0 oy
286 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,117 puan) tarafından

image

el kadar bebeğin şiddet haberinden sonra sosyal medyalardan bu ve benzeri hatta daha korkunç şikayetleri okudum.bu adalet sadece yetkili insanlar içinmi var.bizler adalet tecelli etsin diye içerideki mahkumlardanmı medet umacağız.koca bi hastane bir olup hayat kurtaracaklarına cinayet işlemişler.çok kızgınım ama ilk önce bunların üstünü örten yetkililere cezasız bırakan adalet sistemine.geçen engelli çocuğu  bi annenin yorumunu gördüm.2 3 kuruşa verecekleri bi yatak için bile denetime geliyorlar.ama iş sağlık sorunlarına gelince ortada ihmal olunca kimseden çıt çıkmıyor.İnşallah bu dünyadan acı çekmeden gitmezler.

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,290 puan) tarafından

Gelde bu ülkeye çocuk doğur.

Gelde bu ülkeye çocuk yetiştir.

İmkanım olsa şeriat ülkesinde yaşardım Türkiye gün be gün korku filmine dönmeye başladı 

Var var olmaz mı

Afganistan

Brunei

İran

Moritanya

Pakistan

Suudi Arabistan

Umman

Yemen de var. 

Iranda evli olan arkadaşım var şeriat takır takır işliyor diyor taciz eden zulüm eden yok diyor

önce (4,117 puan) tarafından

Şeriatı lağıyla yönetecek insan kaldımı bu dünyada.ayrıca ben doğduğum topraklarda insan gibi yaşamak istiyorum.zamanında kendi atalarımın savaştığı toprakları neden terkedeyim.Allah mecbur bırakmasın.

Vallahi bende yaşamak isterim ama can güvenliğim yok. Yolda yürürken bir tane psikopat şak kaldırıp çocuğuma eşime bana vuracak korkusuyla dışarıya çıkamıyorum. Etraf Allahtan korkmayan canilerle dolu.

Kimse vatanını bırakmak istemez.

önce (6,478 puan) tarafından

Canım gerçek şeriat değil bu ülkeler hele ki Suudi Arabistan İran Afganistan. Gerçek şeriat Hz Ömer zamanında kaldı malesef 

Aslında çok haklısın, adaletin olmadığı yerde ne beklenir ki. 

-Reklam-
0 oy
önce (7,348 puan) tarafından

Narkoz veriyorlar o esnada sana ne yapıyorlar nerden bilecen ki kamera yok birşey yok 

Artık kimseye güven kalmadı.ehli düzgün insanlar da zan altında.

önce (7,348 puan) tarafından

Aynen öyle güvensiz bir ülkede yaşıyoruz 

0 oy
önce (107 puan) tarafından

Inanmiyorum ya insanlar ne kadar kötü olmus biz hastaneye guvenicez hastanede başımıza neler gelicek bu olaylar da hep saklanacak yazik ya güvenilecek biyer kalmamış 

4 bir taraftan kuşatılmışız sanki neye kime güveneceğiz.aksi gibi herkesin yaptığı yanlarına kalıyor

0 oy
önce (1,977 puan) tarafından

İnanamıyorum bende yaşananlara İnşAllah Amin canım🤲🥺

Öyle canım.ahir zamana denk geldik azan mı dersin kuduranmı

0 oy
önce (981 puan) tarafından

Hani sorsan hepsi Müslüman böyle Müslüman mı olur?

Baştaki de habire çocuk doğurun diyor bu ülkede nasıl doğuracan keşke bunları söylemeden önce bunlara ciddi bir çözüm getirseydiniz 

Müslüman değil Müslüman içinde saklanan caniler.şu ülkede devlete hizmet eden kurumlardan o kadar iğrenç şeyler duyuyorum ki böyle şerefsizlerin aldığı para burunların kana kana gelsin.

Halk sefalet içindeyken,bir taraftan magandalar evlat katlederken doğurun derler

Darbe olunca sokağa dökülün derler.

Herşeye halk koşsun.

önce (981 puan) tarafından

Öyle yapıyorlar valla ve İnan bana herkes bunu bildiği halde de susuyor işte 

0 oy
önce (72 puan) tarafından

Ya işte dokunmazlik yasası çıktı ya onlara ondan iğrenç ruhlu olanları milletin canına namusuna şerefine haysiyetine canına kast etmeye başladılar Allah cezalarını versin oylelerinin. Yoğun bakım gibi bir yer birde ya şerfsz nasıl cesaret ettin vicdansız adi bir tarafindan asmak lazim.Millet can derdi ile uğraşırken bu evladı o.larin ellerinde can veriyor. Bir diğer masum annesinin dokuz ay karnında ne emek eziyetle baktığı evladı engelli kalıyor niye bir tane bir tarafı kalkmış hemşirenin elinde dayak yemekten. Vicdan yoksunu nemrut tohumları. 

Allah düşürmesin ellerine.

Sistem öyle bi sistem ki,suçlular dışarıda kol geziyor suçsuzlur hapis yatıyor.

Akıllar tımarhanede deliler sokakta

En acınası ise insanlar adaleti devletten değil mafya babasından bekliyor.

önce (72 puan) tarafından

Canı yanan adaleti nerde olursa olsun bulmak istiyor napsin. 

Balık baştan kokarmis şimdi hiç yorum yapmayın ben bazı konularda.

Allah sonumuzu hayr etsin.

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 787 göst.
+2 oy
14 cevap 765 göst.
8 Nisan 2025 Diğer kategorisinde 2516 (2,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 2,930 göst.
22 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 419 göst.