Gelde bu ülkeye çocuk doğur.
Gelde bu ülkeye çocuk yetiştir.
İmkanım olsa şeriat ülkesinde yaşardım Türkiye gün be gün korku filmine dönmeye başladı
Var var olmaz mı
Afganistan
Brunei
İran
Moritanya
Pakistan
Suudi Arabistan
Umman
Yemen de var.
Iranda evli olan arkadaşım var şeriat takır takır işliyor diyor taciz eden zulüm eden yok diyor
Şeriatı lağıyla yönetecek insan kaldımı bu dünyada.ayrıca ben doğduğum topraklarda insan gibi yaşamak istiyorum.zamanında kendi atalarımın savaştığı toprakları neden terkedeyim.Allah mecbur bırakmasın.
Vallahi bende yaşamak isterim ama can güvenliğim yok. Yolda yürürken bir tane psikopat şak kaldırıp çocuğuma eşime bana vuracak korkusuyla dışarıya çıkamıyorum. Etraf Allahtan korkmayan canilerle dolu.
Kimse vatanını bırakmak istemez.
Canım gerçek şeriat değil bu ülkeler hele ki Suudi Arabistan İran Afganistan. Gerçek şeriat Hz Ömer zamanında kaldı malesef
Aslında çok haklısın, adaletin olmadığı yerde ne beklenir ki.
Narkoz veriyorlar o esnada sana ne yapıyorlar nerden bilecen ki kamera yok birşey yok
Artık kimseye güven kalmadı.ehli düzgün insanlar da zan altında.
Aynen öyle güvensiz bir ülkede yaşıyoruz
Inanmiyorum ya insanlar ne kadar kötü olmus biz hastaneye guvenicez hastanede başımıza neler gelicek bu olaylar da hep saklanacak yazik ya güvenilecek biyer kalmamış
4 bir taraftan kuşatılmışız sanki neye kime güveneceğiz.aksi gibi herkesin yaptığı yanlarına kalıyor
İnanamıyorum bende yaşananlara İnşAllah Amin canım🤲🥺
Öyle canım.ahir zamana denk geldik azan mı dersin kuduranmı
Hani sorsan hepsi Müslüman böyle Müslüman mı olur?
Baştaki de habire çocuk doğurun diyor bu ülkede nasıl doğuracan keşke bunları söylemeden önce bunlara ciddi bir çözüm getirseydiniz
Müslüman değil Müslüman içinde saklanan caniler.şu ülkede devlete hizmet eden kurumlardan o kadar iğrenç şeyler duyuyorum ki böyle şerefsizlerin aldığı para burunların kana kana gelsin.
Halk sefalet içindeyken,bir taraftan magandalar evlat katlederken doğurun derler
Darbe olunca sokağa dökülün derler.
Herşeye halk koşsun.
Öyle yapıyorlar valla ve İnan bana herkes bunu bildiği halde de susuyor işte
Ya işte dokunmazlik yasası çıktı ya onlara ondan iğrenç ruhlu olanları milletin canına namusuna şerefine haysiyetine canına kast etmeye başladılar Allah cezalarını versin oylelerinin. Yoğun bakım gibi bir yer birde ya şerfsz nasıl cesaret ettin vicdansız adi bir tarafindan asmak lazim.Millet can derdi ile uğraşırken bu evladı o.larin ellerinde can veriyor. Bir diğer masum annesinin dokuz ay karnında ne emek eziyetle baktığı evladı engelli kalıyor niye bir tane bir tarafı kalkmış hemşirenin elinde dayak yemekten. Vicdan yoksunu nemrut tohumları.
Allah düşürmesin ellerine.
Sistem öyle bi sistem ki,suçlular dışarıda kol geziyor suçsuzlur hapis yatıyor.
Akıllar tımarhanede deliler sokakta
En acınası ise insanlar adaleti devletten değil mafya babasından bekliyor.
Canı yanan adaleti nerde olursa olsun bulmak istiyor napsin.
Balık baştan kokarmis şimdi hiç yorum yapmayın ben bazı konularda.
Allah sonumuzu hayr etsin.
1,496,012 soru
24,438,981 cevap
353,137 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın