Resimdekinden daha Kırmızı. Kollarında bacaklarında poposunda var. Bazıları iltihaplı parlatacak sivilce gibi duruyor
Kızlar gerçekten gördükçe sinirim bozuluyor daha da kabarıyor sanki daha netleşti canı da acıyordur illaki gece de kaşıntısı oldu. Götürdüm boğazları kızarmış dendi. O gece ateşi de oldu. Bu kabarıklıklara da alerji dedi ama benim kızım bayadır yumurta domates yiyor zaten bir anda ne alerji yapsın ki? (Komşu gelmişti kızınının yüzünde böyle şeyler doluydu, bende dedim ki hatta şimdiler de maymun çiçeği diye dolanıyorlar öyle bir şey olmasın falan dedim yok dedi isilik dedi) bir kaç gün sonra da kızımda böyle şeyler farkettim.) ben hastaysam veya çocuğum hastaysa kimsenin günahına girip götürmem. Şimdi onun çocuğunda da artmış ona viral enfk demiş doktor. Bize geldiğinde de eline şeftali verdi elinde dolanıyor ben kimsenin evin de de çocuğuma öyle izin vermem yere bir şey serer öyle yediriririm temiz olmak bu kadar zor mu? Yedikten sonra ellerini yıkamak ağzını yıkamak. Sonra bütün oyuncaklr yapış yapş oldu. Kızıyorum ya böyle şeylere. İnsan çocuğunun sağlığını da düşünür biraz.