0 oy
100 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (59 puan) tarafından
Kızımın dili bembeyaz ağzı yara özel doktora götürdüm ümraniye de kizima antibiyotik yazdi ağız damlası zaten kullaniyoduk onada devam et dedi ama nette antibiyotik kullanmayin yazıyor kızlar bu doktorda çok bilgili biri öyle kafama göre gitmedim araştırdım siz basınıza geldimi vermelimiyim sizce başına gelen 

9 Cevaplar

0 oy
(3,127 puan) tarafından

Yorumsuz geçmek istiyorum post üste çıksin 

(59 puan) tarafından
Evet bende sordum boğazı yara dedi
-Reklam-
0 oy
(11,926 puan) tarafından
Antibiyotigi kim verdi. Bu hastalikta antibiyotik vermiyolarki. Agiz icine sprey yada jel. Bide yaralara krem veriyo
(11,926 puan) tarafından
E onu desene kiz. Oksuruk icinde vermis olabilir okusana icerigini
(59 puan) tarafından
Perişan oldum 7gundur hala öyle dua edermisin
(11,926 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun valla canim. Hayirlsiiyla atlatirsiniz insallah. Brnimkiler sukur agir olmadi ama ablamda mahfoldu. Onunkide çok agir oldu agiz ici
(59 puan) tarafından
Ablana sorar misin çocuğun dili beyaz olmusmu neler yapmış
(11,926 puan) tarafından
Alti komple yara ve bembeyaz canim. Hicbisey yapmiyo jeli suruyo sadece. Agzini bile actirmiyoki duzgun 5 yasinda ablaminki nerdeyse
0 oy
(776 puan) tarafından
Hayır hayır antibiyotik verme sakın . Bize doktor verdi  . Başka doktora götürdüm verilmez dedi verme . Onun yerine yara yerlerine kantaron yağı sur 
(59 puan) tarafından
Antibiyotik kemire yazmis yaralar için kizima
0 oy
(4,067 puan) tarafından
Bebeğim gecirdi :( bi damla bi sprey bi de vucudu icin krem verdi doktorumuz
(59 puan) tarafından
Kremin adı ne
(4,067 puan) tarafından
Stilex jel zaditen damla. Damla uyku yapar aksam ver demisti yapiyo gerçekten
0 oy
(2,121 puan) tarafından
Benim oğlumda geçirdi ama ağzında olmadı ayak ve elinde oldu hiç antibiyotik kullanmadım kendiliğinden geçti 
(59 puan) tarafından
Benim kızımın ağzı yara içinde malefes
0 oy
(11,002 puan) tarafından
Eş ayak hastalığı geçirdik ama antibiyotik kullanmadık çünkü belli başlı bir ilacı yok o hastalığın 
(59 puan) tarafından
Sorma 7 gündür neler cekiyorum
0 oy
(1,819 puan) tarafından
El ayak hastalığı. Tedavisi yok biz herhangi bir ilaç kullanmadan atlattık sadece ağız yarası için ilaç veriliyor birde ateşi olursa ateş düşürücü.  Antibiyotik kullanma ise yaramaz ama başka Dr götürüp öğren iyice yanıltmak istemem seni sağlık sonuçta burda kimse Dr değil tam bilmiyoe ben sana benim doktorumun dediğini söyledim sadece :)
(59 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(3,755 puan) tarafından
Ağzının içi yara demişsin, belki enfekte olma ihtimaline karşı, koruyucu önlem olarak vermiştir.
(59 puan) tarafından
Boğazında yara var cnm arka kısmında bide dili bembeyaz ne olabilir sence cnm
(3,755 puan) tarafından
Dil beyazligi çocuklar hastalanınca olabilir birsey ,korkma ,yara içinde el ayaktan olmuş olabilir inan bilemiyorum.
0 oy
(4,516 puan) tarafından
Antibiyotik kullanılmaz cnm yani benim kızlar ikisi de aynı anda oldu yeğenim oldu aynı anda çok ağır gecirdi kullanmadık hiç ama ekstra bı bogaz inmesi falan söz konusu ise bilemem tabiki 
(59 puan) tarafından
Boğazında yara var cnm arka kısmında bide dili bembeyaz  ne olabilir bu
(4,516 puan) tarafından
Yeğenim öylesi cnm dehşet yaralar vardı boğazında bile mikostatin diye bı ilaç kullandık

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 197 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Huzur91 (2,546 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
11 Aralık 2023 Aile kategorisinde Minnosunbabiskosu (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
3 cevap 151 göst.
8 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinemmm (324 puan) tarafından soruldu

402,429 soru

12,047,810 cevap

36,284 kullanıcı

...