0 oy
387 göst.
Aile kategorisinde (88 puan) tarafından
Kizlar yurtdışına geldik eşim burada idda oynamaya başladı sigarayı bile bırakmıştı içmeye başladı son 2 haftadır sürekli geç geliyor gelse bile dışarda kapının onunde adamlar ile oturuyor arada bir alkol almaya başladı 1 haftadır internetini telefonunu kapatıyor ki ona disardayken ulaşmayım diye sürekli arıyorumusum rezil oluyormuş beyfendi .. yeni doğum yaptım kimsem yok burada artık bunun yaptıklarına katlanıyorum .. onu evden kovuyorum gitmiyir bosanaljm diye kendimi yırtıyor um bosanmiyor kavga ediyorum herşeyi yapıyorum aynı 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çilingir çağır kapının kilidini değiştir bakalım girebilecek mi eve...
(88 puan) tarafından
Ya ne oluyor anlamıyorum çok iyi bir eş baba idi nasıl böyle bozuldu ne iyilikten ne kötülükten anlamıyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım
tarafından
Sana soyleyemedigi bir sıkıntısı mi var acaba maddi açıdan falan ?
(88 puan) tarafından
Yani ne olursa olsun bunları nasıl yapmaya başladı aklım almıyor parası da bende desem karıya kıza gidiyor yani ben birşey anlamadım bu adamdan cinnet geçiriyorum
tarafından
Belkide adaptasyon sorunu yaşıyordur, yurt dışına gitmissiniz falan bilemedim canım. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-Reklam-
0 oy
(580 puan) tarafından
Sende  üstüne gitme  ilgilenme arama sorma  biraz da tersini yap bakalım ne yapacak.
(88 puan) tarafından
Ya dayanamıyorum artık ne oluyir ona diye cinnet geçiriyorum
0 oy
tarafından
Rabbim sana büyük sabır eşine de akıl fikir versin. Bi eve kumar alkol meselesi girdiyse büyük şeyler oluyor bu kumar meselesini bende çektim inşallah yuvana huzur gelir Bi an önce 
(88 puan) tarafından
Çocuğum ona çok düşkün 2.yide yeni doğum ettim lohusaligimi maf etti bu gidişle boşanacam ama bosanmiyor e ozaman niye yapıyor bilmiyorum benden korkusu kalmamış.
tarafından
Onda kaybetme korkusu yok evin anahtarını değiştir eve alma telefonunu açma
(88 puan) tarafından
Demekki sevmiyor
(88 puan) tarafından
Dediğin gibi yapacam ama kapıyı zorlasa bura Türkiye gibi deil onu hapse bile atarlar benim bir şikayetim ile ne yapacam bilmiyorum
tarafından
Girsin aklı başına gelsin sürtsün burnunu eğer tek değilsen o ülkede bunu yap ama teksen direk ailesini ara ve herşeyi anlat boşanıcam ve çocukları göremşcek de içiyor kumar oynuyor de
0 oy
tarafından
Bırak aramayı sormayı sende ters mantık git biraz
(88 puan) tarafından
Daha beter olur diye korkuyorum boşanmak istiyorum bosanmiyor
tarafından
Boşanmak istiyorsan eşini razı etmek zorunda değilsin al çocuğunu çık git aç sen aç davayı yada evden o gitsin istiyorsan gene davayı açıp sonra çilingir çağırıp kilidi degistireceksin eve zorla girmeye kalkarsa polisi arayacaksın
(88 puan) tarafından
İşte kıyamıyorum ...
tarafından
Kiyamazsan kiyarlar
(88 puan) tarafından
Evet ve kıyıyor ne yazikki birbirimizi ne kadar seviyorduk 10 yıllık bir geçmiş deli gibi aşıktık bir damla göz yaşına dünyayı yakardı şimdi o hüngür hüngür ağlatıyor ne yapacağımı bilmiyorum
0 oy
(536 puan) tarafından
Acaba söylemediği skntisimi var canim

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 800 göst.
5 Temmuz 2024 Aile kategorisinde angelmelodi (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 591 göst.
9 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Deniz-133 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 2,377 göst.