0 oy
1,118 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kapandi soru

35 Cevaplar

+23 oy
(301 puan) tarafından
Valla eşini bırak abinin bence baldizin da gözü var. Sen değilde yengen bozulsun bu duruma kocam kardeşimi dilinden dusurmeyecek sapık olan kocam olur anında boşarım bu kadar net.
(5 puan) tarafından
Ya ne diyim
tarafından
Ayyy bencede kadın rahatsız olmuş ama yengesinn umurunda değil şaka gibi
(301 puan) tarafından
İğrenç bi durum bide birkaç yorum assada abim şakasına diyor ciddi değil demiş bayan ama bunun şakası olmaz sizi birisi uyandırsın abiniz baya baya sapıkça düşünceler içinde.
(2,725 puan) tarafından
Tam bunları yazmaya gelmiştim sen erken davrandın artılıyorum++++
tarafından
Sapık olan abisi kesinlikle+ verdim gidiyorum
-Reklam-
+9 oy
tarafından
Buradaki ilk sıkıntılı kişi abiniz, ikincisi abinizin baldızı, üçüncü yengeniz.

Abiniz sıkıntılı çünkü EVLİ BİR ERKEK SENİ DEĞİL KARDEŞİNİ ALACAKTIM DİYE ŞAKA YAPMAZ, YAPAMAZ.

Baldız sıkıntılı çünkü sen kimsin de ablanın görümcesinin kocasıyla, eniştenin kız kardeşinin kocasıyla yakınlık kurmaya çalışıyorsun? Dıdısının dıdısı. Dış kapının dış mandalı.

Yengeniz sıkıntılı çünkü Kocasına yani abinize ve kardeşine öyle sert ayar vermeliydi ki ikisinin de bu şekilde bir durumun içinde bulunmaması gerekiyordu.

SAPINA KADAR HAKLISIN GÜZELİM, AZ BİLE YAPMIŞSIN. Haram...
(1,648 puan) tarafından
Her yorumun 12'den vurmak zorunda mı? Senin soyadın haklı falan mı bacım? :))
(1,062 puan) tarafından
Yine alaska yıne haklılık fışkırıyor Maşallah her cümlene katılıyorum
+3 oy
(1,569 puan) tarafından
Abinin yaptığı karaktersizliğe kızmıyorsun da eşinin yanında söylüyor diye kızıyorsun, önce bir abine de abi hayırdır sen evli adamsın , sen bence düğünde de öyle şeyler olduğu için o baldızı kafana taktın
(5 puan) tarafından
Ay masallah size ne kadarda karekterlisiniz masallah kendimi dusunuyormusumda bilmem nede ne kadar cok biliyorsunuz ya masallah masallah size bide yorum yapiyonuz cok zekisiniz
(10,221 puan) tarafından
Güzel iltifatların için teşekkür ederiz prenses hanım :D
(1,062 puan) tarafından
Tabiki kendını düşünüyosun senınkı tam olarak "bana dokunmayan yılan bin yaşasın " Durumu net yani
abinin ş*refsizligini kocamın yanında yapma dıye degıl de sen nasıl adi sapık bır adamsın dıye yüzüne vurman gerekir ama abın baldızıyla yatsa da sorun değil kocanın yanında yatmasınlar da maaaaaazAllah
(1,569 puan) tarafından
Hahahah ayyy ne güzel dedin kız tamda ona çıktı kapı
(1,062 puan) tarafından
Sinirim bozuldu bugün buralar cıns cıns postla dolu ya
+2 oy
tarafından
Yengenin genişliği konya ovasında yoktur gerçektende onu mu alicakmis Allah'ım resmen psikolojik şiddet ben kaldırmam 
+1 oy
(1,430 puan) tarafından
Abin sanırım sıkıntı, dervişin fikri neyse zikri de odur..
(5 puan) tarafından
O kendi yanlışı brn uyarınca kötü hissettim kendimi acaba demese miydim
(1,430 puan) tarafından
Çok iyi demişsin bosver herkesi düşünmekten kendimizden gectu ben yıllarca hep sustum alttan aldi. Aynaya baktım saçlarıma ak düşmüş ama artık susmuyorum tak tak söylüyorum
(5 puan) tarafından
Haklisin vala bende eskiden icime atardim şimdi oyle degil tutmuyom icimde
(1,430 puan) tarafından
Bosver benden ciksin onlar sabaha kadar düşsünsun:)))
0 oy
(5 puan) tarafından
Bayada uzun olmus hakkınızı helal edin 
0 oy
(2,361 puan) tarafından

Bn böyle şakayı kaldiramazdim sanirim:angel:

0 oy
(974 puan) tarafından
Yooo gayet iyi demişsin eşinde yarın birgün böyle bi konuşma yapsa sana diyecek ki abinde yapıyor böyle demekki yanlış değil diyecek önünü kesmekle iyi yapmışsın abinin ayrıca fiziği çok güzel ne demek ya abin günahını almak istemem ama balzınının her yerini incelemiş demekki incelemiş hoşuna da gitmiş
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Eniştem benim fiziğimle ilgili konuşacak ? Ne münasebet canım. Sussun otursun. Yengen nasıl tahammül ediyor. Şakalar da gerçeği yansıtır bi kere. 
0 oy
(685 puan) tarafından
Kocanı değil abini koru koruyabilirsen tabi.anormal davranışları var.
0 oy
(3,191 puan) tarafından
Yengen rahatsız olmuyor mu 
0 oy
tarafından
Böyle Bi durumun şakası olmaz yengendeki genişlik maasallah Konya ovasiyla yarışıyor ben zerre kıskanç değilim fakat eşim böyle bisey degil söylemek ima etmeye kalksa kendini değil mahkemede hapiste bulur
0 oy
(13,568 puan) tarafından
Eşinin aklı kayar diye düşünme abinin çoktan kaymış bence 
0 oy
tarafından
Bazı şeylerin şakası da birdir, ciddisi de birdir. Bunu bilir bunu söylerim, şayet bi insana nikah düşüyosa, o insan hakkında yerici yada övücü fark etmez, konuşmak edebe aykırıdır. Atıyorum o kişiyle evlenme diyetinde olan biri sormuştur nasıldır diye söylersin, o ayrı. Ama yok hamaratmış da yok fiziği düzgünmüş de yok şöyleymiş de yok böyleymiş de konuşamazsın arkadaşım konuşamazsın. Daha en başından susturulması uyarılması gerekirdi abinin.
0 oy
(17,913 puan) tarafından
Bence eşine değil ama yengene büyük ayıp 
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Sorun sen değilsin abin karısının yanında kardeşiyle bu şekilde konuşamaz terbiyesizlik yapmış yok fiziği osu busu ayıp denen bişey var hamarattır yemekleri güzeldir hani bizim baldızın da eli pek lezzetli maşşalah dersin de fiziğini övmek nedir her şakanın altında bi gerçeklik payı vardır 
0 oy
tarafından
Burnuma ensest kokular geliyor 
0 oy
(10,221 puan) tarafından
Ay yuh, herkes ayrı bi genişlikte ben şok
0 oy
(238 puan) tarafından
Kusura bakma ama eşin değil abin sapık bence… benim eşim kardeşim için kardeşini alacaktım yanlısıkla seni aldım yada fızığı cok güzel dıyecek valla kımse kusura bakmasın onu çıktığı yere geri sokarım ! Aklınca şaka yapıp içindekileri mi söylüyor… bu espri falan değil apaçık sapıklık…
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Cuş abin sapık bir kere.  Senin değil yengenin zoruna gitmesi lazım hayırdır bacım da gözün mu var senin diye sorması lazım? Baldizin kocası duysa bunları cinayet çıkar haberin olsun. Ve tekrar söylüyorum abinin zihniyeti bozuk ve sapığın teki

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 479 göst.
20 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 789 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,513 göst.
+1 oy
8 cevap 693 göst.

408,400 soru