0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından
Kızlar nasipse taşınacağım. Bulunduğum mevkiye aşina degilim o yüzden kutu neredej bulurum bilmiyorum. Satın almak da istemiyorum açıkçası çünkü çok fazla kutuya ihtiyaç duyuluyor ve dayanıksız. Mutfak esyalarıma yetecek kadar kutu var ama diğer şeyler için ne kullanabilirim. 

10 Cevaplar

0 oy
(9,666 puan) tarafından
poşet, büyük poşetler pluypr toptancılarda. çöp poşeti gibi ama büyük ve kalın 
-Reklam-
0 oy
(49,927 puan) tarafından
marketlerden iste calisanlar ayiriyo kiyafetleri de posetlere koyarsin
0 oy
(31 puan) tarafından
Canım biz de yakın zamanda taşındık. Bana da bir arkadaşım önermişti haral al diye. Haral deriz biz bilmem bilir misin büyük çuvala deniyor. Gerçekten çok işime yaradı. Tavsiye ederim. 
0 oy
(87 puan) tarafından
Biz dükkanlardan koli toplamıştık 1 hafta boyunca ve baya bir koli olmustu 
0 oy
(455 puan) tarafından
Marketlerden koli toplamıştık biz, kıyafetleri de bavul, hurç ne bulursak onlara doldurduk. Hatta koli fazla olunca koliye de kıyafet koymuştuk.
0 oy
(616 puan) tarafından

Marketlerden yumurta kolileri iste canım çok kalın oluyor onlar. 3 ay arayla iki kez taşınan ben baya tecrübeliyim bu konuda :D temiz eşyalarını kıyafet filan olur onları torbaya koyup kolileyebilirsin. Bol bol gazete ya da müsvedde kağıtlardam bulabilirsen eski defter kitap olur çünkü tabak vs sarman lazım tek tek. Yerleştirirken de yıkanması gerekiyor tabi. Asetatli kalın kalem al. Mesela mutfağı topladın ya kolileri ayır üzerine yaz. mutfak baharatlar kırılır, mutfak tabaklar kırılır, yatak odası ahmetin kıyafetleri, salon büfe eşyaları kırılır gibi yazıları belirgin yazmanı tavsiye ederim. Yerleştirmesi kolaj oluyor Ya da elbiselerine sarabilirsin kirilacak eşyalarını ama yetmiyor yinede. Bol bol koli bandı al canım en iyisinden al kötüleri ise yaramıyor üst üste bantliyosun yine aynı paraya geliyor kaliteli al tek seferde halledersin.  Taşıma şirketi gelecekse rica et büyük esyalarini özenle sarsinlar. Benim iki tasimami da aynı şirket yaptı Ama ikinci taşınmada eşyalarımi mahvettiler. Sürgülü gardrobumun sürgüsünu yapamadılar. Stop özelliği olmadi. Oldurana kadar tuttum adamları. Vermem keserim paranızı dedim. Eşyamı düzgün bırakın dedim. Yani yarın gelelim yapalım şöyle böyle derlerse inanma gelmezler. Konsolimun kenarını ezmisler Allah'a havale ettim. 

Allah kolaylık versin canım şimdiden. Zor iş ama dediğim gibi kolilersen eşyaları yerleştirmek bulmak çok kolay oluyor 

0 oy
(712 puan) tarafından
Hurç  eski yorgan yuzlerin kalin poset buyuk boy veya firinlardaki ekmek kasalari koliler hemen yirlitip dagiliyor
0 oy
(16,742 puan) tarafından

Yumurta kolisine koymuştum ben kalın ve sağlam oluyorlar. Bizim bir tanıdık yumurta fabrikasinda çalışıyordu annem ondan istemişti bende annemde alıp taaa Mardin'den Adana'ya getirdim kapalı şekilde taşınırken kullandım :D

0 oy
(19,833 puan) tarafından
Torba kullanabilirsin kıyafetlere canım hurçta olabilir
0 oy
(191 puan) tarafından
Canım kutular marketlerde sevkiyat gelince atıyorlar çalışanlara rica edersen sana ayırır tasinicam dersin. Kıyafetlerini vakumlu hurç,normal hurç olur. Bide kırılacak şeyleri mutlaka pat pat ile sar bulabilirsen çok güzel koruyor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 242 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Asilomm (743 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Nare88 (168 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 224 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde Anne1234 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 167 göst.
16 Nisan 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu

398,204 soru

11,908,256 cevap

36,039 kullanıcı

...