0 oy
109 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından
Bebeğim 4 aylık daha öncede post açtım kabız gazı var diye kaynanam fitil kulan biz eskiden her gün verirdik sende günde yarısını ver diyor açıkcası kullanmak istemiyorm lavman verdi doktor üstünde bi kere kullandıktan sonra kullanma yazıyor ama doktor kullan dedi aynısı ve şuan kızım bağarsakta idrarda da enfeksiyon kaptı nedenini bilmiyorum ama bundanda ola bilir diye aklıma gelmiyor değil idarr verdik 3 gün sonra çıkacak neden olmuş diye acaba fitil daha mı iyi kullanan var mı? 

6 Cevaplar

0 oy
(1,160 puan) tarafından
Ben oğlum küçükken hep kullandım canım ama kabızlıktan ziyade ateş düşürücü için. Oğlum sünnet olduğunda da aynı şekilde doktor önermişti o zamanda kullanmistik. Bı zararirini görmedim fitilin Allah'a şükür. Bize iyi geliyordu hep ama tercih tabiki senin 
-Reklam-
0 oy
(84 puan) tarafından
Benim bebeğim de 5 aylık sürekli kabız bende kullanıyorum canım napim yapmazssa daha çok ağlıyor 
0 oy
(81 puan) tarafından
Benim oğlumda 2 haftadır kabızlık sorunu var doktorumuz küçük çocuklarda lavman  çok tercih etmiyoruz makata zarar verebilir demişti fitil yazdı bize günde 1 kere olacak şekilde 
(35 puan) tarafından
Ne kadarlk sennki
(81 puan) tarafından
2 buçuk yaşında. 7 aylıkken başladı bizde bu sorun o zamn larda arada verirdim fitili bizde bir sorun olmadı
0 oy
(363 puan) tarafından
Biz 5 ay çektik o kabızlığı lavman yapıldı ama ççok önermedi doktorumuz gliserin kansuk verdi fitil verince yapıyordu ama kabızlığımızı gidermedi bu defa duphalac surup verdi öyle rahatladık bebek olduğu için birşey diyemiyorum siz bir çocuk doktoruna görünün en iyi ilacı o verecektir size
0 oy
(653 puan) tarafından
Benim üst kat komşum zeytin yağı sıkıyor siringayla çocuğa. Onu düşününce fitil çok daha güzel bir seçenek brnce
0 oy
(538 puan) tarafından
Çok kullandık canim 1 yaşına kadar neler çektik artık kanam yapardı mamayı kestim bitti elhamdullah

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 35 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Beyzanurw (414 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 163 göst.
21 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busra61 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 766 göst.
19 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azra05 (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
23 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveeeee (126 puan) tarafından soruldu

410,781 soru

12,360,905 cevap

41,503 kullanıcı

Kategoriler

...