Kızım 8 gün sonra 5 aylık olacak çok kucakçı yaptı kayınvalidem le eşim, ağlıyor diye hemen kucağına alıyorlar hani biraz kendi kendine vakit geçirsin istiyorum hep kucağa binmesin zaten ben yeterince alıyorum onlarada veriyorum yanlış mı sizce benim düşüncem
İlgileniyorlar daha ne olsun..Senin aldığın ayrı onların ki ayrı..Bir daha bu zamanlara dönmeyecek sevip oynayın doya doya..Zaten yerden kesilince daha kucakta durmak istemeyecek..En sevilme çağları şimdi
Doğru düşünüyosun bence canım. Bende aynı düşüncedeyim. Benim oğlum 8 aylık kaynanama bakarak mızırdanıyo. Çünkü ıh dese hemen kucağına alırdı. Eşim beni dinliyo pek yana yakıla ağlamazsa almıyo ama kaynanama pek anlatamıyorum. Eskiden daha beterdi hiç kucağından bırakmazdı şimdi söyleye söyleye biraz azalttı şükür. Karşı komşumuzun oğlu okul öncesi öğretmenliği okuyo geçen ödev için oğlumu kullandı bize de eğitim verdi. Kaynanamda çok işe yaradı. Bişey olduğu zaman hemen Burak ne dedi anne bak böyle böyle diyorum hemen tamam deyip uyguluyolar dediğimi
1,491,409 soru
24,371,145 cevap
348,012 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın