0 oy
178 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar çocuğum 2 yaş 3 aylık tam Şuan hamile kalma riskim var yani şüpheliyim bilmiyorum ama şöyle oğlum asla yerinde durmuyor aşırı yaramaz bir çocuk 55 kilodan 43 kiloya düştüm onun peşinden koşmaktan yine de canı dağ olsun ama ikinci çocuğa asla hazır değilim destek olacak biri de yok kayınvalidem eşim çocukken vefat etmil benimkiler de uzakta eşimde istemiyor aslında biraz büyüsün rahat edelim diyorduk ria yani spiral olmadı yapımdan dolayı aşırı dar ve kayıyor kaptıysa doktor yerleştirmedi ilaçta benim bazı hastalıklarım yüzünden kullanamıyorum 3 aylık iğne yapılıyordum ama Şuan hamile olma ihtimalim %70 falan napcam bilmiyorum eşimde korunuyordu iğneden önce ama ona da güvenemiyorum yırtık olur delik olur diye ayy napcam ben ya 

4 Cevaplar

+1 oy
(4,372 puan) tarafından
İğne olduğun halde neden bu kadar ihtimal var onu anlamadım korunuyorsan niye bu kadar korkuyorsun korunmuyosan da bu kadar korkuna istememenize rağmen neden korunmadınn
tarafından
İğne yapılıyorum ama normalde 3 aylık olandan vuruluyordum bu ay eczanede yoktu 1 aylık olandan vurdu ondan şüphelendim ikisinin etkisi bir değilmiş
-Reklam-
+1 oy
(2,305 puan) tarafından
Neye göre var diyorsun ki test mi yaptın 
0 oy
tarafından
Sana vahiy mi indi %70 hamile olabilirim diyosun neye göre taktın kafana yani durduk yerde
tarafından
Ovulasyon günümmüş  çünkü ve mide bulantım var
0 oy
(756 puan) tarafından
Şüphelenme varsa test yap sabah ilk idrarla canım İçin rahat olsun fazla damlatma belli olsun ama varsa bide 5 dk icinde cıkan var diyorlar 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 55 göst.
29 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Umutlubirkiz01 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.