+2 oy
866 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,540 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız icildimi çaylar kahveler yendimi yemekler 

Bugün 22 ci gün hastanede tedavi altındayım hayla dün bugün çay tanesiz çorba içmeme izin verdiler şükür  midemdedi stend çıkmış bağırsağın içine kaçmış buldu çıkardılar ama çıkarken bağırsağı yarmış tekrar stend takıldı karnimdam 2 ci torba takıldı midede ve bağırsaklarsa iltihap var onu boşaltmaya çalışıyorlar bı 10 gün daha yatarım büyük ihtimalle WC ye bile kalkmıyorum bezleniyorum yaraların iyice kaynaması için hastaneden çıkmak için değil de iyi olmak için dua ediyorum .

Bebeği merak eden arkadaşlar da vardır aciklayim 

BEN BÜTÜN TESTLERİ YAPTIRMAKTAN VAZ GEÇTİM 22 HAFTALIK OLDUK GELİŞİMİNDE HİÇ BİR ŞEY YOK SAVAŞÇI ÇIKTI BENİM OĞLUM ZİHİNSEL BİR ENGELİ OLURSADA RABBİMİN ARMAĞANI DEDİM BEN EVLAT KATİLİ OLAMAM ONUN MİNİK KALBİNİ DURDURAMAM ÖYLE YANİ 

CEVAP YAZAMAZSAM KUSURA BAKMAYIN OLURMU YORUMLARINIZI OKUYACAĞIM AMA  FIRSAT BULDUKÇA CEVAPLARIMDA 

OĞLUŞUMA İSİM ÖNERİLERİSİ DE ALABİLİRİM MİNİK SAVAŞCİMA UYGUN İSİMLER 

25 Cevaplar

0 oy
(86 puan) tarafından
Oğlumda cok savascıydı bu isimle alakalı diyorum ben ismini Hamza koydum isminin hakkını verdi yazamaz erken dogar engelli olur dediler 7 düşük tehlikesi atlattım savascı oglum 41+6 günlük doğdu ve sağlıklı geçmiş olsun cnm rabbim sifa versin seni pgluma oglunu sana bagıslasın aslanların efendisi Hz Hamza 
-Reklam-
0 oy
(12,712 puan) tarafından

Rabbim şifa versin ikinizede <3 

'SAVAŞ ' olsun madem bu kadar savaşçı :)

0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah ikinizede ileride bu günler gülerek hatırlayıp minik savaşçıya anlatacağım bir anı olarak kalır insallah
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Umut ismini koy canım.sana umut işiği olsun inşallah
0 oy
(536 puan) tarafından
Rabbim sana şifa versin inşallah . Hep aklımdasın Büşracim inşallah sağ salim oğlunu da kucağıniza alırsınız. Ve Rabb'im tez zamanda şifa versin. Yolu yarıladın dualarımız seninle

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 152 göst.
+14 oy
32 cevap 979 göst.
2 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,540 puan) tarafından soruldu
+13 oy
55 cevap 1,139 göst.
28 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,540 puan) tarafından soruldu
+12 oy
40 cevap 1,032 göst.
27 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,540 puan) tarafından soruldu

410,767 soru

12,360,207 cevap

41,431 kullanıcı

Kategoriler

...