0 oy
140 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (856 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar ben spiral taktırdım bakır olandan özelde  yaptım on günden fazladır fakat bu birkaç gündür çok yoğun ağrılarım bel ve karın ağrısı var kasık ağrıları gittikçe şiddetleniyor böyle bir durumu yaşayan var mı ya da herhangi bir bilgisi olan neyden oluyor acaba yazarsanız çok mutlu olurum.

7 Cevaplar

0 oy
(856 puan) tarafından
Kızlar yorum bekliyorum 
-Reklam-
0 oy
(1,494 puan) tarafından
Canım başlığı daha açıklayıcı yazarsan belki bilgisi olan girip cevap yazabilir böyle insanların çok dikkatini çekmiyor konu başlıkları
(856 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(3,666 puan) tarafından
İlk bir hafta ağrı olabilir ondan sonra bir şey hissetmiyorsun
0 oy
(769 puan) tarafından
Bende hemen hemen 10 15 gün oldu taktirali ilk iki 3 gun agri oldu hafif regl ağrısı gibi sonra adet oldum aşırı yoğun bi kanamam oldu ama agri olmadi regl biteli 2 3 gun oluyor öyle ağrı sancı yok bende varlığını hissetmiyorum yani ama esimle afedersin iliski sırasında esim sanki hissettim gibi dedi ama bilmiyorum belki psikolojiktir 
0 oy
(498 puan) tarafından
2.yılı dolduruyorum hala ağrıyor halbuki hiç adet ağrısını bilmezdim
(856 puan) tarafından
Aynen canım benim de çok hafif olsa biraz ağrım vardı fazla değildi. Ama spiralden sonra yoğun ağrılar başladı
0 oy
(6,927 puan) tarafından
3 ay oldu takali devlette taktım hangisi hiç bilmiyorum ama ilk bikac hafta ağrı yaptı ama şuan pek hissetmiyorum arada adet ağrısı gibi oluyor sadece
(856 puan) tarafından
Aynen işte o adet ağrısı gibi ama biraz sancılı benimki
0 oy
(2,243 puan) tarafından

Canım bu ağrılar hiç geçmiyor ne yaziki ara kanamalr uzun süren adet donemlwri bel ağrısı kasık ağrısı ağır bı şey jaldirdihinda hemen kasıkta ağrı :(

(856 puan) tarafından
Ya İnşallah geçer diye umutla bekliyorum canım yeni bir korunma yöntemi düşünemiyorum ilaç ve iğnelerden yana

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
0 oy
1 cevap 34 göst.
13 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Deniz.Serhatt (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Papatya 5821 (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
21 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde betul000 (1 puan) tarafından soruldu

411,136 soru

12,375,372 cevap

42,784 kullanıcı

Kategoriler

...