorum misal bugün annemdeyiz misafirdeyiz az önce bir anda ağladı altını almaya başladım eşim orda uzanıyor mama yap mama diyor altını aldım ettim sakinleşti biraz neyi bekliyorsun mama yapsana aç diyor dedim tamam yapacak tek elimle yapıyorum bir elimde kucağımda bebek var bekleyecek hop diye yapamam ki dedim mutfağa gittim çaydanlığa şu kattım hala ağlıyor kızdım bende oğlum Susana vs ne ağlıyorsun diye sevdiği bir haraket velar normalde her yaptığım da güler geriye doğru böyle hop yapınca seviyor onu yaptım sever diye eşim de o ara bizi izliyormuş ne yapıyorsun çocuğa sen bu çocuğa kötü davranıyorsun bu çocuk seni sevmiyor beni görünce susuyor kucağıma aldığı zaman susuyor ama sana geldiği zaman ağlıyor diyor oğlum gerçekten babasına çok düşkün babasının kucağında uslu durur genellikle ben de dedim ki beni sevmeyecek olsa istemeyecek olsa bütün gün ben bakıyorum sen mi bakıyorsun dedim saat 10.00'da geliyorsun işten dedim şimdi evden çıktı gitti ben genellikle üzgün olduğum zaman ya da kızgın olduğum zaman ya da yorgun olduğun zaman böyle sinirleniyorum dün geceden beri çok üzgünüm eşim bir haftadan beri cinsel ilişkinizi yarına bırakıyor neyse sen tatmin olda  önemli olan o diyoyor  ne güzel istekli başlıyor sonra bir anda istediği gidiyor diyor bazen çocuğu bahane ediyor çocuk uyuduğu zaman ise bahane edecek bir şey bulamıyor artık beni istemediğini düşünüyorum o konuda kendimi hem yetersiz hissettiriyor yatak konusunda hem de annelik konusunda yetersiz hissediyorum eşim yüzünden çok mutsuxum um şu an bunları yazarken bile ağlıyorum oğlum seni sevmiyor deyince oğlumdan uzaklaşıyorum o an ona bakmak istemiyorum çok üzülüyorum çünkü

6 Cevaplar

+3 oy
(4,343 puan) tarafından

Burda derdiniz çocuk değil ki, eşiniz. Eşinizin sizi sevip sevmediği. Çocuğa davranışınız zaten hiç doğru değil. Ne sizin ne eşinizin. Daha bir yaşındaki çocuk annesini niye sevmesin :) sizinde bunun üstüne tartışmanız ayrı bir olay 

(1,627 puan) tarafından
+++++++
(4,343 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kusura bakma da eşin b.ok yesin
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Ya boşversene he de geç boş boş konuşmuş işte sinirini bozduguna değer mi ya..
(11,295 puan) tarafından
Öyle miii kuzumm ❤️
(14,491 puan) tarafından
Ayy avradm gelmiş :D ben de diyorum niye gözlerim kamasiyo güneş doğmuş ♥️
(11,295 puan) tarafından
Asıl benim güneşim doğdu yavriiim ❤️❤️
0 oy
tarafından
Köpek gibi afkurma deseydin 

Fırıncı Kuregiyle vur agzina bitane bu nedir yaa ☺
(11,295 puan) tarafından
Hahaha babanemin lafı :)
tarafından
Afkurmami fırıncı küreğimi ☺
(11,295 puan) tarafından
Afkurma:D
tarafından
Lazlar diyo genelde sanırım bende arkadasimdan duymuştum derim arada☺
0 oy
(11,295 puan) tarafından
Benimki de ağlak bebe ve kucakcı ne yaparsan yap ağlar bebek bu. Mamasını da o yapıverseymiş 
(540 puan) tarafından
Geldi yaptı zaten ama söylenerek işte bu çocuk seni sevmiyor sen bu çocuğa ne yapıyorsun diye diye
0 oy
(299 puan) tarafından
Çocuk ağlarken kucağına alamadı mı senin kaç tane elin var madem çok seviyordu oğlunu sen mama yapana kadar tutsaysi ya da o kalkıp yapsaydı. Bu sevmeme olayına gelince de mesela benim bebeğim de babanne dede annane baba bunlara gidince çok mutlu oluyor bazen gelmek istemiyor bile bana gelince ağlıyor bence bu çoook normal anladığım kadarıyla bebeğe bakımveren sensin genellikle çocuk babasını oyun oynatacak biri olarak görüyor onu görünce mutlu oluyor ama biz çocuğu uyutuyoruz yediriyoruz yıkıyoruz sadece oyunla bağdaştırmıyor bizi uyumaktan kaçıyordur banyo yapmaktan kaçıyordur seni görünce temel ihtiyaçlarını karşılayacağini biliyordur. Mesela eşimin babası bebeğimi alır dışarda gezdirir akşamüstü hava alsın diye o yüzden çocuk onu görünce direk ona gidiyor vermesen ağlıyor kapıya bakıyor anlıyor gideceğini bunun için üzme kendini. Eşine gelince de ağlayarak olacak şey değil bu, bu günden sonra akşam duşunu al parfüm sık göze hitap edecek kıyafet giy saçını başını düzgün topla krem falan sür eşinin yanında sonra da eşinle hiç ilgilenme telefonla oyna işin varsa onu yap televizyon izle uzan sana yanaşinca da bu sefer sen ertele bence böyle kendine değer verdiğini kendine baktığını görürse değerlenirsin gözünde denemeye değer bence

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 765 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Whoisthis (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,245 göst.
8 Aralık 2020 Aile kategorisinde Neslihan hepileri (220 puan) tarafından soruldu

407,118 soru

12,219,150 cevap

36,811 kullanıcı

...