0 oy
572 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (95 puan) tarafından
Kızlar 1 hafta boyunca ishal olmuştum 3 gündür makat bölgem de cok acı hissediyordum bugun aynaya baktığımda serce parmağım kadar bi et parçası var sarkık bir şekilde yanma da var doktora gitsem alttan bakar mı İnternette araştırdım hemoroit yada basur diyo dördüncü evre vs diyo başına gelen varmı yada bu konuda muzdarip olan 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay ben hamileyken oldum öldüm.bittim resmen ben sirke ile düzelttim içine ittirdim.cok.ozur dilerim sirke ile temizleyince pamukla 
(95 puan) tarafından
Bende denedim çok acıyo onu yaptıktan sonra daha da kotu oldum yanıyorum sirke ile denemedim ama
-Reklam-
0 oy
(2,511 puan) tarafından
Doktora gitmen lazım doktor bakar ona göre müdahale eder
(95 puan) tarafından
Randevu yok belki sabahtan giderim aşırı canım yanıyor
(2,511 puan) tarafından
O acıyı bilirim ben doktorun verdiği kremlerle rahatladım
(95 puan) tarafından
Darısı başıma
0 oy
(536 puan) tarafından
Canim bie genel cerrahisine muayne ol hemoroid olabilir zorlamaktan
0 oy
(11,206 puan) tarafından
kantaron yağı sür canım bir de tuvalette ıkınma. doktora gidersen krem verir. 
0 oy
tarafından
Doktora gitmelisin hemen
0 oy
(600 puan) tarafından
Hemoroid ve basur aynı şey canım. Meme oluşmuş. Ondan bende 3-4 tane vardı ne çektim ahh . En son ameliyat oldum
0 oy
(279 puan) tarafından
Genel cerrahi'ye git sürekli bak randevu bulursun. Bakıyorlar malesef ona göre karar veriyor ne olacağına 
0 oy
(328 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ilk sağlık ocağına git krem veriyor hemen geciyor adini unuttum şimdi eğer gecmezse genel cerraha gidersin 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 633 göst.
0 oy
2 cevap 288 göst.
14 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
0 oy
3 cevap 555 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu

404,549 soru

12,118,977 cevap

36,468 kullanıcı

...