0 oy
715 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (87 puan) tarafından
Yaşadığım durum 1 ay önce oldu şimdi yazma fırsatı buldum 5 yıl aradan sonra kızımla birlikte yaşadığı şehre gittik kaynanamin iste markete çıktık bana dediki kizim bisey istiyosan al ben vericem parasıda var kaynanamin fakir biri değil iste bende magnum dondurmasını gösterdim bundan istiyorum dedim banada al dedi 2 tane aldık kasaya geçtik cebinden 40 tl çıkardı sakamisin ona 2 tane gelmez dedim bukadar var dedi ama cebinde parası vardı görmüştüm almayalım ozaman dedim yerine koydum dondurmalari sonra pazara gidelim dedi gittik sırf kizim ona bisey aldırmasın diye uzak uzak duruyo böyle o an anladım oraya ait olmadigimi kızımı alıp ertesi gün döndüm şimdi arayıp gelin diyor gider miyim sizin tepkiniz ne olurdu kızlar 

19 Cevaplar

+6 oy
(558 puan) tarafından
Neden insanlar sızın menfaatınıze olmadı dıye ısınıze gelmıyor? Eğer gıttıysen onu görmeye mı gıttın? Gezmeye mı? Kafa dagıtmaya mı? Onu dıyene kadar bende var deyıp sen alsaydın???? İlla kaynana dıye kötü mü soyleyelım başka bırsey alacaktı belkı belkı almayacagınj düşündü düşünmen yeter sağol dıye!!! Bende kaynımla gıderım geleyım mı gelın der ' yok abı ben hallederım derım :  insanlar bırseyı nezaket olarak dıyorsa sende gıdıp magnum seçme yaslı insan zaten ona o kadar para vermek istemez bıraz da cekınme olur mesala gıt daha uygununu al! 
tarafından
Çok doğru gerçekten ben alırım deyip alabilirdiniz ne olacak sanki ya üstünü tamamlasaydınız
(206 puan) tarafından
Ne boş bi yorum yapmışsın ya öff dobra dopru olacaz diye iyice cozıttınız He sizde kadın haklı yok onu görmeye mi gittin yok menfaatine yavrum insan bu tür şeylerle karşıdakinin verdiği değeri ölçüyor bi anlayın artık
(4,518 puan) tarafından
Postlarına baktım da tamamen uyduruyorsun bunları temmuzda açtığın postta 4 yıl sonra ilk kez diyorsun bugün açtığın postta 5 yıl diyorsun. Ötekinde 4 gün kaldık diyorsun bunda ertesi geri döndük diyorsun. Bence bi doktora görün sen
(898 puan) tarafından
ay evet kadin elti adayina bile takmis saka mi : D
(558 puan) tarafından
Gorkı  herkesın bır fıkrı var bende bu olaya karsı fıkrımı yazdım. Bır kadın vardı kaynanasına kötü soylememızı hatta beddua etmemızj ısterdı sıldı gıttı bu kısı bence o kısı o kadar çok  yaptıklarını yazardıkı bunun gıbı sen sorunlusun dedıgımjz de de kavga ederdı sen kımsın falan dıye. Hayatta ıkı seçenek vardır yaparsın yapmazsın net olmalı insan eğer bu kadar sıkayetcıyse gıtmeyecek. Kımse kusura bakmasın burda sırf kaynanasını kötülüyor dıye de o insan kötü degıldır
-Reklam-
+4 oy
tarafından
Kaynananı bi sal artık. Ne kadar takıksın ya her şeyine kafayı takmışsın 15 yaşında falan mısın anlamadım çocuk gibisin gerçekten. Markete götürülen ufak çocuklar gibi bundan istiyorum demek yerine sağol anne bir şey istemiyorum deseydin o zaman hani amacı seni rezil etmekmiş ya güya sen müsade etmeseydin. Veya dondurmayı sen alıp sen onu rezil etseydin.  Ayrıca parası var mı yok mu sanane, ne diye gözünü dikip bakıyorsun ki bi insanın cebine cüzdanına çantasına göz dikip bakılmaz ayıptır. Eşim cebinden cüzdanından para çıkarırken ben başında bile beklemem kendi getirir verir. Sen kaynanana nefret besliyosun takıntı haline getirmişsin farkında değilsin. Hep sen doğru olamazsın hep sen haklı olamazsın sürekli tek bir insan kötü olamaz. Sabahın 5inde kimseye laf anlatmam ama tutamadım kendimi yani bi sal şu kadını da kendini de ya
(1,371 puan) tarafından
Çok doğru bir yorum
+1 oy
(1,944 puan) tarafından
Benim kayinpederim de kokoreç yemeye götürmüştü 400 tuttu utanmadan herkes kendi yediğini ödesin demişti :) bizim eve gelince de eşim o kadar sıkıntının içinde kilo kilo et aldı da burun kıvırdı kızım daha güzelini alıyor diye. Ben de gitmiyorum delidir ne yapsa yeridir görusmuyorum cekmek zorunda degilim
(51,592 puan) tarafından
en güzeli alman usulü ☺️☺️☺️ benim kayinpeder de cimridir ama boyle densizligi yoktur şükür hep para yok der
+1 oy
(12,314 puan) tarafından

Kimse sizin için para harcamak zorunda değil geri koymak yerine kendin alabilirdin ben bu kafadayim yaptığı yanlış ama ben ve eşim hep kendi kendimize yeteriz kimsedenn beklenti içine girmiycez dedik evlenirken öyle de devam eder çok şükür 

+1 oy
(12,314 puan) tarafından

Ay bide bütün paylaşımlar kaynana elti görümce bı salsan mi artık insanları aşkom 17 saat uzakta böylesin birde yanında olsalar ne olur acaba ağır sorunlusun kusura bakma da..:dizzy:

0 oy
(2,503 puan) tarafından
Giderdim ama mesafeli olurdum kendimi de ona minnet ettirmezdimm 
(87 puan) tarafından
Yola 5 bin tl gitti o bana bir dondurma almadi
(2,503 puan) tarafından
Ozaman şakayla karışık lafını söyleseydin canım sende susup kalmasaydın bir dondurma almadın anne okadar değerim yok muydu deseydin
(87 puan) tarafından
Söylicem zaten beni cagirip 7 kat yabancı gibi niye davranıyosun dicem
(2,503 puan) tarafından
Aynen öyle söyle çekinme
(87 puan) tarafından
Şaka gibi gerçekten bu kadin
0 oy
(199 puan) tarafından
Valla maddiyat uzerinde değilde köye gittiğimizde uykusu geldiği için hadı artık nezaman gidionuz demişliğim var kayın babamın:)) ciddi bile olsa güldük gecti. Kendini değerli hissetme isteğini anlıyorum canım ama yaşlı insansa kayın validen bilmıorumda eski insanlar daha geri kafalı düsünebiliyor bence aile ortamın için görmezden gelmeye calış herkes okadar kendi nefsini düşünür olmuşki takmayada olayı ıvınde buyutmeyi değmiyor insan kendini yoruyor onun yapısına göre hareket edip caktırma dan istediğini yaptırabilirsin en Orta yolu bu sanırım... 
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Sanarsın 10 yaşındaki bebe :))
0 oy
(2,676 puan) tarafından
Yaptığı yanlış olabilir ama sizde çocuk değilsiniz. O kibarlık edip sormuş, sizde kibarca gerek yok teşekkür ederim deseydiniz. Ne yani 10 yaşında ki çocuk gibi ben magnum istiyorum demek. Kendi annem bile olsa demem. Canın istiyorsa kendi paranla alacaksın yiyeceksiniz. 
0 oy
(4,518 puan) tarafından
Senin tedavi olman lazım 1 ay önce açtığın postta 4 yıl sonra ilk kez gittim 4 gün kaldım diyorsun. Bugün açtığın postta 5 yıl sonra ilk kez gittim diyorsun ertesi gün geri döndüm diyorsun. İnsanları kandırmak için kendince hikayeler uydurup atıyorsun çok belli 
0 oy
(551 puan) tarafından
Birinin birine verdiği değer maddiyatla ona birşey alıp almadığı ile kıyaslanamaz. 
0 oy
(2,271 puan) tarafından
nezaketen bişey istiyorsan al demiştir, sende gittin 2 tane magnum almışsın:)) kaynanama her gittiğimizde mutlaka markete gideriz, sürekli bişey istiyorsan al kızım der ,özellikle hamileyken canın bişey istiyorsa al hakkımı helal etmem diyordu, bir kere bile bişey almadım.
(4,518 puan) tarafından
Postlarına bi bak bacım ya kurgu tamamen yazmak için yazıyor:D temmuzda post açıyor 4 yıl sonra ilk kez diyor Ağustos ta açıyor 5 yıl sonra ilk kez diyor jdhshshs 1 ayda 1 yıl atlıyor
(2,271 puan) tarafından
hiç dikkat etmedim kız, bunları uyduruyorsa çok boş zamanı var demekki:))
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Yorumlar şakamı yaa kadından sen istemiyorsun parayı kadın sana al diyor para çıkarıp vermiyor pazardada bu sefer arkadan geliyor para sende verebilirsin ama teklif etmiş sana yerinde olsam.gitmemm gidersem oturur öyle kalkardim.ckcugu alıp kendin dışarı çık asla onada parasında inanma sanki dondurma alsa ne olacak
0 oy
(7,745 puan) tarafından
Magnum İsrail e gidiyor iyi ki de almamış :) 
(438 puan) tarafından
İçinde kıl mı kurt mu ne çıkmıştı bir ara. Hem cebe hem sağlığa hem vicdana zarar
0 oy
tarafından
Orda bırakalım demek yerine siz verseydiniz ya parayı evet parası vardır ama belki o paranın gidecek yeri vardır siz bilmiyorsunuz belki
0 oy
(46 puan) tarafından
1 ay önceki mevzuyu da kurulup buraya yazmazsın. Madem huyunu biliyosun beni rezil etmek için yaptı diyosun kendi kendini rezil etmişsin almadıysa çıkar paranı kendin al huylu huyundan vazgeçmez ne minnet ediyosun paran yoksa da markete gitme. Pazarda arkadan arkadan yürüdü diyosun onun parasına güvenip gitmedin sonuçta alıp almamak kendi tercihi sende çocuk değilsin madem bişeylerin farkındasın ona göre davransaydın
0 oy
tarafından
Canım belkide lazımdı sana demiski ne istiyorsun ama canım bence kırılma kalanisa sen verseydin bak bende sana aldım derdin 
0 oy
(51,592 puan) tarafından
magnumunda fiyatı çok vermek istememistir sen tamamlasaydin yada uygun alsaydin 
0 oy
(7,969 puan) tarafından
Kararsızım......

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 722 göst.
0 oy
38 cevap 1,112 göst.
0 oy
5 cevap 278 göst.
0 oy
19 cevap 612 göst.