0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (2,492 puan) tarafından
1 ay sunnet dugunu var yegenimin ablam gelinlik almis kızıma esim diyoki gelinlik neden giycek cocuk abartili bi dugun degil bu diyo ya diyorum ki be gerizekali dugun dugun sartmi evlenme dugunu olmasi sunnet dugunu diye palaçur gibimi gidelim ay ne kadar cahil ya insani sinir ediyo zaten kizimada gelinligi giydirince agliyo napcam o aksam bilmem yani offf 

9 Cevaplar

0 oy
(2,492 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kizlar konu sadece gelinlik degil zaten gelinlikte kabarik satafatli birsey degil beyaz kisa bi model ama esim sadece gelinlik konusunda degil ben abiye alirkende oyleydi ne gerek var zaten bu sunnet dugunu diyo sacimi yaptiricam ne gerek var normal bi dugun diyo
(1,510 puan) tarafından
Ben sünnet için düğün yapılmasına da karşıyım canım o yüzden pek birşey demeyeyim. :)
(3,058 puan) tarafından
Esin çocuklar duymasindaki haluk gibi ne gerek var
(2,116 puan) tarafından
Önceden mevlid yapılırdı di mi , abiye ye falanda gerek olmazdı :d
(1,510 puan) tarafından
Yani biz kuran okutuyoruz genelde hayrına yemek veriyoruz filan
-Reklam-
+2 oy
(7,752 puan) tarafından
Eşine katılıyorum küçücük çocuklara gelinlikmiş saçma sapan tuvaletlermiş çok varoş duruyor bende sevmiyorum.
(2,492 puan) tarafından
Senin tercihin tabi
+2 oy
(1,510 puan) tarafından
Vallahi ben küçücük çocuklara gelinlik giydirmeye karşıyım ha isteyen giydirir ona da karışmam ama gerizekalı diyecek birşey göremedim ortada eşine 
+1 oy
tarafından
Valla bacım bana bile daral geldi sizin şu sünnet düğününden ne düğünmüş gııı :) 
+1 oy
(3,058 puan) tarafından
Bende sevmiyorum ufak çocuklara gelinlik giydirmelerini 
+1 oy
tarafından
Çocuğa gelinlik giydirmek eskide kaldı artık ya yine sen bilirsin ama bence eşin hakli
0 oy
(2,116 puan) tarafından

Eşinin dediğine katılacağım, bebeklerde çocuklarda gelinlik sevmiyorum ben. Abimin nikahı var Eylül'de,  kızım 1 yaşında olacak herkes gelinlik al gelinlik al deli etti beni :getlost:

(1,510 puan) tarafından
Ay benimde kızım var bayramda pantolon tsort aldık diye dünyanın lafını ettiler duymazdan geldim çocuk elbiseyle rahat edemiyor beli lastikli pantolon çok iyi oldu hiç de dinlemedim :)
(2,116 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın bende öyle yapıyorum, 3 yaşında da oğlum var pantolon giydirmiyorum hâlâ rahat edemeyecek gibi geliyor hep :d
(1,510 puan) tarafından
Aynen kız onlara kalsam neler yaptıracaklar dur bakalım oğlum olacak nasip olursa.onda neler diyecekler :)
0 oy
(2,521 puan) tarafından

Kız inşallah bu uslüple eşinle konuşmuyorsundur:angel:

0 oy
(485 puan) tarafından
El kadar kız çocuklarını gelinlik hayaliyle büyütüyorsunuz, sonra vay efendim bu kız niye 18 yaşında kaçtı da evlendi... 
(2,492 puan) tarafından
Biz el kadarken gelinlik giymedikte noldu yine kactik

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 606 göst.
30 Ağustos 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 338 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,642 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 134 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu