0 oy
200 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (141 puan) tarafından
Neden olabilir yaşayan varmı

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dişlerinde çürük falan mı var acaba?
(141 puan) tarafından
Hayır hiç yok ki hepside çıkmadı zaten daha
-Reklam-
0 oy
(28 puan) tarafından
Benm kızımında öyle olmuştu cok üzülüyordum ama somra gecti kendi kendine ara ara yine oluyor dişinde cüürük yok 
0 oy
(459 puan) tarafından
Reflü olabilir instagramdan orhan sevinc çura yı takip etmenizi öneririm çocuk doktoru kendisi
0 oy
(5,066 puan) tarafından
Geniz eti ve bademcik enfeksiyonu olabilir. Kbb ye götürebilirsiniz 
(3,238 puan) tarafından
Aa benim oğlumda 2,5 yaşında onunda ara ara öyle oluyor uyandığında. Çok zor yemek yiyen bi çocuk açlıktan mı diyordum geniz etindenmiş demek ki:) geniz eti var malesef özellikle kış aylarında başımıza bela
(5,066 puan) tarafından
Geniz etini hiç düşünmeden aldırın çünkü çok kötü ağız kokusu yapıyor
(141 puan) tarafından
Geniz eti şüphem var ama sadece horlamasından ve geçmeyen öksürük den dolayı öyle düşünüyorum.Takibi yapılmalıydı ama ben tabiki aksattım baktırmadım.O zaman varsa eğer ondan kaynaklı olması yüksek
(5,066 puan) tarafından
O zaman kesin geniz etinden kaynaklı. Bir an önce götürün duymasını da etkiler
(3,238 puan) tarafından
Biz takipliyiz hastanede 4 yaşından önce ameliyat olmaz dediler zaten kışın ilaçlar kullandık yazın ara verdiler Eylül ayında yine gidicez bakalım..
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Geniz akıntısı olabilir, koku yapar o 
(141 puan) tarafından
Geniz akıntısı aşırı çok oluyo kışın hastalanınca akıntısı hiç geçmez sürekli öksürüp durur ilaçlarda fayda etmiyo genelde.Demekki geniz akıntısından oluyo aksatmamalıydım
0 oy
(261 puan) tarafından
Geniz eti olabilir boğaz enfeksiyonu olabilir reflusu olabilir dişleri çürümeye başlamış olabilir kısacası hersey olabilir bir çocuk doktorunun gormesunde fayda var 
(141 puan) tarafından
Geniz eti belirtileri tam olarak nedir biliyomusunuz acaba
(261 puan) tarafından
Burnu devamlı akar cocuk konuşurken burnu doluymuş gibi konuşur sumkurse de burnunu temizlesen de geçmez ve agiz kokusu yapar

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 364 göst.
26 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Edanur'un annesi♡♡ (1,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Sultantprk (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 631 göst.
5 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 420131 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
28 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelikheyecani (570 puan) tarafından soruldu

401,536 soru

12,018,697 cevap

36,223 kullanıcı

...