0 oy
1,022 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Yengem ameliyat oldu 3 gün olmuş eve çıkmış dayıma ayipmis hep birlikte gideymisiz anne bugun araba yok şöyle şöyle isi var eşimin dıyorum iyi dayın sana küssün diyo sen git anne anlamiyonmu araba yok  dedim

Bende 3 ay önce ameliyat oldum çocuğum oldu kimse gelelim demedi kirilmadimda gecmis degil gideriz dedim tamam kapat kapat ben giderim diyo 

11 Cevaplar

0 oy
(2,629 puan) tarafından
 Yok artık :(
tarafından
He milim sasmiyo istedigi istedigi zaman olacak  mümkün olsa kirmam zaten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Araba için mi soyluyo hep birlikte gidelim diye. 
tarafından
Yok aslinda isyeri dayimlara yakin aksam ciksa gidecek amac bizi götürmek dayim kusermis eee ben kusmedim daha cocuguma gelmediler dedim haksizda olunca tamam kapat kapat diyip cirkeflik yapiyo ben cocuguma gelmediler diye kin gutmuyorum yine gidicem ama ameliyatli az iyileşsin bebegim 3 aylik hastane mikrobu osu busu üstünde yani
tarafından
Çok haklısın o konuda. Sen alinmamissin sana gelmemisler. Eğer sana alınacak olan varsa zaten başka bahane bulur alinir. Bu analar niye böyle hep abartirlar da abartirlar. İnşallah gittiğinde kızım gelemedi bebekten dolayı bebeği küçük çıkamiyor filan der.  :)
tarafından
Yok dedim ama gelmedi der emin ol annem boyledir hakím derken b.okum diyen biridir ama bi duyarsamda fena olur ☺
tarafından
Aboo fena seninki .d
tarafından
Tabiki fena evlendim esim sarisin diye bi süre istemedi çocuğun ona benzerse sevmem diyodu kizimin biri bana biri esime benzedi ☺
0 oy
tarafından
Annen yaşlılık piskolojisine girmiş canım 
tarafından
Annnem hep herkesi bunaltma modundadir babama neden evde evin üstünde biyerleri duzeltmiyon diye darlar beni el kapisindasin demez cani isterse çağırır istemezse cagirmaz mesala çalıştığı icin anca pazar giderim 5 pazar  büyük dayim onu gezdirdi hatta birinde birlikte gezdik sonraki hafta düğün vardi ben gelmicem dedim beni suçlu ilan etti neymis teyzeme demis gelirim diyede teyzeme ayipmista iyide ben sana gelcem dememisim niye gelecek dedin diyorum sus pus kendi haksizsa iyi tamam kapat der kapatir telefonu kardeşimi neden ise az gidiyon neden geziyon diye darlar cocuk güvenlik 8 saat daha nasil çalışsın ☺
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Annende olsa laf anlatamayinca salacaksın canım. Sende bir ev oldun artık. Annenin gel gel , git git demesi ile hareket edemezsin. İstediğin zaman görürsün. Hem hasta ziyaretine cümbür cemaat gitmeye ne gerek var.
tarafından
Kadin daha hastane seyini atmamis üstünden kalk gidelım diyo bi dur iyilessin kacmiyoki

Annem baskicidir sözünden milim şaş seni kötü ilan eden tiplerden ama ben 32 yasındayım annemde olsa 2 çocuk annesi bi bireyim haliyle cevap veriyorum yani
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Kardesine demiş mi kızım küser dsrilir kirilir görmeye git diye 
tarafından
Yok  bi evladın olabilecek en iyisiydim yinede yaranamadim ama isime gelmez bu saatten sonra simdiki aklım ve eski zaman olmaliydi
(4,874 puan) tarafından
Kimse kendine bakmaz bide sana sitem ederler sen cok değiştin diye
tarafından
Bana kimse diyemez onu ☺
(4,874 puan) tarafından
Helal bacımmmm
tarafından
Sülalenin sivri dillisi benimdir herkese yeter gücümde anama yetmiyo
0 oy
(28,655 puan) tarafından
Hep millete iyi olalım biz kimsenin umrundq olmayalım ama anamı akıllandırdım ben bu konuda
tarafından
Aynen oyle kirilacak birisi varsa o benim cocugum 4 aya girdi du bismillah giderim ama daha cok yeni yani neyin abartisi bu
(28,655 puan) tarafından
Düşünmesi lazım işte
tarafından
Yok düşünmez
0 oy
tarafından
Aynı benim annem sana ne yapılırsa yapılsın seni oldurselerde gideceksin arayacaksın soracaksin onlar büyüktür kuserler der yıllardır deli olurum ama hiç sallamıyorum geberseler cenazelerine gitmem bi kere sırf pisliğine gittim helallik vermeden geri geldim
tarafından
İyi etmissin valla
Benimkide öyledir madem gidiyosun git yani beni niye götürüyon
0 oy
(6,017 puan) tarafından
Senin annen benim annem. Son postumu okusana bi.
tarafından
Okudum kuzum haklısın sen senden dinlemeden niye ateşe körükle gidiyoki senide dinlemeli ki onun evladi sensin seni korumali tutmali

Ay bizimkide tam tersi esimi sevmez hic aralarinda bisey yasanmadi ama sırf sarisin diye istemez hatta çocukların ona benzerse sevmem bile demisligi var bigun yüzüne vurdum onuda inkar etti ustelik kimseden duymadim kendi kulaklarim duymuştu hamileyken
0 oy
(12,150 puan) tarafından
Bende küstüm doğurdum kimse gelmedi de 
tarafından
Yani ben ona takilmadim ameliyat olmadan once olduktan sonra hep aradim sordum refakatçi lazimdi elimden bisey gelmiyo  tek büyük kizim olsa gelirim ama 3 ayligi napcam filan dedim emin ol dayim bana kirilmaz ama annemin evhami çünkü dayim bilir elbet giderim aramizda cok sıkı fıkıdir yani küsmez bile ama annemi durdurabilene ask olsun
0 oy
tarafından
Bi benim annemde yok bu heralde ona git bunu git diye ya... Bana gelmeyene hayatta gitmem..
0 oy
(4,785 puan) tarafından
Sana değer verene değer vereceksin. Sen de az şey yaşamadın doğum basit değil. Bazı anneler erkek kardeşlerini ekstra ekstra seviyorlar. Üzülme canım fırsatın olursa gidersin başka zaman. Benim de bebeğim oldu eltim kuru bir mesaj attı kaynim hiç aramadı eşimle küstülwr boş bir sebepten diye. Şimdi sözde büyük bir kist ameliyatı olmus(tup mideyi millete kist diye yediriyorlar herkes cahil bir o akilli çünkü) neyse ben de aramadım banane benden ve çocuğumdan kıymetli mi 2 aylık oldu bebeğim 
tarafından
Biz hep dayımla yengemle konustuk zaten emin ol bana kirilmazlar evet ameliyatsa bende gecirdim az degil benide 7 kat kestiler iyilestim şükür gitmicemde demem giderim problemi annem cikariyo onlar degilki benim bebegimin zor oldugunu az büyümesi gerektigini zaten anlattim anlamazsalarda kendileri bilir
(4,785 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım sıkma canını zaten bebeğinin olduğunu karşı tarafta biliyor, güzel anne ❤️
tarafından
Ayy canimsin benim küçük bebegimde 3 ayi bitti kuzum aramizda bir ay varmis demekki ❤
(4,785 puan) tarafından
Evet canım biliyorum sağlıkla büyüsünler ❤️
tarafından
İnşallah kuzumm Rabbim bize bagışlasın ❤

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 381 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,695 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 424 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,223 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 892 göst.
15 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 188 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,352 soru

24,413,603 cevap

351,122 kullanıcı

...