0 oy
198 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (213 puan) tarafından
Kızlar 5. Günüm zayıflamaya çalışıyorum ekmek şeker pılav makarna abur cubur bıraktım dikkat edıyorum sız neler yaparak zayıfladınız neler yedınız kahvaltıda fılan 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Diyet yaparak zayıflamak mümkün olsa da, beslenme alışkanlıklarınızı tamamen değiştirmedikçe verdiğiniz kilolar kalıcı olmayacak, öncelikle bunun bilincinde olmanız gerek. Şayet normalde çok sevdiğiniz ve tükettiğiniz şeyleri sırf diyet yapmak için bir süreliğine terk eder ve istediğiniz kiloya ulaştıktan sonra kaçamaklar halinde başlayıp tekrar aynı beslenme düzenine dönerseniz verdiğiniz kiloyu fazlasıyla geri almanız kaçınılmaz olacaktır. Diyet yapmayın, beslenme alışkanlıklarınızı kökten değiştirin.
(213 puan) tarafından
Diyet dedıgım şöyle mesala ekmek şeker bunları asırı kullanıyodum hıc kullanmamaya calısuyorum aralık oruc ta yapıyorum sabah 10.30 kahvaltı akşam 5.30 akşam yemegı saf su bu sekılde paketlı yıcek fılan hıc yememeye calısuyorum umarım veririm vede zaten bu kılolara gerı dönmemek ıcın yemem gerekırse yeterkı vereyim
tarafından
Vermesine illa verirsin ama dediğim gibi eski düzene dönmemen gerek bi daha
(213 puan) tarafından
Aynn öyle bır de benim ki çok yemekten de ilde sureklı evde hareket edememekten oldu galıba
tarafından
Belli başlı şeyler var ki çok yemesen bile fark etmez, kilo aldırır. Hamur işleri mesela, kızartmalar ya da. Atıyorum haşlanmış sebzeyi ne kadar yersen ye kilo yapacağını sanmıyorum ama aynı sebzeyi kızartarsk bi ay azar azar tüket kilo almaya başladığını fark edersin
(213 puan) tarafından
Çok haklısın
-Reklam-
0 oy
(301 puan) tarafından
İmkanın varsa direk diyetisyene git inan çok başarılı kilo veriyorsun çünkü harika odem atıcı tarifler veriyorlar artı ger hafta tartilma gerçeği kendini tutmanı sağlıyor diyetisyen sayesinde 17 kilo verip ideal kiloma ulaştım ki yıllarca tek başıma vermeye çalışmış biri olarak hep geri alırdım kesinlikle tek başına çabalama eğer elinde imkan varsa diyetisyene git
(213 puan) tarafından
Diyetisyen olur aslında devlettekine gıtsem nasıl olur
(301 puan) tarafından
Yani ben özel olarak gittim ama devlet özel arasında fark olur mu bilemiyorum kuzum. Benin gittiğim her gün soru sorsam cevaplardi ve sahiden harika kilo verdirici tarifleri vardı. Ama bence devlette de gitsen evde tek başına yaptığından başarılı olursun çünkü bir liste olacak elinde onun dışında bisey yemezsen veriyorsun otomatik olarak misal arkadaş kuru meyve kuru cig yemiş ye demiş ya dogru ama onların bile sayısı önemli hafta da kac gün yediğin önemli yani mutlaka bence git
(213 puan) tarafından
Bunu bı deneyım 1 ay inşallah verecem hedefım büyük kararlıyım bı de ilk kez ugrasacam kılo vermek için 7 yıldır vücudum sureklı bır aldı bır verdı inşallah bu sefer böyle olmıcak kılolu olmaktan yoruldum:( azimliyim bu sefer canmm cok saol yorumun ıcın
(11,201 puan) tarafından
Devletteki liste değişimi yapmıyor cnm bende 2 kere başladım devlete olmadı şimdi özele gidiyorum
0 oy
(558 puan) tarafından
Suyu bol için kuru kayısı kuru incir gibi kuruyemisler tuketin. Cig badem cig fındık bunlarda bagirsaklarinizin daha hizli calismasina yardimci olur. Yag yakmaya yardimci bitki çayları içebilirsiniz 
(213 puan) tarafından
Aynn su 4 litre içmeye çalışıyorum günlük kahvaltı bırde akşam yemegı  yıyorum ama sureklı karnım aç :)
(558 puan) tarafından
Sık sık yiyin ama dedigim gibi saglikli atistirmaliklar. Salatalik havuc gibi yogurt gibi seyler tuketin bide suyu cok abartmayin 4 biraz cok gibi geldi bana suyun fazlasi da zarar
(213 puan) tarafından
Kıloma göre ancak canm :(
0 oy
(109 puan) tarafından
Sabah sirkeli. Su 

Aksam limonlu yoğurt 

Ata ogunlerde acikirsan yulafli sut veya yulafli yogurt kahvaltin diyetlik olsun 

Ekmegi birak kepek ekmeği yemelisin sabah aksam bir dilim.. Bak nasil kilolarr tik tik tik gidiyor

Bizzat denedim  basardim 

74ten 68e düştüm 
(213 puan) tarafından
Sabah sırkelı su 2 haşlanmış yumurta kahvaltıda ekmek şeker yok pılav makarna da umarım verırım canmm
0 oy
(2,192 puan) tarafından
D vitamininiz kesinlikle düşük olmasın. Düşük olduğu takdirde kilo vermek zorlasiyor
(213 puan) tarafından
Umarım verırım yaa
tarafından
Kesinlikle d vitaminim çok düşüktü kilo veririm durdu ilaç kullanmaya başladım düzeldi kilo verimim
tarafından
Aaaa benim d vitamini b vitamini yerlerde sürünüyor kan depolarım boşalmis durumda o yüzden veremiyorum o zaman ben kilo.
Şuan şuan 4 cesit vitamin hapı kullanıyorum ve b12 iğnesi oluyorum haftada bir gün bunlar kilo yaparmı acaba
tarafından
Dikkat etmezsen yapar sjsj
0 oy
(215 puan) tarafından
Her gün en az 60 dakika tempolu yürüyorum, 60 dakikada 5400 metre civarı yol gidiyorum bu sürede. Bazen 90 dakika yürüdüğüm de oluyor.

Her sabah uyanır uyanmaz limonlu su ve 1 tatlı kaşığı tahin içiyorum sonra üstüne yarim litre daha su içiyorum

Kahvaltıda organik eksi mayali siyez ekmeği, artisan ekmeği ya da karabugday ekmeği tüketmeye çalışıyorum. Kahvaltıda 2 adet Haşlanmış yumurta, 10 adet zeytin, zeytinyağı, keçi peyniri, 1 kase yoğurt içinde çörek otu tüketiyorum.

Öğlen 1 adet çavdarli grissini, 1 avuç içi kadar çiğ badem, fındık, kefir ya da yoğurt icine zencefil zerdecal karabiber koyup yiyorum

Meyve yersem abartmadan yiyorum ve içine mutlaka tarçın koyuyorum

Her 2 günde 1 aksam kendime su hazirliyorum ertesi gün boyunca icmek icin, 1 şişe suya 1 dilim limon+1 addt kabuk tarcin+maydanoz+nane+karanfil koyuyorum

Her akşam 7den sonra özen gösteriyorum yememek için ve organik elma sirkeli su içiyorum

Beyaz ekmek, şeker, hamur isi, gluteni ve glisemik endeksi yüksek gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum.

Organik beslenmeye çalışıyorum. Her hafta organik pazardan alıyorum sebze meyve yoğurt yumurta peynirimi 

Ilk aydan daha 1 ayda 9 kilo verdirtti. 
(215 puan) tarafından
Kan tahlili de yaptirdim tabi

B12, d3k2, kiril yağı omega3 ve magnezyum malat vitaminlerini kullanıyorum günlük

Mayi tuz un hem kaya tuzunu aldım onu tüketiyorum yemeklerde hem de sprey formatında olanı aldım, akşamları uyumadan 1 bardak suya 3 fis yapıp içiyorum, mineral ihtiyacımı karşılıyor.

Günlük en az 15 bardak su içiyorum, alarm kurdum belirli aralıklarla düzenli olarak içiyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 310 göst.
0 oy
14 cevap 317 göst.
9 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2323 (2,170 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 120 göst.
0 oy
2 cevap 174 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,729 puan) tarafından soruldu

409,899 soru

12,323,711 cevap

39,042 kullanıcı

Kategoriler

...