0 oy
917 göst.
Diğer kategorisinde (1,747 puan) tarafından
Suçlu belli ve aklayacaklar belliki çok yazık çookk

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olayın içinde başka şeyler vardır çoğu insanı ayağa kaldıracak ondandır bence
(14,634 puan) tarafından
aman ya hep mi aynisi olur biraksinlar ayaklanalim da milletin akli basina gelsin
(436 puan) tarafından
Bu ülkede kim hangi suçun cezasını çekti halk koyun gibi neler oldu neler deprem oldu sorumlulular cezalanmadı kadın vergi kaçırdı devlet dolandırdı dava sürerken tahliye oldu kaldı ki kutlama yaptılar depremde onca can gitti seçimlerde halay çektiler kim nerede ayağa kalkacak uyuyoruz hala uyuyoruz her şey pahalı her yer ateş pahası kim kalktı ayağa bu yavrucakda kaybolduğuyla kaldı maalesef
tarafından
Bu ülkede zihniyet degismedikce bunlara mahkumuz
(1,747 puan) tarafından
Hiç kimsenin ayağa kalktığı yok malesef @Eda98  arkadaş yazdıklarında o kadar haklı ki
-Reklam-
0 oy
(11,061 puan) tarafından
Hiç şaşırmadım altından büyük bokluk çıkacak çünkü aile içinde Allah bin belalarını versin 
(1,747 puan) tarafından
Olan masum yavruya oldu Allah haklarından gelsin :(
(157 puan) tarafından
Ya abisi falan bişey yaptı yada kur an kursu hocası yaptı yasak getirildi bıktık artık herşeye yasak gekiyir kimse ciksim idam edilsin tüm Türkiye bunu bekliyor yazık kıza kime güveneceğiz artık biz ama az önce baktım solcu gazetesi yayınladı abisi serbest bırakılmış
(696 puan) tarafından
Kur'an kursu hocası ne alaka çıkmış Kur'an kursundan ve yıne gıtmiş olsa cıkardı kamera görüntüsünde. Aıle içinde biri bir şey yaptı bence
(157 puan) tarafından
Aileside çarpıcı konuştu ama önce dedi kurstan çıkınca kayboldu sonra dedi eşarbı evdeydi eve geldi sonra dedi amcasının evine gitti bilmiyorum ama inslalah sağ Salim cikar
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Çünkü kıza zarar veren aileden biri çıktı bence:(
(1,747 puan) tarafından
Büyük ihtimalle :(
0 oy
(9,726 puan) tarafından
Ülkede olan her olayda tek yaptıkları şey yayın yasağı getirmek!
(1,747 puan) tarafından
Malesef :(
0 oy
tarafından

Benim fikrim aile içinde çok iğrenç şeylerin döndüğü ve çocuğun buna şahit olduğu bundan dolayı ortadan kaldırıldığı 

Tabi inşallah yanılırım 
(1,747 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah :(
0 oy
(7,591 puan) tarafından
RTÜK ile alakası yok savcılık karar verdi 
(1,747 puan) tarafından
Didem Arslan da konu olarak işleniyordu RTÜK yayın yasağı almış son dakika haberi bu şekilde
(7,591 puan) tarafından
O kadında dandirik bir şey ya :) ben haberi 2 saat önce gördüm direkt  gizlilik kararı alınmış diye
(1,747 puan) tarafından
Bazen gerçekten sapıtyor
(16,893 puan) tarafından
Bence yayın yasağının gelme nedeninin biri de asılsız haberler. Sosyal medyada 5 videodan 3 ü narinin bulunduğu abisinin biseyler yaptığıyla ilgili.
0 oy
(1,561 puan) tarafından
Tek yapabildikleri şey bu.yayın yasağı konulması gereken onca şey varken anca buna getirirler.
(1,747 puan) tarafından
Başka bir halt yapamazlar zaten herşeye yasak
0 oy
(1,373 puan) tarafından

Biz alışığız bı geec ansizin gelen yasaklara koyun kitlesi yüzünden neyse bence bunun ucu malum kişilere değiyor ondan yasak gelmistir bu ülkede torununa tecavüz etmiş öldürmüş ve hatta torunu öz kızı olduğu ortaya çıkmış bı olay vardı böyle bı vahşete yasak gelmedi ,yani uyuyalim biraz daha erken 

Anlayana:angel:

(1,747 puan) tarafından
Ülkece yedi uyurları geçtik uykulara doyamadık kimse anlamak istemiyor sadece
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Yanlis anlamayin ama bu kiz bulundumu.ölü bulundu diye bi haner okudum da acaba gercekmi dedim.
(1,747 puan) tarafından
Valla bilemiyoruz ama büyük ihtimalle öldürüldü ya 8 mı 9 gün mü ne oldu İnşallah sağ salim bulunur ama zor gibi :(
0 oy
(2,156 puan) tarafından
Bence o kıza ne olduğu ortaya çıkardılar ama tüm Türkiye ayaklanmasınn diye yasak getirdiler hepsi bu 
(1,747 puan) tarafından
Maalesef yine yeniden üstü kapatılacak
0 oy
(2,482 puan) tarafından
Aramalar sırasında sona yaklaştık diyordu bir komutan büyük ihtimalle buldular suçluyu 
(1,747 puan) tarafından
Bilmiyorum da bana abisi gibi geldi o gün 3 kere duş almış kolunda ısırma izi varmış çok çelişkili yani olan yine masum yavruya oldu :(
0 oy
(1,867 puan) tarafından
Ne zaman işin içinden çıkamasalar ortalık karışsa hemen yayın yasağı. Iyi alıştılar buna yazık olan çocuğa oldu. Kesin aile içinde saçama sapan sapıkça bir şeye kurban gitti çocuk üstünü örtmeye çalışıyorlar. Yakında çıkar kokusu.
(1,747 puan) tarafından
Allah haklarından gelsin her geçen gün daha da zor şu dünyada çocuk büyütmek :(
0 oy
(2,289 puan) tarafından
Kız herkes bişey yazmış ama, asılsız paylaşımların çocuk konusunu zedeledigi için mi ne yasak gelmiş 
(1,747 puan) tarafından
Ay valla bilmiyorum canım burdan bir arkadaşta post açtı arama ekipten biri arkadaşının arkadaşıymış demiş yaşıyor
(2,289 puan) tarafından
Evet gördüm ama bence kesin bişey olsaydı yayinlanirdi ya kesin olsaydı ben pek inanmadım açıkçası
0 oy
(324 puan) tarafından
İns çıkar kız çok merak ediyorum 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 726 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Pamira (2,289 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 1,186 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde bir anne emine (7,675 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.