Kızlar merhaba... Çocuğuma bakan bakıcı abla ile anlaşırken çalışmadığım günün parasını almam Bakmadığım zamanları kesersin demişti... 1 buçuk yıldır çalışıyoruz ama ben hiçbir izin resmi tatil Bayram vs.hiç kesmedim. Yeri geldi 10 gün gelmedi onu dahi kesmedim tam verdim maaşını. ....aralıklarla çok sık izin kullandı yine kesmedim. Hatta çevremdekiler bana kesmelisin çok sık izin kullanıyor.sen böyle yaptıkça dahada cılkını çıkarıyor diyenler oldu.. son birkaç haftadır benle aşırı derecede takışıyo. Telefon tablet yasak dememe rağmen dinlemiyor. Uyarılarımı dikkate almıyo. Uyardığımdada alınıyor ve sen bana tersleniosun kaç yaşında kadınım ne var 5 dk açıp izlemesi ne sorun olacak ki çocukta diyor. Çocuğum 1 buçuk yaşında....İstemiyoruz biz diyorum . Bizim kuralımız anne baba olarak da en doğal isteğimiz abla. İzletme gösterme alışır 1 dk dahi göstermiyoruz beni yanlış anlayacağın bi durum Yok diyorum. Aşırı alıngan ve zorla uyguluyor söylediğimi. Bu ara inatla ıslak mendilleri kullanıp yerlere atıyor. Hadi çocuk atıyorsa bile onu yerden alıp çöpe atması gerekmez mi . Ya çocuk ağzına sokarsa??.asla dokunmuyor evin heryeri ıslak mendil. Kullanıp kullanıp atılmış yerlere .bende sırf bozulacak diye bunlar ne yerlerde demiyorum sormuyorum. Sırf yine canımı sıkmasın diye sabrediyorum sunuyorum...Çocuğa ve kendi yediği yemeğin tabağını lavoba içine koyverio. (Önceden böyle yapmazdı) Bana inat yapıyor. Şimdi geliyorm asıl soruya. Bu hafta 3 gün izin kullandı. Haftayada ben 5 gün izin kullanacağım . 8 günün maaşını sizce kesmeli miyim. Siz size böyle yapan bir lnsana maaşını tam verir misiniz. Eşim ver geç hiç uğraşma şununla diyor ama bizimle uğraşan o ne laf dinliyor ne denileni tutuyor. İnatla yaptıklarına bakın. Sizce ne yapayım. Yaptığım iyilikleri zerre haketmiyor ...çok sinirim bozuk