0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (943 puan) tarafından

1 hafta sonra 12+4 haftalık olacak doktor 13 haftalıkken gel demişti esimin izinli olduğu gün beraber gitmek istiyorum 

Zaten gostermiyorsa bence kiz demek benim kizim öyleydi 

Siz be zaman öğrendiniz cinsiyeti

12 Cevaplar

0 oy
(2,058 puan) tarafından
Bende 12 haftada gittim tahminde bulundu 1 ay sonra gel netleşir dedi 

Cihaz iyiyse belli olur diye düşünüyorum kızımda özele gitmiştim tam 12 de kız demişti öyle çıktı 
(943 puan) tarafından
Ben kizimdada özele gittim ilk %90 kiz dedi sonraki kontrolde kesin erkek dedi sonuc olarak kizim oldu
(2,058 puan) tarafından
Bende de öyle olmuştu devlete gittim geçen hafta biraz beklesin özele kizimdaki doktora gitcem zatn ne derse o çıkıyor çoğu kişi o doktora gidiyor cihazida çok iyi net kendisi bile gösteriyor

Vede doktor tecrübeliyse cihazı iyiyse net söyler
-Reklam-
0 oy
(63 puan) tarafından
Ben devlet hastanesine gidiyordum 16. Haftada bi tahminde bulundu 20. Haftada kesinleşti.
0 oy
(186 puan) tarafından
Cihaz iyiyse görünür 13 te gitmiştim o zaman öğrendim 
0 oy
(984 puan) tarafından
12+3 bugün öğrendim %100 değil dedi ama genelde yanılmaz gittiğim doktor pozisyonu uygunsa birde iyi bir doktorsa söyler :)
(943 puan) tarafından
Cinsiyetiniz ne peki
(984 puan) tarafından
Erkek
(984 puan) tarafından
Yok ya yakın zamanda almadım biraz stoğum vardı bugün bi markete gidelim dedik alınacak fiyattaysa alırım atarım canım :)
0 oy
(1,706 puan) tarafından
13 haftalik gebeyim ama bir hafta ileride görünüyor her gittiğimde, dün gittim 14 haftalık dedi, cinsiyeti için tahminde bulundu ama net değil 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi
tarafından
Çok şükür canım mecbur yavrum için toparlandim ister istemez beni o halde görünce üzülüyordu ona da hiç bir şey demedim haberi yok konuyu kapattık gitti ilk günler çok zor geçti yine de Rabbım beterinden korusun
(1,706 puan) tarafından
Amin amin insallah canim benim rabbim güç kuvvet versin en hayırlı vakitte saglikla yeniden nasip etsin düşündüğünüz zaman canim rabbim en iyisini bilir tabi ki ama yaşasaydı sağlıklı olmayacakti demek ki, oylesi ona da size de daha zor olacakti şimdi seni cennette bekleyen bi melek artik❤️ rabbim gonlunuze göre versin insallah canim hulyosum❤️
tarafından
Amin canım amin Allah razı olsun güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ❤
(1,706 puan) tarafından
Çok öptüm, sarıldım canım benim ❤️
tarafından
Canımsın bende öptüm dikkat et kendine ❤
0 oy
(5,744 puan) tarafından
14  hattada tahminde bulundu yüksek ihtimal erkek dedi. Detaylıda kesinleşti benim canım 23+4 de. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
0 oy
(79 puan) tarafından
Alakası yok kızlarm hemen gosterdi oğlum belli bir zamana kadar göstermedi 
0 oy
tarafından
12+1 net ogrendim
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Ben 12. haftada öğrendim ve kızım kendini hiç saklamadı her defasında gösterdi kendini ondan olacak ki doktorum kesin kız demişti 
0 oy
(5,556 puan) tarafından

11+3 de öğrendim kızımı. Hatta kendi Dr um da değildi. Kanamadan acil randevu alıp gittim. Dr şak diye söyledi kızımız gayet iyi diye :D

0 oy
(2,720 puan) tarafından
13 haftalıkken öğrenmiştim. Q hafta daha bekleyin kesin sonuç alın bence
0 oy
(4,171 puan) tarafından
Göstermemekle cinsiyetin alakası yok canım . 2 kızımı da 12. Hafta da öğrendim 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 257 göst.
0 oy
9 cevap 141 göst.
+1 oy