Her gün en az 60 dakika tempolu yürüyorum, 60 dakikada 5400 metre civarı yol gidiyorum bu sürede. Bazen 90 dakika yürüdüğüm de oluyor.
Her sabah uyanır uyanmaz limonlu su ve 1 tatlı kaşığı tahin içiyorum sonra üstüne yarim litre daha su içiyorum
Kahvaltıda organik eksi mayali siyez ekmeği, artisan ekmeği ya da karabugday ekmeği tüketmeye çalışıyorum. Kahvaltıda 2 adet Haşlanmış yumurta, 10 adet zeytin, zeytinyağı, keçi peyniri, 1 kase yoğurt içinde çörek otu tüketiyorum.
Öğlen 1 adet çavdarli grissini, 1 avuç içi kadar çiğ badem, fındık, kefir ya da yoğurt icine zencefil zerdecal karabiber koyup yiyorum
Meyve yersem abartmadan yiyorum ve içine mutlaka tarçın koyuyorum
Her 2 günde 1 aksam kendime su hazirliyorum ertesi gün boyunca icmek icin, 1 şişe suya 1 dilim limon+1 addt kabuk tarcin+maydanoz+nane+karanfil koyuyorum
Her akşam 7den sonra özen gösteriyorum yememek için ve organik elma sirkeli su içiyorum
Beyaz ekmek, şeker, hamur isi, gluteni ve glisemik endeksi yüksek gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum.
Organik beslenmeye çalışıyorum. Her hafta organik pazardan alıyorum sebze meyve yoğurt yumurta peynirimi
Ilk aydan daha 1 ayda 9 kilo verdirtti.