0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından
İnternet haberlerini takip etmeyi bıraktım. İçim sıkıldı olumsuz haber görmekten. Her şey pahalı, sosyallik de azaldı covid maymun cicegi derken yine kendi capinda izole oldu benimki, elimizde şu telefonlar kaldı. Hiç güzel haber yok, hep kriz, ölum savaş, gerilim. Bundan sonra haber okumama kararı aldım, dümdüz yaşayacağım gelişine.. yoksa akıl sağlığımı kaybediyorum stresten mutsuzluktan...

Öyle paylaşmak istedim...

6 Cevaplar

0 oy
(1,657 puan) tarafından
Bende senin gibiyim canım valla insan kötü oluyor savaş vs
-Reklam-
0 oy
(3,387 puan) tarafından
Ay bi ara Instagram vb sosyal medyaları sildim çok etkileniyorum. Buraya giriyordum sadece. Bazı akli dengesi yerinde olmayanlar buraya yaazıyordı kızlar virüs var yok bu gece 3üncü Dünya savaşı olacakmış. Bu gece İsrail Türkiye'ye savaş acacakmış. Dedim hsy annasını burda da rahat yok. Maalesef bünyem kaldırmıyor artık
0 oy
(2,353 puan) tarafından
Kaç yıldır evde haber açmıyoruz arada denk gelirse oda ya bir kadın öldürülmüş yada silahlı saldırı teksas olmuş memleket silahını alan meydana koşuyor üstüne ekonomik kriz hastalık en iyisi izlememek okumamak
0 oy
(685 puan) tarafından
Ben de hep Twitter takip ediyorum hiç güzel haberler yok bırakmak istiyorum bırakamıyorum da gündemden de uzaklaşmak istemiyorum ama moralim de bozuluyor senin gibi.
0 oy
(8,661 puan) tarafından
Benimde içim karardı son olaylar daha çok etkiledi beni  çocuk kaybolması çocuklar ölmüs  savaş var bide iyce kötü oldum 
0 oy
(743 puan) tarafından
Ben çoktan yapmaya başladım aynı kötü oluyorum o yüzden bakmıyorum çok takan biriyim zaten hele şu kaç gündür narine üzülüyorum duydum da 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 51 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde M. Nur (822 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 507 göst.
25 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 433 göst.
0 oy
1 cevap 140 göst.
3 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,346 puan) tarafından soruldu